• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ALINQUA: zkus to a uvidis, ja taky prechazela z henny znovu na chemii a zadna tragedie se nekonala :)
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    ahoj už je to půl roku co jsem se hennovala naposledy vlasy mi to sice krásně zregenerovalo ale od té doby se mi vlasy mastí už další den po umytí a strašně mě svědí pokožka hlavy hned po umytí někdy úplně k nevydržení proto bych se chtěla vrátit zpět k chemické barvě, ale mám strach že mi vlasy vypadají nebo se objeví nějaká reakce vzhledem k té pokožce hlavy, kadeřnice mi řekla že je to už dlouhá doba a že tu barvu mám zkusit. Henna prý některým lidem může tou přírodností spíš uškodit než pomoct. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám už dost šediny, které henna nepřekryla, to je také jeden další z důvodů proč bych se ráda vrátila k té chemii. Děkuji
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    HESA: ne ne, ja praveze henne color nepouzivam. Z tech co se prodavaji v Cechach mam ozkousenou hlavne Logonu, a s tou jsem mela dobre zkusenosti.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Mám hennu dovezenou od Manifee, u nás se sehnat nedá - hnědá barva. Fakt hnědá, s nádechem do ruda :-)po smytí to vypadalo, že vůbec nechytla, ale během dvou dnů se hezky vybarvila
    HESA
    HESA --- ---
    WITCHIE: mela jsem hennu z DM - ma takovou stribrnou krabicku; od ty doby se tmavych henn bojim, tak kdybys mela z henne color lepsi zkusenost tak dej vedet:) Jinak mam spis tmavsi hnede vlasy, a pred hennou je nechevam minimalne 3 mesice bez chem.barveni...
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    HESA: myslis konkretne tu Henne color? A na jakou barvu vlasu jsi ji aplikovala? (jakou jsi pred barvenim mela barvu vlasu, a byla prirodni ci chemicka, a pokud chemicka, tak jak dlouho pred aplikaci henny probehlo chem. barveni?)
    HESA
    HESA --- ---
    WITCHIE: ja s cernou hennou zkusenosti mam a barvi az az, ale leskne se divne do zelena a neni moc hezka...
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    TICHTICZKA22: I Logona Color Creme - odstín nugát byl dozrz?
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    HOUSEFLY: hele já už jsem to tu také řešila, už mám odzkoušíno snad všechny hnědé co existujou (logona, DM, Hennecolor, las cacas....atd) a všechny do zrzu.... s tím tvým bohužel nemám zkušenost, takže neposloužím, ale dost by mě to teda zajímalo
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Barvila jste se některá odstínem Sahara od Logony? Jak vám chytnul? Je to spíš hnědé nebo do zrz?
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    HOUSEFLY: nahod slozeni, jinak se da tezko rici kolik je tam henny a jak moc se ji dava prostoru.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    co říkáte na barvu hennaplus? Je tam vůbec něco z henny? Včera jsem ji koupila za nekřesťanský peníz. Konečně studený odstín hnědé. Nicméně i tak mi vadí, že je to chemie. Jak je to s logonou? Dá se vůbec docílit studeného odstínu? Mám zkušenost s dm snad všech hnědých odstínů, hennecolor a s ničím nejsem spokojená
    SIMRALKA
    SIMRALKA --- ---
    WITCHIE: Díky. Zkusím černou Henné color (možná s kakaem?) a budu doufat v tmavě hnědý výsledek:)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    SIMRALKA: ja to ted mam trochu komplikovanejsi, protoze na sedive a bile vlasy uz bezna smes nezabira. Kazdopadne kdyz jsem mela vlasy jeste sedohnede, tak jsem pouzivala normalne tmave hnedou od Logony kdyz jsem chtela tmave hnede, a cernou od Logony, kdyz jsem chtela tmavsi (byla to spis hodne tmave hneda. kdybych chtela uplne cernocernou, prisypala bych k tomu jeste trochu indiga, treba Urterkram ho myslim prodava). V kazdem pripade nepouzivat indigo samotne, pokud nechces mit vlasy do modra.
    SIMRALKA
    SIMRALKA --- ---
    WITCHIE: Děkuju za odpověď:) U henny je to vždycky bez záruky, základním pravidlem je překvapení a experiment, jak jsem už pochopila:-D Zajímalo mě právě, jestli je tu někdo, kdo někdy použil Henné color odstín černá? (vím, že černá henna neexistuje;)
    Totiž trochu pochybuju, že mi to chytne úplně černé, ale kdyby jo, tak se tomu bránit nebudu:)
    A co používáš za směs henny a indiga? A chytá ti to opravdu černě?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    SIMRALKA: je to klidne dost mozne, ba i pravdepodobne (ze ten rozdil spoji). Ale nezaruci ti to nikdo :) [konkretne s touhle zkusenost nemam, ale (upresnuju, protoze cerna henna neexistuje) s cernymi prirodnimi barvami (=smes henny a indiga) ano]. Muzes klidne zkusit i nejakou tmave hnedou, treba bude na to sjednoceni stacit (jestli chapu spravne ze chces tmave hnede, a nikoliv cerne vlasy)
    SIMRALKA
    SIMRALKA --- ---
    Milé nyxohenna uživatelky, poraďte prosím. Mám za sebou během posledních tří let éru červených chemických barev, následně jsem přešla na hennu (Henne color-mahagon), s kterou jsem opravdu spokojená. Ale chtěla bych se na chvíli vrátit ke své tmavě hnědé barvě vlasů. Jakou máte zkušenost s Henne color černou? Je možné, že spojí rozdíl zbytků červené a hnědých odrostů (asi 10cm)? Předpokládám, že hnědá henna by mi stejně udělala zrz, tak chci zkusit právě tu černou. Co vy na to?:)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Může se henna nechat odležet třeba i 36 hodin?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Holky, nevíte, kde v Brně prodávají barvy na vlasy od Logony? Když Omegu ted zrušili? ... a eshop nechci kvůli drahýmu poštovnýmu... :(
    konkrétně bych ráda tuto:
    Příroda shop.cz | Logona Color Creme nugátová hnědá
    Příroda shop.cz | Logona Color Creme nugátová hnědá
    http://www.prirodashop.cz/detail.php?zbozi=2628668
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    BUBLANINA: ono primo na slunci to jde i tak trosicku do zrzava, ale jinak potvrzuji, ze to jde! mne se teda zadarilo s hennou od Lushe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam