• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    a ted celou dobu ctu, ze cerna vlastne ani neni henna a obsahuje PPD. tak si rikam, zda ji vubec pouzit. a jestli je ve vysledku stejna jako chemka, ci horsi.. ?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    zrovna ta dm je nejhorsi a nejmin barvici henna co sem kdy zkousela.. ta cerna se myslim ani moc nevymyje, koupila bych trea nejakou sv. hnedou a zkusila namixovat kdyz uz teda no .)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Jsou kvalitnější? Víc indiga?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    neeee. ja si koupila cernou, protoze ta mi v cechach udelala nejtmavsi odstin. a vymyje se treba postupne? skoro nic nestala, ale vyhazovat ji nechci. tak, ze bych si treba jeste koupila svetejsi a smichala je? jak je to mozny, ze ty dostupny v cechach do cerna nebarvi a ty z indie ano?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HOUSEFLY: mno.. prava indicka henna chytne poradne cerne, myslim ze doba pusobeni na to ani mit vliv nebude.. :))
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ech, a proč jsi teda kupovala černou, když nechceš, aby chytla tmavě?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    mate nektera zkusenost s hennou primo z indie? koupila jsem si dnes dve ruzny znacky. akorat si nejsem jista dobou pusobeni. dmkovou jsem si kupovala cernou, protoze cerna nikdy stejne nebyla a ja chtela tmavy vlasy. a nechavala jsem ji pres noc na hlave. tahle je taky cerna, ale treba vazne chytne, coz nechci. tim padem nevim jak dlouho ji mam nechat pusobit.
    DANAE
    DANAE --- ---
    vidím to asi spíš na chemickou cestu, moje vlasy to ustojí :)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    DANAE: pokud se rozhodněš pro odbarvení hlavně velkej pozor, na příměsi henny kterou budeš používat, abys místo oslnivě zrz nebyla brčálově zelená, nebo krvavě rudá záře nad Kladnem :-/
    řekla bych že hodně záleží na typu tvojich vlasů - napři: já mám světle hnědé a nikdy (ani s tunou citrónu, slunce a mytí v heřmánku) jsem nedocílila světlejší barvy - navíc mi henna chytá spíš do červena (ať jí pomáhám čím chci)
    .. někdo má to štěstí, jemné vlasy, příznivou konstelaci hvězd a jde to, někdo ne ..
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    DANAE: já si pamatuju, když jsem si koupila svojí první hennu, byla to DMková henna, vypadala ještě jinak než dneska..inu je to 14 let zpátky, zrzavou a chytla mi úplně neuvěřitelně. Byla to opravdu zrz všech zrzů a nemohla jsem se jí vůbec zbavit. Na tmavě hnědý vlasy. Já právě taky pořád přemýšlím o zrzavé a jak na to...ale do chemky se mi nechce a hlavně do toho odbarvování.... Myslím, že pokud odbarvíš, nemá jakoby henna celkově smysl, riskuješ výsledek a hlavně i vlasy, jak píšou holky.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    DANAE: Možná, ale chceš riskovat zničení vlasů, abys to pak pracně dávala dokupy? A hlavně tahle zářivá rez po pár vrstvách začne tmavnout, pokud chceš fakt tuhle barvu, je lepší chemie, ale furt to předpokládá to odbarvení, no...
    ISCH
    ISCH --- ---
    ISCH: Kdo ví :D
    DANAE
    DANAE --- ---
    ISCH: a po odbarvení? :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    DANAE: Henna neodbarvuje. Takže ne.
    DANAE
    DANAE --- ---
    myslíte, že se dá s hennou a přimícháním citrónové šťávy nebo nějakého koření docílit tenhle odstín oranžové na nebarvených tmavě hnedých vlasech? http://25.media.tumblr.com/8fa5f8636728732ec0818e0fb48bcd17/tumblr_mkr0b6goU81r7z66ao1_500.jpg
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ALONSIA:
    MORGYSZ: díky děvčata za rady :)pokud to vyjde tak si ji ve čtvrtek napatlam :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    DIABOLUS: Jojo, s nebarevnou zacházej stejně jako s barevnou ;)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    DIABOLUS: Ahoj, kdysi jsem se léta barvila ohnivou červení, pak léta nic a ted už asi rok se barvím jen bezbarvou. Přidávám do směsi trochu barevné henny (hnědá nebo lawsonie=drcená kytička. Prý je víc ochranná nebo regenerační než cassie=bezbarvá henna). Připravuju jí stejně jako barevnou, přidávám lžíci medu - příjemně se pak nanáší/konzistence a lžíci olivového oleje. Postup uplně stejný jako u barevné. Mám pocit, že snad cassie neni tak citlivá na teplotu jako henna, myslím, že snese teplejší vodu,ale už si nejsem 100% jistá. Snad to bude k něčemu, zkazit se na tom nic nedá:-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DIABOLUS: nikdo s tím tu nemá zkušenosti? :(
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    mám tu asi tak polovinu khadi henny+amla+jantropa,tak kdo by chtěl,piště mi do zprav..a ještě zbytek mahagonove henné color..a tak nějakou drobnost mi za to dát můžete ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam