Tak napatláno :-)
Udělala jsem to tak, že k hnědé Henné Color jsem přisypala omylem mletou skořici místo hřebíčku :-), celý sáček, což mě nasralo že jsem tak blbá koupit skořici místo hřebíčku a vzala jsem 2 sáčky celých hřebíčků, které jsem asi 15 minut povařila v málo vodě a nalila jí tam. Vývar z toho byl dost hodně hnědý. Pak jsem nalila asi decku jablečného džusu. Překvapilo mě, že zhruba 2-3 decky tekutin nestačily k rozmíchání, bylo tam ještě dost prášku, tak jsem ještě vařila hřebíček v další vodě... Nakonec jsem přidala trochu normálního slunečnicového oleje páč jsem neměla olivový. Nic jiného jsem nemohla použít, ořechové slupky leda na podzim, kafe ani černý čaj mi homeopatka nedoporučovala... Jak mám ve zvyku maglajz jsem ještě chvíli povařila a dle rady, kterou jsem našla tady v klubu jsem to nechala odležet, sice jenom asi 12 hodin, ale aspoň to. Ráno jsem našla maglajz docela tuhý a drobil se, tak jsem vařila hřebíčky ještě v další vodě a přilila to tam. Dobře se to nanášelo, vonělo po hřebíčku jak blázen :-) a překvapilo mě, že jsem neměla skoro vůbec zbarvené ruce, páč nepoužívám rukavice a když jsem si patlávala zrzavou hennu, týden jsem pak z rukou vymývala barvu...
Když tak jsou v tomto postupu nějaké zásadní chyby? Co bych měla vylepšit? Teda kromě tý skořice... doufám, že mi to kvůli ní nechytne nazrz...