• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    PRAASHEK: Možná nekompetentní ale má kompetence.. jako ministr.. aj doktor profesor ..

    Jen tak pro pořádek... podle jakého klíče se pozná jaká autorita je skutečně autorita? Confirmation bias?

    Za mě je to kokot taky , ale jen si tu zaevidujme, co říkal...třeba bude v budoucnu poplatnejsi...
    Ono bylo i hezky, co schytal Blatny a Prymula, když "zlehcoval" doktrínu.

    Jinak Kubek oponoval Valkovi, že podzimní vln může být ta letní teď.
    Letní vlna? Kde? Ona byla letní vlna? :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GORG: válek je nekompetentní kokot
    GORG
    GORG --- ---
    do toho ministr Valek si jen tak rekne, ze drakonicka opatreni byla vice mene k nicemu krom toho, ze prej znicily ekonomiku, hospodarstvi

    presne to, co rikali konspiracni teoretici celou dobu, ze ty opatreni nefunguji... tak on si to jen tak rekne. Oni jasne a rezolutne tvrdili, ze opatreni funguji tehda. Ze to k necemu je na zaklade vedeckych studii. A ted najednou vime, ze to bylo k nicemu? A panove "novinari" nejsou schopni opet zadne relevantni otazky k tomu. Jakoze tak 2 roky tady jste tvrdili, ze jsou NUTNA... ne ze ted jsme zjistili , ze to vlastne bylo k nicemu, ale ze prej virus byl novy, tak jsme nevedeli, co vime ted.

    Valek doslova prohlasil na tiskovce, ze drakonicka opatreni nemela zadny markantni efekt. A ze tedy vedome znicili ekonomiku na pristi desitky let ... bez jakehokoliv duvodu. A zadny novinar se nezepta proc. A jestli s tim chtej prestat. Valek tvrdil, ze uz je znovu delat nebudou. Jako rikali i vloni ze.. no uvidime.

    Proticovidová opatření byla podle Válka brutální a nepomáhala. Byla extrémně účinná, oponuje Kubek — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/specialy/koronavirus/3522533-proticovidova-opatreni-byla-podle-valka-brutalni-a-nepomahala-extremne
    Drakonická opatření zaváděná v minulosti v Česku kvůli šíření epidemie koronaviru byla podle ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09) neúčinná. V pondělních Událostech, komentářích se o tom přel s prezidentem České lékařské komory Milanem Kubkem. Ten se naopak domnívá, že resort zdravotnictví by měl v případě zhoršení situace upustit od pouhých doporučení a zavést například povinnou ochranu dýchacích cest.

    ..

    Válek na pondělní tiskové konferenci uvedl, že ministerstvo nebude zavádět drakonická opatření, což v Událostech, komentářích zopakoval. Stojí si za tím, že v minulosti byla neúčinná. Odkázal se přitom na německou studii. „U nás ta opatření byla jedna z nejbrutálnějších,“ uvedl ministr a připomněl zavřené školy či okresy.

    Kdo má pravdu. Ježíš? Nebo Mohamed? Extrémně účinná nebo naprosto zbytečná a je v tom rozdíl? A zajímá to někoho?
    GORG
    GORG --- ---
    jakoze ze zakona musi media sirit tyhle alerty , ale ten framing, ze jakoze easily check your alerts v mobilu...krasa :) asi nepocitaji s tim, ze jeste nekdo kouka na televizi, tak aby jim neco neuniklo

    ted jsem cetl v novinach, ze v Cine se objevil virus nebezpecnejsi mozna nez koronavirus... prej uz maji 5 nakazenych! to je i na Cinu hodne.

    Čína hlásí desítky případů nákazy nově objeveným virem - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-cina-hlasi-desitky-pripadu-nakazy-nove-objevenym-virem-211292

    tak uz desitky... pozor na symptomy unavy a kasle.. jaka to nahoda ze? zrovna nedavno jsme uz jeden virus docela resili
    Vědci v Číně pozorně sledují nově identifikovaný virus Lang-ja. Dosud zaznamenali desítky případů nákazy. Předpokládá se, že virus, mezi jehož příznaky patří horečka, únava, kašel a bolesti svalů, se přenesl na lidi ze zvířat.

    #Believe #Science
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: aha, to ma byt vynucebt update systemu androidu/iOS ? tyjo... zajimave,ze vlada naridila tvurcum OS , co to ma delat.a z dani si zaplatili kampan.
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: "easily check your alerts"... jak ta zenska muze spat v klidu tohle rict? i robot by se stydel za jakyho kokota je :)
    jakej idiot by si takovou apku instaloval? kdo nosi tri rousky na plavani?

    Varovani! Jezis se vraci do vasi lokace! :)

    #Believe #Science

    Křik a panika. Číňané prchali z Ikey, kde by je zavřeli kvůli covidové karanténě - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/covid-cina-ikea-karantena-zakazniku-uvnitr-nakaza-opatreni.A220815_222801_zahranicni_iste
    RIVA
    RIVA --- ---
    UK Govt Alert System TRAINING PUBLIC / Hugo Talks
    https://youtu.be/eOduS5NGbFc
    GORG
    GORG --- ---
    The Great Reset in a Nutshell from WhatsHerFace 👌
    https://www.bitchute.com/video/3BM5zWgW3rlL/
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    to me uplne minulo tyhle clanky o odpirani pece starym, vubec sem o tom nevedel...
    GORG
    GORG --- ---
    Imho je dost dukazu, ze co se stalo v roce 2020 byla systematicka genocida starych lidi. Normalne zamerne cilena genocida.

    To ze guverner NY posilal nemocne pacienty z nemocic do domovu duchodcu, je uz pak jen potvrzeni toho planu. Proc by nekdo posilal nemocne lidi prave do domovu duchodcu, kde jsou stari lide s oslabenou imunitou?
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak co do Svedska je dobre si uvedomit, ze Svedsko sice nemelo lockdowny, ale co se tyce nemocnic delali to same jako tady... odmitali pacienty, kteri jsou moc stari, rusili neakutni zakroky.

    a v lednu 2020 byly nejake vetsi problem kolem stavky zdravotnikum... tam evidnetne neco se delo kolem nevhodnem managementu nemocnic, kde zdravotnici vestili problemy v budoucnu jeste kdyz COVID ani nebyl.

    https://www.seattletimes.com/seattle-news/swedish-medical-center-workers-set-to-end-3-day-strike-friday-morning/



    Two ERs closed as thousands of nurses, staff at Swedish hospitals strike for 3 days – KIRO 7 News Seattle
    https://www.kiro7.com/news/local/swedish-providence-healthcare-workers-reverse-course-announce-intent-strike/XPGWP4U3BNCQFHZZPRORDM6GOI/

    Podobne v CR... rusene nemocnice.. zavreli nemocnice proste... stavkovali tu lekari, ze si zadelavame na problemy nedlouho pred COVIDem.

    Takze excess death, ze jsme v roce 2020 videli skutecne nejaka excess death oprotim jinym rokum, se nedaji uplne vyloucit zalezitosti tech rozhodnuti rizeni zdravotnictvi. Tedy ze do nejake miry (nezname) nejsou zpusobene nejakym akutnim virem.

    V CR zdravotnici stavkovali cely roky... ten trend byl vzdy jen k horsimu. Mene penez nemocnicim... nedostatek personalu.. furt dokola. A nikoho to nezajimalo. A ze si tady pak najednou banda opic s prominutim vezme kastroly a mlatim do nich, ze supportujou zdravotniky, kdyz jim v mediich rekli, ze to maj resit.. kvuli COVIDu.. to snad necham bez komentare :)

    Z toho twatter postu, jestl ichapu spravne, resi , jak tam ve Svedsku BYL nejaky excess death... mensi nez v UK ale precejen nejaky znatelny v tom roce 2020... Ale to mi neprijde az tak divne... jednak teda minimalne nejsou na tom hur.. druhak .. taky hodili klacek pod nohy zdravotnikum, ze rusili lecbu starych lidi.

    Jo protoze, kdyz se ve Svedsku rozhodli, ze nebudou lecit stare lidi. Co se asi stane?.... Jo .. oni delali jakoze triaz.. proste budeme preferovat mlade nadejne v lecbe... takze meli prazdne nemocnice, zatimco stariky nechali umirat v domovech. Ja to tu na nyxech onehda linkoval.. proto me pak zabanovali, ze jsem to vubec resil.

    Imho jednou tohle bude souzeno jako zlociny proti lidskosti.. jako genocida, co se tady minuly roky stalo.. a asi jeste bude dit.. protoze furt jedem stejny scenar

    Tyhle informace se proste systematicky cenzuruji.

    Sweden: COVID Discrimination against the Elderly | National Review
    https://www.nationalreview.com/corner/deadly-covid-discrimination-against-the-elderly-in-sweden/
    But this is even more awful. Reports out of Sweden say that elderly COVID patients there were not only denied life-sustaining treatment at hospitals, but in some cases, were pushed over the edge into death in nursing homes. From the Bioedge story:

    The health authorities have received many complaints about how elderly relatives were treated. A consistent theme is that nursing home residents with suspected Covid-19 were immediately placed on palliative care and given morphine and denied supplementary oxygen and intravenous fluids and nutrition. For many this was effectively a death sentence.

    “People suffocated, it was horrible to watch. One patient asked me what I was giving him when I gave him the morphine injection, and I lied to him,” said Latifa Löfvenberg, a nurse. “Many died before their time. It was very, very difficult.”

    How could that happen?

    The problem seems to have been the guidelines issued by the National Board of Health and Welfare. At the start of the pandemic it suggested that doctors triage patients according to their so-called biological age, weighing overall health and the prospects for recovery, before making treatment decisions…

    The idea was to keep hospital ICUs from being overwhelmed by older patients with a low chance of survival. However, the surge never happened. Instead, the elderly were denied access to unused facilities. “These guidelines have too often resulted in older patients being denied treatment, even when hospitals were operating below capacity,” according to critics who spoke to the WSJ. “Occupancy in the country’s intensive-care units, for instance, has yet to exceed 80%, according to government officials.”

    That devolved into active killing:

    Yngve Gustafsson, a geriatrics specialist at Umea University, told the BMJ that the proportion of older people in respiratory care nationally was lower than at the same time a year before, even though people over 70 were the worst affected by Covid-19. He, too, was aghast at the practice of doctors prescribing a “palliative cocktail” for sick older people in care homes over the telephone.

    “Older people are routinely being given morphine and midazolam, which are respiratory-inhibiting,” he told the Svenska Dagbladet newspaper, “It’s active euthanasia, to say the least.”

    Imho, co tam provedli, byla genocida.. Myslim, ze v CR se az takove extremy nedely, ze by starikum branili pristup do nemocnic. Ale podobne veci se dely v USA, Italii, UK a nekterych dalsich zemich.

    A je o tom___ zakazane ___ mluvit. Kazdy kdo o tom mluvi, zacne dostavat takovou sprchu nadavek, ze je "zmrd", "odpornej hajzl" a podobne.. Jakoze mozna tady neco zvelicuju, ale ze se o tom nesmi mluvit, pokud nechce clovek byt cenzurovanej nebo celit smrsti nadavek ?

    To me prijde prave fascinujici.l.... na to nezapomenu nikdy, jakou smrst nadavek jsem schytal prave na nyxu, ze jsem na tohle davala linky na clanky v mediich. To same ve Spanelsku.
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: Takze zavrit na rok dva hospodarstvi , zakazat podnikatelskou cinnost nema vliv, rikas?

    Ja teda co do Svedska nejsem zrovna nekdo je davajici za vzor kolem jejich jinych rozhodnuti :-), ale ze zakazat podnikatelum cinnost nebo vyrazne omezit ci znemoznit, ze by nemelo zadny vliv na ekonomiku, sis z toho odnesl? Muzes to nejak dolozit vlastnimi slovy? Ten format twitteru mi neprijde vhodny ... ma tam hodne postu, ale moc tomu nerozumim. Umis vlastnimi slovy to tu rozklicovat? Ja tam nic presvedciveho prave nevidel.
    Popravde jsem tam nenasel, ze by tam nejakej ten typek o ekonomice vubec mluvil.

    Nadmerna umrti tam ve Svedsku, pokud si dobrej pamatuju, meli stejna nebo dokonce mensi nez zeme s Lockdowny
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    co se vakcinace a promoreni tyce, svedove to pojali uplne jinak nez ostatni a retrospektivne muzeme rict, ze to ani ekonomiku nezachranilo, ani nebylo min umrti, takze myslim ze neni nic jako "spravna cesta" https://twitter.com/ikashnitsky/status/1556655716810760192?s=19
    GORG
    GORG --- ---
    Asymptomatic spread of coronavirus is 'very rare,' WHO says
    https://www.cnbc.com/2020/06/08/asymptomatic-coronavirus-patients-arent-spreading-new-infections-who-says.html

    Tohle je takovy pekny priklad namatkou, jak WHO, ktera jakoby tady neni uplne brana jako nejaky arbitr pravdy, si rekne tohle. Nekdo z WHO. Pak se to za to omlouvali a kdesi cosi, ze se spatne vyjadrili

    Podobne Amnesty International..

    Za me je cenzura na Zapade mnohem subtilnejsi... sireni ideologie, pozvolna, ale ve vysledku se postupne novinari cenzuruji sami.. i lidi. A pak to funguje samo. Nekdy je treba potreba nekoho zastrelit nebo vydirat, ale idealni je, kdyz lidi propadnou plne do nejake ideologie a zcela ji veri... pak takova totalita muze vydrzet i treba 1000 let.

    Jen mi ty posledni roky prislo, ze zacalo nejak pritvrzovat. Mozna i proto, ze informace skutecne dost leakujou. I ti Bilderbergove a spol... rada tech treba fotek byla primo od insideru.
    Takze posiluji legislativni tlaky na takovou tu primejsi cenzuru.

    Ale z takovych tech vic direct veci je ukazkove INSLAW chobotnice

    Danny Casolaro and the Octopus Syndicate
    https://www.youtube.com/watch?v=3pC6-ZGkoao


    https://www.washingtonpost.com/archive/lifestyle/magazine/1992/06/14/the-inslaw-file/03b0362c-81d2-40b9-ac16-bc6a8b12dd3f/

    https://www.washingtonpost.com/archive/politics/1995/07/04/two-years-after-fosters-death-conspiracy-theories-thrive/b5d81ae1-a210-43ea-802a-811db3714ca4/

    Octopus PROMIS: The Conspiracy Against INSLAW Software, And The Murders To Cover Up A Scandal Bigger Than Watergate - Activist Post
    https://www.activistpost.com/2019/09/octopus-promis-the-conspiracy-against-inslaw-software-and-the-murders-to-cover-up-a-scandal-bigger-than-watergate.html

    https://www.wired.com/1993/01/inslaw/

    The INSLAW Affair : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
    https://archive.org/details/theinslawaffair_201906

    PROMIS (software) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/PROMIS_(software)

    Inslaw - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Inslaw

    zrovna tohle tema kolem INSLAW a jejich softwaru PROMIS ma zajimavy presahy az do dnesni doby, kdy jsou pocitace a AI, spehovani, pocitacova bezpecnost jeste vetsi tema

    Je to tak zamotany, ze tomu zacali rikat chobotnice, takze na vstrebani je nutne trochu casu... Kazdopadne je jedna teorie, ze moderni verze PROMIS hrala i svou roli pri simulacich utoku na WTC v roce 2001. Aspon to tvrdi jeden svedek, ktery se mel na tom softwaru podilet.
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: Proto zapadni propaganda a new world order funguje tak dobre, protoze rada pocita s jednoduchou autoritarskou shora dolu nadvladou, zatimco se posmiva konceptu, cemu se taky rika "deep state" (neboli stinova vlada, coz zas tak uplne novy koncept neni), kde to neni ze by byli vsichni spiknuti, nebo ze to musel byt pouze takovy ten tuhy rezim, ktery zname z minulosti. Kde prezident zeme... neni nutne nekdo nejmocnejsi.. kde reditel CIA taky nemusi byt nejaky velky zvire, co sefuje nejaky sileny konspirace.

    Tohle je predstava Hollywood produkce... resp. ocekavani , ze kazda totalita bude vzdy uplne stejna.

    Jibnak srovnani s Ruskem je irelevantni.

    a) Nevim, jak jim to v Rusku funguje
    b) Resim, co je tady.. Ne co je nekde v Rusku nebo Severni Koreji. Ja teda o Rusku nejaky moc vzneseny predstavy nemam. A ironii je, ze ten Putin/Trump muzou byt hraci toho samyho spiknuti, protoze to je neodhalitelne, protoze malokoho napadne uvazovat hry uvnitr her.

    Ona taky ta zprava Amnesty International muze byt releasnuta temi samymi spikklenci, kteri to jakoby chteji utajit. Protoze ono to sice jakoby borit ten jejich narativ, ale muze to i definovat ten narativ opozicni. Controlled oposition.. Ale to jen tak pro priklad. Tohle muze byt autenticke organicke, jak to casto byva.

    Tohle je daleko za hranicemi totalit, ktery jsme kdy zazili. Ale dost podobne Orwellovu 1984.

    -----

    Ale tyhle debaty, a opakuju se uz po "milionte", nepatri do tehle diskuze. Co si myslime o konspiraci... Ja to muzu do nejake miry tolerovat, ale tady nas zajimaji fakta, zdroje, stripky, nebo nejake syntezy.. pekne si to tu posbirat, a ne tu polemizovat, co je nebo neni konspirace, nebo cenzura, jestli je nekde horsi nebo primocarejsi.

    A neni ta debata mozna ani nikde jinde na NYXu bohuzel :-) Ale za to ja nemuzu, ale tady to nebude. Ironii prave je, jak se tu rozepisujes, jak podle tebe tady neni cenzura, kdyz na NYXu tahle diskuze mozna neni :D

    To je ta rafinovanost chytrejsi usurpace.... kdy se lidi cenzuruji navzajem. To neni sice nic noveho, ale myslim, ze tady NWO typci na to jdou dost mazane. S hlubokou znalosti psychologie, sociologie... i zrejme exaktnich oboru jako fyzika... a buh vi, kam az to saha

    Ale je potreba si k tomu neco precist. Prostudovat si tu konspiracni antologii


    KAJJAK: Ale prosim te ... podobne veci se tu resily pred 10 lety :) Tohle uz je nuda. ,) Tohle samozrejme zapada do toho celeho smirovaciho systemu. Stejne jako kdyz se COVID tracking data pouzivala i na necovidove ucely.


    KAJJAK: No to je peknej odkaz.. jeste od mistra.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    a tady male shrnuti, ktere ma prekvapive taky nejakou hlavu a patu, i kdyz bych pochyboval, ze z toho pisatel nema ruske prachy https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/valka-na-ukrajine-vaclav-klaus-kometar-zpravodajstvi.A220805_180904_zahranicni_dou?h=5D167D0685BE4DF24980F8DF4F8D9794
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tomuhle rikam velky bratr, se divim ze to tu uz davno neresite :D https://archiv.hn.cz/c7-67100580-pi4o9-0f93fd8977860f2 To je horsi jak cip do ruky, tim ze uz je to realita
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG: ja prece nikde nepsal ze sektorova dan je spravne... Nejvic ferove by bylo sanovat rust energii pujckou penez, kdyz si babis mohl pujcit 500mld, proc by to same nemohl udelat fiala... Zadluzilo by nas to na pristi generace, ale nedoslo by k odlivu penez potencionalnich investoru, kterym by stat regulacemi ohrozoval zisky
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

    asi to jeste nebude s tou zapadni propagandou a cenzurou tak spatne, kdyz necha vyjit takovy clanek, myslis ze by podobny clanek prosel cenzurou v rusku a mohl si ho kazdy rus precist v jejich mediich?
    GORG
    GORG --- ---
    Amnesty: Ukrajinská armáda svým chováním ohrožuje civilisty - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-amnesty-ukrajinska-armada-svym-chovanim-ohrozuje-civilisty-210899
    Podle AI ukrajinské síly jednají v rozporu s mezinárodním humanitárním právem, protože dělají z civilních cílů vojenské. Šéf ukrajinské diplomacie Dmytro Kuleba označil zprávu za nespravedlivou vůči Ukrajině.

    Článek
    Reklama


    Ukrajinská armáda ohrožuje civilisty tím, že při obraně před ruskou invazí zřizuje základny a umisťuje zbraně v obytných oblastech. S odvoláním na svá zjištění o tom ve čtvrtek informovala lidskoprávní organizace Amnesty International (AI).

    Nevládní organizace uvedla, že od dubna do července strávili její pracovníci několik týdnů vyšetřováním ruských úderů v Charkově, Donbasu a Mykolajivu. Z vyšetřování vyplynulo, že ukrajinské síly v některých případech prováděly údery z obytných oblastí a že v uvedených regionech rozmísťovaly jednotky do civilních budov.

    „Většina obytných oblastí, kde se vojáci nacházeli, byla vzdálena několik kilometrů od frontových linií a existovaly reálné alternativy, které by neohrožovaly civilisty - například vojenské základny, hustě zalesněné oblasti nebo jiné stavby dále od obytných oblastí,“ uvedla AI s tím, že nenalezla důkazy o tom, že by ukrajinská armáda požádala civilisty o evakuaci z přilehlých budov nebo jim při ní pomáhala.

    „To, že se ukrajinská armáda brání, ji nezbavuje povinnosti dodržovat mezinárodní humanitární právo,“ uvedla v prohlášení ředitelka organizace Agnès Callamardová. „Ukrajinská vláda by měla neprodleně zajistit, aby rozmisťovala své síly mimo obydlené oblasti nebo evakuovala civilisty z oblastí, kde armáda působí,“ dodala.

    Organizace připouští, že ne všechny ruské útoky na civilní oblasti na Ukrajině měly zasáhnout vojenskou infrastrukturu. Tvrdí naopak, že některými útoky spáchaly ruské síly válečné zločiny, neboť mířily na civilní cíle.

    Praxe ukrajinské armády, kdy rozmisťuje vojáky do obydlených oblastí, v žádném případě neospravedlňuje nahodilé ruské útoky proti civilním cílům, včetně útoků mezinárodně zakázanou municí, zdůrazňuje AI.

    Ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba označil prohlášení AI za „nespravedlivé“. „Amnesty International vytváří falešnou rovnováhu mezi zločincem a obětí,“ řekl Kuleba s tím, že organizace by se raději měla věnovat „šíření pravdy“ o dnešním Rusku, které „zabíjí civilisty po tisících“.


    Reklama
    Chytré hodinky nabité funkcemi. V češtině, více než 100 ciferníků, volání přímo z hodinek.
    Na případ, kdy Ukrajinci použili civilisty jako lidské štíty, nedávno upozornila i zpráva Úřadu vysokého komisaře OSN pro lidská práva. Ukrajinští vojáci podle ní v březnu, tedy v počátcích ruské invaze, zaujali pozice v pečovatelském domě, kde byly desítky seniorů. Na místo později zaútočili Rusové a desítky lidí zemřely.

    Zpráva netvrdí, že by proruští separatisté nebo ukrajinské jednotky spáchali válečný zločin, ale bitvu v pečovatelském domě označuje za typický příklad, kdy bojující strany používají civilisty jako „lidské štíty“, které mají zabránit vojenským operacím v určitých oblastech. Podrobnosti jsme psali v této zprávě.

    Zajímavé.. další potvrzení toho tvrzení, které se Český rozhlas rozhodl cenzurovat , když jim to v rozhovoru říkal vojenský analytik Koller.
    GORG
    GORG --- ---
    Cork farmers will have no choice but to cull cows under climate plan - Independent.ie
    https://www.independent.ie/regionals/corkman/news/cork-farmers-will-have-no-choice-but-to-cull-cows-under-climate-plan-41890288.html

    Culling herd numbers isn’t the only solution, there are other options, says Cork farmer – The Irish Times
    https://www.irishtimes.com/business/farming-food/2022/07/30/culling-herd-numbers-isnt-the-only-solution-there-are-other-options-says-cork-farmer/
    Trevor Crowley, a farmer at Lissarda in Co Cork, has watched the debate about Ireland’s climate emissions targets with growing frustration, unable to understand how people could not move beyond the need to cull the State’s cow herd.

    Despite Government’s promises in the wake of Thursday’s compromise deal that no such outcome is planned or desired, Crowley, who milks 160 Friesians at his 180-acre holding at Hornhill, is convinced that that is where farmers will ultimately end up.

    “There are proposals to encourage afforestation and rewetting of bog lands and the installation of solar panels on farmland but none of the credits for any of these are going to the farmer; it seems the only option for the farmer to cut his emissions is to cull his herd,” he said.

    He had always been optimistic that a compromise was achievable that would bridge the gap between Minister for Climate Action Eamon Ryan, who was seeking a 30 per cent reduction in agricultural emissions, and Minister for Agriculture Charlie McConalogue who had argued to keep the 22 per cent target.

    [ More than half of climate plans missed as agriculture emissions wrangling continues ]

    Farmers, he said, should be given grants to install solar panels on their sheds and wind turbines on their land to feed into the electricity grid, but the emissions credits for such measures and for planting trees to sequester CO2 should be added to Irish agriculture’s account.

    Mr Crowley, who won a Bord Bia Dairy Origin Green Farmer Award in 2018, was equally optimistic that farmers could reduce methane and ammonia emissions from their holdings without being forced to cull dairy or beef animals. On his own farm, he cut his carbon footprint from 1.26kg per kg of milk solid in 2015 to 0.83kg per kg last year, according to his most recent Bord Bia audit. And he is not alone. Other farmers are doing the same.

    “Nobody in farming is denying climate change, every farmer I meet is the same as myself, we all know our responsibilities to try to reduce our carbon footprint. Every meeting we attend, every publication we pick up, it’s there; you would want to be living under a stone not to recognise it.

    “And fellows are willing to meet the challenge but the whole debate has gone against us at the moment, and we feel we are almost being vilified even though if you look at the figures, you can see we are making progress and there should be options open to us other than culling herd numbers.”

    [ Rising emissions threaten carbon budget and necessitate deep emission cuts, EPA warns ]

    According to last week’s Environmental Protection Agency report, agriculture accounted for 37.5 per cent of Ireland’s greenhouse gas emissions in 2021 — well in advance of transport at 17.7 per cent; energy generation, 16.7 per cent; homes, 11.4 per cent, and manufacturing, 7.5 per cent.

    However, the EPA further noted that agriculture’s greenhouse gas emissions last year rose 3 per cent, up 19.3 per cent since 2011, while fertiliser use for 2021 alone had jumped by 5.2 per cent and dairy cow numbers rose by 2.8 per cent. Milk production, for example, increased by 5.5 per cent.

    In all, 60.67 per cent of agriculture’s emissions are caused by enteric fermentation (the discharge of methane by ruminants such as cows and sheep), nearly 22 per cent comes from farmland, while the management of manure is responsible for 11.72 per cent.

    However these numbers are not fixed in stone, believes Crowley, who uses an aeromix aeration system on his slurry from Galway firm Easyfix, as well as low emission slurry-spreading technology. In all, his ammonia emissions are down by 60 per cent. In addition, he says, the system has a slew of other benefits. The slurry is of a higher quality, the need for synthetic fertilisers is cut by a quarter, and it gets into the ground more quickly, while cattle can be put out to grass sooner. Even grass yields are better.

    Agriculture can meet the challenges posed by climate change, Crowley argues, and technological advances are coming along quickly that will better deal with the issues posed by enteric fermentation which accounts for over 60 per cent of emissions.

    “That comes down to how do you stop animals belching out methane. The solution to that is in the feedstuff and what additives you put in. There’s great progress being made by Teagasc and others in developing additives from seaweed and enzymes that will cut down such emissions.”

    If the national herd, currently standing at 7.3 million cattle, has to be culled then it should be done on a voluntary basis, he said, adding that he believed there is merit in a proposal from the Food Vision Dairy Group to offer farmers €5,000 for each animal culled.

    The proposal, reported in this week’s Farmer’s Journal, would be attractive for older farmers who may wish to get out of the industry, though it would hold little attraction for him or for his son, Gavin (24) who is the fifth generation of the Crowley family to farm at Hornhill.

    “I’m 61 and I am viable as we stand but if I were to cut my herd by 20-30 per cent, we would be only bordering viable unless there was some of compensation, but you won’t see any big increase in animal numbers from here on because most fellows have reached where they want to be.

    “In fact, you are likely to see numbers decrease because of the ageing profile of farmers and that is where this €5,000 payment per animal could prove very attractive for older fellows who want to get out of farming; there are a certain proportion of farmers of a certain age who would take that.

    “Farming isn’t attracting young people, it’s as simple as that which is sad and as the age profile increases the inevitable will happen and the numbers farming will start to tail off, so you are likely to get reductions in the national herd anyway — we’ve probably seen herd numbers reach their peak.

    “You have to attract young people into farming, and they will be better educated. Gavin has an awful lot more courses done than I ever did but I would imagine his generation will embrace the emissions challenge and drive it to a new level — they will see solutions whereas we see a problem.”

    Ireland Farmers Offered 💰💲 To Cull Cows / Hugo Talks
    https://youtu.be/go5Cw_S7Uds


    Za me ukazka nesmyslnosti klimaticke ideologie.... a te zradnosti. nejdriv se mluvi o autech, uhli, rope.... a na pozadi taky u prdeni krav a jineho dobytka..... delaji se dane na prdeni.... a ted to uz dospelo do faze, kdy se musi ty kravy pokillovat, protoze zvire je neekologicke

    A zaroven ta sama ideologie tvrdi, ze elektroauta jsou ekologicka.

    Takze ziva bytost stvorena od velkeho architekta tohodle vesmiru je neekologicka, protoze prdi.

    Ale auto, kde na vyrobu baterek je potreba ohromne mnozstvi drahych kovu.. kobaltu, litia.. zivotnost baterky je znacne omezena, takze se pak bude muset vyhodit bez zjevneho planu recyklace. Ale to je ekologicke.

    Eko-logika :-)

    A na tech farmach postavi solarni panely, ktere to maji s vyrobou a ekologickou likvidaci podobne. Uz nefunkcni solarni panely na skladce uvolnuji do pudy toxicke kovy.

    V clanku se docteme vyjadreni farmare, ze je emise uhliku taky trapi, a jak se snazili v prubehu let je redukovat. Jo no... kdyz ochotne pristuoupili na tu hru, tak postupne prijdou o cely byznys.

    Rika tam, ze vetsina farmaru jsou uz starsi lidi, takze pro ne muzu byt i vyhodne posbirat prachy, co jim v ramci toho navrhuju, pak zrejme vyplati, a odejit do duchodu. A masivne ubude farmaru a mladi farmari zrejme tolik uz nejsou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam