Tak ja jsem dala za posl. mesic a pul hennu trikrat - poprve 4 hodiny hennecolor hnedou, pouze s citronem a vodou, na hlave igelitku a stokilovej rucnik. Podruhe uz mi doslo, ze muzu pouzit mikrotenovou folii a kulicha, takze uz to bylo pomerne pohodlnejsi:) Do smesi pridana mleta kava a skorice, na hlave pres noc deset hodin. Tohle probehlo behem 14 dnu, vlasy se neuveritelne napravily, krasne se leskly, byly silnejsi a zda se mi, ze se i zvetsil objem. Avsak blby bylo to, ze to porad hazelo odlesky do cervene, takze jsem vcera dala trihodinovy zabal henny cerne (plus opet) skorice a kava) a cervena zmizela! Mam pekne tmavou hnedou, ne uplne studenou, ale rozhodne ne s zadnymi cervenymi nebo oranzovymi odlesky.
Vlasy se mi nelamou, jsou pekne hladke, voni po skorici (no dobre, po skorici nalozene v rybnice:), ale na to ze jsem je mela hodne vysusene po lete a konecky zastrihla jen jednou nebo dvakrat, tak je to fakt parada.
Dotaz: Prvni pul hodinu po naneseni henny me to na temeni hrozne palilo, rikala jsem si, jestli jsem to neprehnala s tou kavou, ona docela dost vysusuje. Nebo jestli jsem to tam moc vehementne nehnetla, ale kuze je ok a zadna alergicka reakce neprobehla.. Nevite, cim to?