• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    MANIFEE: ok řeknu jí :-) mmchdm kolik stojí tuba?
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    SKLIBA: kdyztak sestra ma u sebe jednu otevrenou, tak kdyz ji poprosis, tak te to urcite necha vyzkouset :)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    SKLIBA: my jsme koupili tmave hnedou a cernou (ty cerny mame teda jenom dve, tech tmave hnedych celou krabicku). Tu tmave hnedou jsem zkousela, barvi tak jako do hnedocervena, ale je to tmavy.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SKLIBA: Kamrádka mi tím kreslila na Trutnově na ruku páva a vydrželo to vcelku dlouho. Důležitý je hlavně, aby to bylo nanášený úplně na kůži. Nejlíp (tedy nejtmavěji) mi to chytlo z boku ruky, kde nejsou chloupky..
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    MANIFEE: tak mě napadá, tvoje sestra říkala, že máte i hennu na malování připravenou v tubách, zkoušely jste ji? nebo máte na tuhle konkrétní od někoho reference? ráda bych ji zkusila, ale nerada bych dopadla jako posledně s bledězrzavým čímsi
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    tak bezva. Si koupim nejaky ty palettky s sebou do zasoby. V Qataru je nemaj a nechce se mi barvit tak casto hennou. Je to moc zdlouhavy... :))
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    SKLIBA: JO! přesně ten :o))) právě ho mám tři dny na hlavě
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    MANIFEE: hele já používám barvicí šampon v kombinaci s hennou běžně, obyčejný, nehennový, dávám ho do týdne po henně, jak mi to vyjde - a nikdy jsem neměla problém. ten šampon nezasahuje do vlasů, je to jen další nabalená vrstvička navrchu, takže no problem
    CERNY_KOCOUR: jj přesně ten používám, rubínový :-)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    AETHER: souhlas!
    AETHER
    AETHER --- ---
    CERNY_KOCOUR: ale pozor, tohle je jedina vec od palette, kterou snesu, s jejich prelivy i barvami mam veskrze spatne zkusenosti (na zaklade toho jsem take kdysi presedlala na hennu) a jejich normalni sampony mi take nevyhovuji
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    AETHER: každopádně dobrá zpráva, že palette funguje nejen mě :o)
    AETHER
    AETHER --- ---
    CERNY_KOCOUR: myslim, ze jo, tak rychle psat neumim:)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    AETHER: to jsme snad psaly zároveň :o))
    AETHER
    AETHER --- ---
    MANIFEE: po tom hennovem samponu to chytalo v pohode a jednou jsem zkusila takovy ten smyvaci od pallette (to byla nouzovka, mela jsem po nemoci priserne vlasy a nestihala jsem hennu) a asi dva tydny po tom ta henna chytila snad jeste lip nez bez nej:)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    MYJKA: No tak vzhledem k tomu, že mě rostou vlasy rychlostí přes 1 cm za měsíc a nemám každý druhý víkend možnost mít na hlavě půl dne hennový zábal, tak používám pravidelně k dobarvení odrostů šampony palette vital - takový ty pytlíčky na 6-8 umytí. Střídám je s hennou úplně bez problémů, chytá na to dobře.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    AETHER: ok, tak super. Hlavne, ze to nedelalo nejakou neplechu. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MANIFEE: ja jsem to kdysi pouzivala a vzdycky jsem nechala ten sampon trosku vymyt (alespon dve az tri umyti), mela jsem pocit, ze kdyz je tam barva z toho samponu, blbe by se tam chytala ta samotna henna, ale zas co ja vim, treba je to uplne jinak, tohle byl jen muj selsky rozum, rozhodne to ale fungovalo:)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    MYJKA: no ja uz si tam prave ten samponek dala... :) byl teda s prisadou henny, ale stejne by me zajimalo jestli si potom muzu obarvit vlasy kdykoliv nebo ne.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MANIFEE: To presne by zaujimalo aj mna ale vlastne IKA mi odpovedala. Zabudla som ze k tej henne v tom oranzovom baleni je aj sampon aj kondicioner takze si kupim ten set :) Som na to uplne zabudla pritom som ho uz tiez mala.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    MYJKA: by me taky zajimalo.
    A kdyz si date po barveni hennou ten barvici samponek, muzete se pak zase hned obarvit hennou? Nebo se doporucuje nejakej casovej odstup...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam