ZUZANA: Tak nutno rici, ze pouzivam hennu hlavne jako masku ne jako barvu, o HenneColor jsem si precetla jak je to ciste prirodni barva, a pak najdu ve slozeni sodium picramate!!!, druha vec je, ze mi naprosto vubec nevysla barva co mela podle vzorniku dopadnout, na mne proste moc kriklave. Fakt jsem byla rada, kdyz se postupne ztracela. Proste ten picramate tomu oproti ciste henne doda to co ty zahrnujes pod "jednotnejsi barvu", co ja zahrnuji pod "agresivnejsi barvu", tudiz to v mych ocich neni henna jako takova. Pac henna jako takova je proste cista henna a u te prave vim co cekat.
A dale v mych ocich, sodium picramate neni prirodni latka, zase otazka pohledu.. stejne tak pro mne pridanim parabenu at uz do kvetove vody nebo smichanice rostlinnych oleju, prestava byt vyrobek ciste prirodni a proste nazyvam kozu kozou a psa psem, jednoduse neco s chemickou prisadou (at uz je to jen jedna jedina a je ve vyrobku jen v minimalnim mnozstvi) uz neni ciste prirodni a je to minimalne polochemka...
To, ze ty mas zkusenost (navic dlouholetou) s nejakou znackou a jejim vysledkem, prece neznamena, ze ty ostatni jsou naprosto o nicem, protoze nedosahuji "tvuj" standard??!! Navic kdyz zminovana znacka nedodava ciste prirodni produkt, ale vylepsuje 'recepturu' vydobytky petrochemie.
To je jako kdyz lidem co piji cely zivot pasterizovane mleko das napit cerstve nadojene... a kdyz ti nekdo v tendle moment rekne, ze to cerstve nadojene je o nicem, tak na nej take budes koukat divne... ja teda rozhodne jo.
To, ze pises, ze ti urcite uz po dni ta henna od Lushe zacala plesnivet mi prijde od tebe dosti alibisticke. Pac si ji nasla plesnivou az po dvou dnech. Navic CNV psala o doma pripravovane henne, kdyz si rozdmychavas z prasku a vody kasicku a pridas olej a tak, kdezto Lush henna uz je namichana s prisady, tudiz je vhodne se drzet jejich popisu, aspon mne to prijde rozumne.
Pro tvoji informaci jsem si nikdy v zivote chemkou vlasy nebarvila a ani nehodlam takto ucinit. A ano, mam jemne vlasy, co se jim rady lamou konecky a ano, snazim se vyhnout kondicionerum, za prve protoze mi elektrizuji vlasy po jejich pouziti a za druhe protoze ziju v megapoli jmenem Paris a zdejsi prach se mi do vlasu chyta desetkrat rychleji, kdyz pouziji kondicioner. Jeste nejakou radoby stiplavou otazku? ;o)