• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    KYNCLACZ: zkusila bych trochu (dost) citrónu, funguje jako přírodní zesvětlovač a v červené kyselost navíc posiluje barvu
    IDENTITY: pravda pravda, silikony henna nemá ráda
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    KYNCLACZ: amodimethicone trideceth-12 chlorid cetrimonium, lauryl methicone copolyol, dimethicone copolyol... Zhruba tohle hledej ve složení.
    Že chytá na zničený chemkou, je celkem logický, protože jsou asi dost narušený, tudíž do nich henna snadno pronikne. A odrosty můžou být obalený právě těma silikonama.
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    IDENTITY: No ona mi krásně chytá na ty chemkou zničený, ale na odrosty vůbec:( Upřímně vůbec netušim zda v těch šamponech je silikon. Co na nich má být přesně uvedeno?
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    KYNCLACZ: Tahle henna mi vždycky chytala výborně, i na vlasy, které byly chemkou barvené nějakých 10 let předtím. Nepoužíváš šampony a kondicionéry se silikonem?
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    NIMUI: No zkusila jsem tu červenou a teď měděnou. Je pravda, že jsem to nejvíc na hlavě měla 5 hodin. Tak já zkusim nějakou jinou. Máte typ?
    NIMUI
    NIMUI --- ---
    KYNCLACZ: jakou barvou barvíš? Zkusila bych změnit hennu, zkusit jinak míchat a hlavně nechat na hlavě hodně dlouho.
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    Ahoj, začala jsem hennu používat poměrně nedávno. Koupila jsem si hennu Lamda, ale prostě za žádnou cenu mi to nechce chytit na odrosty:((U hlavy mam kaštanovou hnědou. Takže poměrně tmavou. Zbytek vlasů mi chytá v pohodě, protože jsou dost zničený, ale ty odrosty mě nutí přemejšlet, zda se na to nemám vykašlat a zase barvit chemkou. Nemáte nějakej typ? (vim že henna nezesvětluje, ale naivně jsem doufala, že třeba ty odrosty trochu chytěj nějakou barvu).
    AETHER
    AETHER --- ---
    MORGYSZ: tak já vždycky celkem míchám, ale dneska jsem tam dala fakt od každého trochu... no a povedlo se:)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    AETHER: Tohle je na henně daleko nejzábavnější :D ta alchymie a nejistota výsledku :D
    AETHER
    AETHER --- ---
    Tak jsem se včera dala na alchymii ++ a výsledek je tedy imho fakt krásný - nacpala jsem tam lžíci skořice, lžíci kakaa, citronovou šťávu, lžíci medu, lžíci smetany, hennu od manifee a zalila to turkem + přidala lžíci kokosového a lžíci olivového oleje:) připadala jsem si jak pejsek s kočičkou, když vařili dort:)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    MAGI: Prosím ještě o radu..před nějkou dobou jsi psala o "henna spreji" na zesvětlení.. používala jsi to na hennou barvené vlasy a fungovalo to?Díky:)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    IDENTITY: díky..no já bych ráda právě co nejvíc zrzavou - oranžovou..moc do červena bych to nechtěla..dřív jsem se barvila měděnou henne color..
    vlasy mám původně středně hnědý..teď trochu míň výrazný než tohle: http://img3.rajce.idnes.cz/d6/3/3852/3852621_bb7630bd436e1a2dbda78eeb312eca0b/images/DSC03991.jpg ( to je tak 2 roky zpět)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SAMANOVA006: Radši jsem to nezkoušela. Khádí jsem si dávala zatím dvakrát, podruhé zrovna předevčírem. Nevím, jakýho odstínu chceš dosáhnout a na jakou barvu vlasů to dáváš. Moje vlasy by bez jakékoli barvy byly pomalu "pepř a sůl", dřív jsem mívala barvu jako hořká čokoláda. Té jsem se po letech menší či větší zrzavosti chtěla přiblížit. Takže jsem napřed použila přeliv henné color (směs bordó a tmavý kastan), pár dní nato jsem si dala khádí Hazel a opravdu to není zrz. Napoprvé jsem ji měla hodinu, předevčírem už dvě. A k mojí původní barvě se to fakt celkem blíží. Jo, citrón jsem tam nedávala, po dlouhé době jsem se úpěnlivě držela návodu. V něm se píše, že je možné přidat lžičku soli, přidala jsem. Bez soli jsem to zatím nezkoušela, teď nemám čas se dívat, k čemu tam ta sůl má sloužit (ustalovač?, fakt nevím), ale vlasy dobrý, barva dobrá, oproti mnohahodinovým aplikacím s jinýma hennama velká pohoda.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    IDENTITY: a jinak je to moc tmavé?
    a citrón se tam vůbec nepřidává?
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SAMANOVA006: Hodinu až dvě, fakt jo.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    A tuhle hennu taky necháváte na hlavě třeba přes noc (jako henne color), nebo opravdu tu hodinu až dvě, jak píšou v návodu?
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    MAGI:díky za rady, akorát já už jsem si včera koupila henna amla jantropa, tak uvidím..:) paní v tom obchodě mi říkala, že by to měla být světle červená až oranžová?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    SAMANOVA006: ano, na mých vlasech jednoznačně :) Ale mám zkušenosti jen s tou světle hnědou, u těch do červena se bojím, že budou moc do červena :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    SAMANOVA006: za mě musím říct, že khadi je mnohem jemneji namleta. Snadno se nanasi a snadno se vymyva. Vlasy sem po ni mela hezci nez po henne color. Obdoba na měděnou je rot - pure henna :)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    KACHITA: No já mám tak středně hnědé vlasy a právěže bych to chtěla výraznější, tak ale z toho co píšeš, tak barevně výraznější je hennecolor?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam