GRETKA: OK OK, rozumím, na mně je to trochu extrémistické. Čistě přírodním hennám zdar! :-)
Já hennu používám jako barvu, a tudíž od ní očekávám, že mi vlasy obarví. Neumím si představit, že by mi po henně mohla vzniknout na hlavě křiklavá nebo agresivní barva, to je ale otázka vnímání co je křiklavé a co ne.
Kromě Henné Color jsem zkoušela i další henny - ty malé z drogerek, Logonu. A teď i Lush. Porovnáním jejich výsledků jsem dospěla k závěru, že nejlepší pro mně je Henné Color. Ať už obsahuje chemické přísady nebo ne.
Mám trochu pocit, že si tady Lush hraje na nejlepší barvu na světě, se kterou má každý jen ty nejlepší zkušenosti. S tímhle jsem jí taky kupovala, a o to víc jsem byla zklamaná. A když nějaká henna obsahuje chemickou přísadu, tak je ta špatná, nepřírodní.
Stejně jako každý tady píše svoje subjektivní zkušenosti (jaké jiné taky), napsala jsem svojí s Lush - barva není výrazná, není jednolitá (pokud má člověk "barevnější" vlasy), rychle se vymývá. Pro mě 3 mínusy. S tím plesnivěním čert to ber, jen mě to dost překvapilo. Za dva dny bylo plísně poměrně hodně, proto myslím, že začala plesnivět už druhý den. Samozřejmě to nevím jistě, nekoukala jsem se, ten den jsem neměla čas. Asi není úplně zdravý si na vlasy dávat barvu byť se začínající plísní, proto bych nikomu nedoporučovala tuto hennu nechat rozdělanou na později. Proto jsem to napsala. Třeba taky někdo očekává od henny výraznější zabarvení a že něco vydrží na hlavě. Toto s Lush zřejmě nejde. I v návodu nebo infu k produktu mají napsané, že barva vydrží na vlasech několik týdnů...