• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    SAMANOVA006:
    TICHTICZKA22: u toho octa je to takové neurčité. v henně totiž způsobuje uvolnění pigmentů, ale chce to počkat nějakou dobu. khadi ho na stránkách doporučuje u červených odstínů - míchání tzv. "na kyselo"
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    SAMANOVA006: u Khádí by se do toho nemělo míchat nic. Oleje neE. A ten ocet - hele já mám ocet v hlavě zapsaný jako všeobecný stahovač barvy... nikdy jsem ho proto do ničeho nepřidávala.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SAMANOVA006: Záleží na tom, co za přírodní šampon to je. Některé se jako přírodní jen tváří, ale předpokládám, že sis na to asi dala pozor. co kondicionér, nepoužilas? Nebo nějakjou masku na vlasy, třeba jedno dvě mytí před aplikací henny?

    Oleje jsem do henny nikdy nedávala, vše co vlas mastí, způsobuje, že barvení je míň účinné.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    V návodu na henny není věcí :D s přesto se s ní dá spát celou noc, míchat se syrovátkou, paprikou, červeným vínem, perníkovým kořením, skořicí, citronem, octem a další stovkou přísad a podobně :D
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    PIKKMA: právěže jsem začala místo chemickýho šampónu umývat přírodním, což by mělo být naopak dobře..a žádný jiný vlasový přípravky nepoužívám.. tak uvidím při příštím barvení..snad to chytne .) a mícháte i tu khadí hennu s octem/citrónem/něčím kyselým, i když v tom návodu o tom není? A co khadí henna a oleje? mícháte někdo?
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SAMANOVA006: jablečným octem to nebude, ten jsem začala používat taky a výsledky jsou srovnatelné třeba s vínem nebo pomerančovou šťávou (citron nepoužívám, zesvětluje a já se snažím barvit na tmavší odstín)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    SAMANOVA006: nepouzila jsi jinej sampon nebo nejakou vlasovou kosmetiku?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    SAMANOVA006: Ne. Někdy se prostě nezadaří. A ten ocet je jediná změna?
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    holky, stalo se vám někdy,že by se vlasy po henně vůbec neobarvily? barvím už hodně dlouho a nikdy se mi to nestalo..dříve jsem používala hennecolor a teď nově khadí.měla jsem amla a jantropha - ta barvila v pohodě. a teď naposledy jsem si koupila khadí rot.zatím jsem barvila teda jen jednou, ale nic- žádný výsledek.
    místo citronu jsem dala jablečný ocet - mohlo by to být tím?
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SKLIBA: takže - nakonec dle stavu za mokra na kůži by asi byla přeci jen hrubá, každopádně na vlasy super, barví perfektně
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DANCE_GIRL: já prosim, Henna neutral list mletý - 200g :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    tam jsme rovna nakoupili :-) musím říct, že alespoň zatím velká spokojenost, barvit teda budu až za chvíli, ale ta henna vypadá dobře, je dost jemná i na to, aby se dala použít na kůži
    a ještě jsme dostali pytlík citronové trávy jako dárek
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Budu objednávat hennu z http://www.prodejbylin.cz/ nechcete se některá přidat? :) Předání v Praze.
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    FAR_IDA: to je v pohodě, já barvila chemií asi po necelých 2měsících po henně a dobrý..nejprve sem nabarvila ale jen pramínek abych si ttím byla jistá:) pak až celou hlavu..
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Čtvrt roku už je v pohodě. A pokud máš podobnou barvu henny přirozené barvě vlasů, moc bych to neřešila. Ale pro dobrý pocit zkus třeba zábaly z jogurtu/medu/oleje, ty stahujou barvu.
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    ahoj, chci se zeptat.. pise se doba odstupu mezi hennou a chemickou barvou i kratsi, ale precijen.. tri a pul mesice po barveni hennou (dve vrstvy), je ok na to dat chemii? nebude to delat binec? pripadne jak to do ty doby, nez budu barvit z vlasu stahnout? tim, ze barva henny byla podobna ty moji, moc ted nepoznam, kolik ji tam jeste muze bejt...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Dle mych zkusenosti staci proste horka voda, takze vecer po sprse neni co resit.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    PIKKMA: jj (biodermu už nedám z ruky - mám jí dva dny a nemůžu si ji vynachválit) počkala jsem až mi pleť uschne, znovu přejela a je to dobrý (někde jsem dokonce našla radu, že pomáhá šťáva z citrónu - to už ale zkoušet nebudu)
    dřív jsem taky pleť před barvením mazala, ale nikdy se mi neobarvila (ani když jsem ji mazat přestala) dnes mám premiéru, tak mě to překvapilo - ale díky :-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    :)) taky se obcas povedlo ale za par dnu zmizelo, drhla sem to taky nejaky odlicovacem..
    je fajn pred barvenim namazat celo a usi nejakym mastnym kremem, pak se to neobarvi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam