Tak jsem se dneska vrhla na barvení. Udělala jsem si včera směs z henny (od ID Manifee), teplýho červenýho krabicáku, skořice, červený papriky, trochu citronový šťávy a jablečnýho octa, hřebíčku (kterej se mi ale hmoždířem nepodařilo moc rozdrtit, takže tam jsou spíš kousky), nechala zhruba těch 24 hodin odstát a dneska jsem přidala kokosák. Bohužel to nebylo moc v teple, v bytě se netopí a sice jsem se snažila, aby směs byla na sluníčku, ale přece jen to nějakou větší teplotu nevytvářelo.
Při nanášení jsem zasvinila celou vanu, poté obmotala hlavu potravinovou folii, zabalila do dvou igeliťáků, na ně pak dala ještě další vrstvu folie a navrch ručník. Zkoušela jsem i plavací čapku, ale zaboha mi to nešlo přes ty vlasy nandat.
Evidentně jsem to udělala moc řídký, protože už mi to začíná stejkat dolu... a to jsem měla pocit, že tentokrát je ta hmota hustší, protože si pamatuju, jak mi to při dvou minulejch barveních stejkalo, a navíc jsem myslela, že s tou folii to bude lepší... no evidentně je co zlepšovat.
Takže teď mam obmotanej toaleťák kolem krku, na hlavě mikroten a ručník a jak mam folií překrytý i uši, tak míň slyšim a cejtim občas nějakou zateklou tekutinu i v nich. Jsem zvědavá, jak to dopadne :-D Ráda bych to samozřejmě nechala co nejdýl, ale uvidim, jak moc mi to bude nepříjemný... min. těch 5 hodin ale snad dám.