uf, pracuju v UK s kvadruplegikem, denně na 2 hodiny tu příjde z druhé agentury ošetřovatel ať můžu ven. Ta agentura svým zaměstnancům nepřikazuje nosit roušky. Já jsem jim volal, domluvili jsme se, že když tu bude mít textilní, který budu převařovat, tak jim může říct, ať je nosí. Po pár dnech se klasicky ukázalo, že je v tom chaos - někteří tvrdí, že vyfasovali od firmy (firma říká že ne) a nemají problém je nosit. Další nic nevyfasovali, problém mají. Když zavolají do kanclu, tak to dopadne tak, že si nasadí tu naši. A pak je tu jedna, která nevyfasovala, odmítá nosit tu vyvařenou a je horlivá zastánkyně 5G konspiračních teorií. Měl jsem s ní ohledně toho diskuzi, proběhla v klidu. Oficiálně jí nutit do té roušky nemůžeme, takže jí nosit nebude. Ona hlavně nevěří, že něco jako coronavirus existuje. Když jsem se jí zeptal, jestli by se nechala zavřít na JIPku s nemocným a vylezla zdravá, tak prohlásila, že to záření způsobí oslabení imunity a člověk nachytá různý viry. Který ale nejsou nic novýho a ty testy na coronavirus jsou nespecifický, takže by se mohla něčím nakazit, ale to nevyvrací její teorii. Dala mi nějaký odkazy, řídil jsem se základního pravidla, který mám naučený z práce s perníkářema v psychózách - bláznovi jeho iluze a paranoiu nevymlouvat, nikam to nevede.
Ze zajímavosti jsem chvíli googlil, zjistil, že to hnutí je v UK hodně silný, lidi zapalují ty 5G věže apod. (ona tvrdí, že se přehřívají a jedná se o sebevznícení :-)). Pak jsem udělal tu chybu, že jsem se s ní o výsledcích mého rychlobádání začal bavit, to už byla debata o hodně delší a živější. Je to fakt marný, protože člověk dojde do mrtvýho bodu - konspirátor odmítá uznat jakékoliv oficiální důkazy, protože média lžou, ovládají nás nějaký tajný rodiny už staletí, možná dokonce i reptiliání, 5G bude do budoucna zbraň, hlavní účel není žádnej internet, chystá se vyhlazení lidstva, pak AI, zlé technologie atd. atd. atd. Víceméně odprezentovala všechny základy, který si o tom můžete přečíst plus bonusový megamix, který s tím vším nějak souvisí. Vždycky si v těchto momentech vzpomenu na slova jednoho buddhistického učitele (16. Karmapa), který už kdysi varoval, že hlavní nebezpečí této doby bude zmatek (moc informací, se kterýma si lidi nebudou umět poradit a ztratí se v nich).
Zajímavej moment byl, že když jsem jí v klidu říkal, že jsem prostě v "oficiálních" zdrojích nenašel nic, co by podporovalo její obavy, tak začala nadávat, že jsem zaujatej, že musím dát prostor i druhé straně (tzn. podívat se na nějaký videa a ty "správný" zdroje, z čehož by mě asi mrdlo dřív nebo později) a že jsem na straně zla, ovládanej strachem (kterej je nízkofrekvenční a ona je na vyšších frekvencích, takže je chráněná, i když vyděšeně vypadala z nás dvou ona) nechal jsem si vymazat mozek a proto zemřu. Tak jí říkám, že je zajímavý přát někomu smrt jen kvůli tomu, že má jinou "víru" (aneb jinej zdroj informací). A zeptal se jí, jestli je věřící. Začala koktat a vytáčet se, popřela to. Nakonec po půlhodině se prokecla a už to z ní lezlo, Ježíš spasitel lítal pokojem o 106...
Pak jsem u toho ještě chvíli seděl, moc se do toho asi nořit nebudu, ale tohle je zajímavý:
"Nonetheless, reports suggest that the Russia-funded news network, RT America, is trying to capitalize on people’s fears by spreading unfounded rumors about the technology."
+- to vypadá, že tenhle druh záření může zahřívat, ale to by musel být člověk u toho. Už dřív byli výzkumy na souvislost mezi 2G apod. s nádorama, bolestí hlavy atd. nikdy se nic moc nepotvrdilo. Přesto i tak někteří vědci tvrdí, že by se kolem 5G mělo těch testů dělat víc, protože se úplně neví, jestli to náhodou něco do budoucna nevykouzlí (což je ta klasika - když je něco novýho, kde se něco neví, tak ty mezery ve vědomostech někdo zaplní vírou/obavama atd.)
5G Network: How It Works, and Is It Dangerous? | Live Science
https://www.livescience.com/65959-5g-network.html
jinak co mi doporučovala a čeho je očividně fanatickým členem, tak je hnutí S.U.N. (Safe Us Now) Marka Steela (vybral několik desítek tisíc liber na podporu "hnutí odporu", prodává různý drahý ochranný věci alá "hliniková čepice", všechno bez opory ve vědě. Když někdo v jeho kruzích připomene podezření na to, že v 90tých letech byl souzenej za vraždu dívky, tak je zabanovanej atd.) pak začala o tom, že několik posledních let není nemocná protože užívá Chlorine Dioxide (prostě pijete chlór/savo :-)))) a prej že tenhle dokument, uff...
Quantum Leap MMS Documentary & Movement
http://quantumleap.is
Miracle Mineral Supplement - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_Supplement