• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    hele, našla jsem celkem zajímavý článek o použití různých přírodních věcí na vlasy. třeba kdyby někdo chtěl vyzkoušet. já teda akorát nevím, kde sehnat ten reveňový kořen :-)

    Ještě větší zrzkou můžete být za pomoci pilátového kořene!
    Zrzavé vlasy zvýrazníme nálevem z pilátového kořenu. Polévkovou lžíci pilátu lékařského zalijeme 250 ml vroucí vody a necháme louhovat čtvrt hodiny. Nálev použijeme na umyté vlasy.

    Chcete se obarvit na červeno nebo zrzavo?
    Clipboard04_8.jpgOdstíny od červené až po zrzavé vlasy získáme rozemletím 60 ml sušených květů měsíčku lékařského, který smícháme se 125 ml červené heny. Vše pak zalijeme 750 ml vroucí vody.
    Pro velmi tmavý odstín vlasů použijeme tmavou henu. Nebo si pro tmavý odstín můžeme vyrobit i pastu z 75 ml sušeného indiga, stejného množství levandule a slézu
    celý článek zde: http://styl.finance.cz/zpravy/finance/198261-obarvit-a-zesvetlit-vlasy-jde-i-prirodni-cestou-/
    IKA
    IKA --- ---
    GALTHEA: ja som mala len cervenu, funguje dobre, voni pekne, ale zda sa mi ze je prilis hrubo mleta a ze sa (preto?) zle nanasa.

    urcite je to pohodlnejsie ako praskova henna, tieto lush cokoladky tusim obsahuju vsetky potrebne prisady, ale radsej si miesam vlastne zmesi.:)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GALTHEA: rozdil, ti nereknu, ale rozhodne nechat dele, neni v tom pikramat, tudiz to barvi jako henna, ne jako chem. barva..... = chce to cas. Zkusenost mam jen s hnedou.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    koupili ste někdo už hennu v obchůdku Lush? Je mezi černou a hnědou moc velký rozdíl? (Jestli to třeba nechám jen hodku-dvě?)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    KNOURINKA: vadi ty odlesky do oranzova nebo jen proste chces ztmavit vlastni barvu? Jako hennu co nejvic barvi do hneda mam tu od Lushe.
    KNOURINKA
    KNOURINKA --- ---
    Tak pardóón :) a dík.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    KNOURINKA: Doporučuju kouknout na nástěnku a až pak se ptát na podrobnosti, které ti nejsou jasné. Protože tyhle základní postupy a typy na hennu se tu vysvětlovaly už hodněkrát:-)
    KNOURINKA
    KNOURINKA --- ---
    Ahoj, prosím poradíte mi? S hennou moc zkušeností nemám. Tedy až na pár pokusů.. Chtěla bych si pmocí henny obarvit vlasy na hodně tmavě hnědou. Máte nějakej typ na recept a značku henny popřípadě kde se dá koupit díky moc :)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    TALANKA: neznám... ale jestli je z Maroka, tak by mohla být dobrá
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Nějaké zkušenosti s touhle?

    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    AETHER: díky, já s konečnou platností zjistila, že mi prostě světlá sluší nejvíc. přírodní to mám takové popelavé, tak uvidím jak to bude vypadat po létě.
    AETHER
    AETHER --- ---
    ELODY_MELODY: docela to sisuje... jinak jestli jsi studeny typ, muzes to preplacnout nejakou mahagonovou hennou, ta nema tak teply odstin a vypada moc dobre
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    nevíte jak je to s hennou a šisováním od sluníčka? už je to asi půl roku co jsem měla na hlavě poslední dávku henny (definitivně jsem zjistila, že jsem studený typ a červená a oranžová mi prostě tolik nejde) a od té doby vymývám, občas dám nějaký přeliv...o prázdninách jedu do egypta, tak jestli mám čekat nějaké výrazné stažená henny...docela by to bodlo:)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    LA_RUMPET: krásně záříš :o)
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    tak dejme tomu 8 cm odrostů barvený hennou
    vlasy jsou o sto procent lepší :) zbytek hlavy trpí ještě peroxidovou úpravou, která se konala tak před rokem
    takže spodek vlasů je dost zničenej

    na hennu už nedám dopustit. k tomu přírodní šampon a supr kondicionér
    dělá to fakt zázraky :)

    GRETKA
    GRETKA --- ---
    HITOMI: tak to muzes zkusit tu zlatou blond a primichat trochu ciste henny & hodne moc citronove stavy, no, coz by bylo tak ono. Jde o to, ze nikdy dopredu nevis jak to nakonec presne chytne :I
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    HITOMI: já myslím, že tady by se našel někdo, kdo by od tebe zbytek odkoupil ;)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    IKA: na tom něco bude.. ale musím se pochlubit, že já jednou ano :)) přestože tedy na kratší dobu než kolik jsem pak nechala celé hlavě, takže výsledný odstín byl podstatně sytější (ale to mně nevadilo, naopak)... a dokonce jsem si už dělala jednou i test na kůži... jen jsem pak ten oranžový flek hodnou dobu nemohla dostat z předloktí :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    JESTERKA_AIENE:to jo, ale pak zas co s tim zbytkem :)) ale jednou treba odolam natlaku pritele a budu chtit tmave hnedou a tam uz to pujde bez problemu :)
    IKA
    IKA --- ---
    JESTERKA_AIENE: to by sice bolo, ale mam pocit, ze to nikto nikdy nevyskusal.:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam