• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    hoj kde se da koupit kvalitni 100% cista prirodni henna - odstin kastan (praha, plzen) ?:)))) vim ze to tu mozna nekde bude napsany ale nejsem moc schopna to vyhledat..
    popr kdyby byla nejaka fotka jak ten kastan vypada, dik :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    CERNY_KOCOURTALANKA: Díky moc:-) Jinak ta henna chytla dobře a zdá se mi, že se míň vymývá, než ta z Chez Amisu. Teče ze mě daleko míň zrzavý při mytí hlavy:-)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ADELHAIDA: Máš to moc hezký. Vypadá to krásně přirozeně
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    ADELHAIDA: moc pěkný. Takvej kaštánek...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MANIFEE: Jo jo. Já si to barvím hlavně kvůli těm šedinám. Ty jsou pak na sluníčku krásně měděné. Jinak jsem byla se svou přirozenou barvou spokojená, myslím, že tmavě šedé vlasy má málokdo:-)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ADELHAIDA: super! je videt, ze mas ty vlasy silny a leskly. Ale je fakt ze je mas hodne tmavy, to spis hazi odlesky na slunicku, vid...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Tak tady:
    Asi tam toho není tolik vidět, fakt mám tmavší vlasy a světelné podmínky nic moc. Snad se ještě někdy pokusíme vyfotit to líp.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ADELHAIDA: to ja jsem to tam ty dve hodky asi mela...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TAMARIX: Jde to s tím opravdu dobře, my jsme tak dřív zdobili i perníčky, na to už máme zdobičku (s tou by to asi šlo asi taky):-). No mám takovou tu injekci z doplňování tiskárny, i s tupou jehlou. Takže na jemnější motivy se dá použít i ta jehla - ale henna se musí opravdu dobře rozmíchat.
    MANIFEE: To asi bude lepší. Je otázka, jak dlouho jsi to na ruce měla. Kdybych si to tam nechala dvě hodiny, třeba by to taky bylo hezky hnědé.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ADELHAIDA: Použití injekce je super nápad! :-) Přemýšlela jsem jak to udělat jinak, ale tohle mě nenapadlo..
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Taky se přimlouvám za fotku. Sice jsem se ještě nedostala do Prahy, ale u Manifee ségry mám taky balíček, tak abych viděla, jak to chytá :o)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ADELHAIDA: tak to ta pasta bude asi lepsi, ta mi chytla tak neco mezi tmave oranzovou a cervenou az hnedou...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MANIFEE: Na předloktí to za tu půlhodinu chytlo tmavě oranžově. Rozdělávala jsem to jen citronovou šťávou.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ADELHAIDA: Oki, diky za info :) Kdybys mela fotecku tak se rada podivam co jsem vam to vlastne privezla ;) A na tom predlokti to vypada jak? Ja jsem se zkousela malovat zatim akorat tou pastou a ta chytla dobre...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MANIFEE: Tak umyto a usušeno. Barvicí efekt o fous menší, než hennou z Chez Amis, ale mohlo by to být i tím citronem. Vypadal hezky zrale, ale když jsem ho rozkrojila, bylo poznat, že je podrtžený a bylo v něm míň šťávy. Uvidíme příště.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ADELHAIDA: hihi, tak drzim palecky at to dobre dopadne! :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MANIFEE: Právě mám na hlavě hennu od tebe, tak jsem zvědavá:-) Zkusila jsem si injekční stříkačkou vytečkovat na předloktí nějaký ten obrázek a za půl hodiny to docela chytlo. Jen po mně pořád lezla kočka, tak jsem si to radši smyla dřív.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    GRETKA: to podle me neni ale mineny tak, abys to pridavala k cisty henne, ale k ty hnedy, ze pak ten odstin bude akorat intenzivnejsi...
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    Ja jsem vcera pouzila tady razeny hrebicek s cistou hennou a mam to teda hoodne rezave, vubec se to neda srovnat s hnedou hennou od Lushe. Takze si zas zvykam :)
    IKA
    IKA --- ---
    ak chcete este niekto prava na upravu nastenky, dajte vediet:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam