• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    NASA Disney Moon Launch #Artemis / Hugo Talks
    https://youtu.be/BiGJTEANpkA
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    // tak jsem se vyhledavace zeptal, cim se v techto dobach zabyva WEF.

    World Economic Forum weighs in on CBDC adoption | The Financial Express
    https://www.financialexpress.com/digital-currency/world-economic-forum-weighs-in-on-cbdc-adoption/2655978/

    September 5, 2022 4:22:42 pm

    CBDC is a secure asset since it lacks the dangers and volatility that come with cryptocurrencies.

    The central bank of Australia, The Reserve Bank of Australia (RBA), revealed in a statement on August 9 that it will work with the Digital Finance Cooperative Research Centre (DFCRC) on a year-long research project to examine the “innovative use cases and business models” of introducing a CBDC in Australia, as reported by Cryptoslate.

    In the blog post, WEF restates the European Central Bank’s (ECB) definition of CBDCs, which identifies them as a kind of state-guaranteed, risk-free currency. It also predicts that by the middle of the decade, every European state will have its own digital version of the euro in circulation. The blog post goes on to clarify that CBDC is a secure asset since it lacks the dangers and volatility that come with cryptocurrencies. CBDCs can be kept by both private individuals and corporate entities at the central bank, as well as on mobile devices, prepaid cards, and other types of digital wallets as electronic tokens.

    Cryptoslate stated that virtual money would then be promoted as a quicker, simpler, and more secure method of making daily payments. According to WEF, this makes CBDC an addition to actual cash rather than a substitute.

    Regarding the advantages of CBDC for society as a whole, WEF noted that CBDC may reduce poverty and boost financial inclusion by facilitating safer and simpler access to money. In the event that cash is in short supply or becomes unavailable, it may also increase the resilience of financial systems since CBDC can act as a backup because it can be redeemed for domestic currencies. Finally, the possibility of adopting DLT to combat financial crime is also a motivator, as CBDCs can open the door to better AML/ KYC functionality and money flow transparency, Cryptoslate noted.

    Currently, WEF is assisting central banks with the development, testing, and implementation of their DLT and CBDC adoption policies. It underlined the need to consider input from all sectors when making decisions about how to use the relatively new technology, as well as any potential threats it might pose.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GORG: Myslím, že v US je to daleko víc viditelné téma, ale spíš jako cool nálepka "Smart Homes" a Industry 4.0 a IoT jako přidružený pojmy.
    Smart meters se tam masově prosazujou posledních cca 12 let, začali s tím 2006 - pamatuju si to, protože proti tomu tehdy rantoval Alex Jones.

    Smart Meters zmiňuju protože o nich mluví i Johnson a taky proto, že je to imho poměrně klíčová složka kontroly. Představa nějakýho masovýho vypínání el. infrastruktury pro "nepřizpůsobivé" nezní úplně jako něco, co může zpacifikovat potenciální masové nepokoje, spíš naopak, ale samozřejmě cosi v narativu "pro dobro všech, klimatu a malých zvířátek, např. lockdownu" se elektrika nad zátěž 1kW vypíná ve 22, si dokážu představit v blízké budoucnosti docela snadno.

    ...

    How many smart meters are installed in the United States, and who has them? In 2020, U.S. electric utilities had about 102.9 million advanced (smart) metering infrastructure (AMI) installations.

    At the end of 2021, there were 27.8 million smart and advanced meters in Great Britain in homes and small businesses. 1,2 Of these, 23.6 million were smart meters operating in smart mode or advanced meters, an increase of 4.5 million from the end of 2020.
    GORG
    GORG --- ---
    Zkažené zuby by brzy mohli operovat malí roboti, testy v laboratoři byly úspěšné — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3522766-zkazene-zuby-brzy-mohli-operovat-mali-roboti-testy-v-laboratori-byly-uspesne
    Nový výzkum stomatologů z Centra pro inovace a precizní stomatologii na Penn Dental Medicine prokázal, že mikroroboti mohou s velkou přesností operovat v obtížně přístupných místech kořenového kanálku. Vědci popsali dokonce dvě verze robotů v srpnovém vydání časopisu Journal of Dental Research.

    „Tato technologie by mohla umožnit kontrolovaně a přesně zacílit biofilmy v těžko přístupných prostorech, získávat tam vzorky mikroorganismů, a dokonce tam cíleně dopravovat léky,“ nastiňuje možnosti těchto strojů hlavní autor výzkumu, stomatolog Alaa Babeer.

    Ochrnutému chlapci pomáhá robotický systém, který vytvořil jeho otec — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3346788-ochrnutemu-chlapci-pomaha-roboticky-system-ktery-vytvoril-jeho-otec
    Robotická firma Wandercraft pomáhá při rehabilitaci a návratu pacientů s handicapem k normálnímu životu a ambice má vysoké – udělat z invalidního vozíku přežitek.
    GORG
    GORG --- ---
    mame jen nenapadny praise, co tak nejak poletuje okolo,... ta bude asi casem postupne zesilovat

    Průmysl 4.0 - lepší budoucnost i nové výzvy - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/prumysl-4-0-lepsi-budoucnost-i-nove-vyzvy-11077
    Podle všeho se aktuálně nacházíme na prahu další a zatím nejvýznamnější revoluce. Nazýváme ji Průmysl 4.0.

    Podle odborníků bude vliv 4. průmyslové revoluce tak výrazný, že povede k úplné změně dosavadního fungování ekonomiky, administrativy, akademické sféry i občanské společnosti

    casem zrejme na medialnich webech pribyde vedle zalozky Ukrajina i 4. Prumyslova revoluce pestujici v lidech nadeji, jak pokroky ve vede umi pomoci chromym chodit, a jak je dobre rozvijet smart tovarny a logistiku, aby CR nezaspavala svetove vyzvy v zajmu konkurenceschopnosti. Zadna diskuze pravdepodobne nikdy nenastane... az se objevi ruzni odmitaci, na ktere se bude tradicne civilizovane sycet, co je to za zpatecniky, ktteri spis svymi jedovatymi slovy ohrozuji nasi civilizaci hrozbe Ruska. Nebo Velkemu chlupatemu monstru ci co bude zrovna IN.

    V momentu, kdy bude tema vsudypritomne, bude pravdepodobnost nejake celospolecenske diskuze nemozna.
    Ted je to spis zanr pro nadsence, co maj asi prilis volneho casu... zabyvat se necim, co ted aktualni neni. Jako kddyz se pred 10 lety strasilo, ze praseci chripka je priprava na globalni lockdown driv nez o lockdownu nekdo kdy slysel.

    Tady bych si vsadil, ze ten Prumysl 4.0 ,, jinymi slovy Velky reset, 4. prumyslova revoluce... neni jen nejaky FAD.\

    bylo tohle varovanim od Johnsona souvisejici?

    Boris Johnson's speech on Brexit, AI robots and chicken at the UN
    https://www.youtube.com/watch?v=XaN-MbGV4dY


    vetsina media vcubec nechapala, o cem mluvi.... "roboticka kurata"?

    zadne ze serioznich medii nevenovovalo zadnou seriozni reakci... povazovali to za cisty vtip. za humor Johnsona pred OSN. nebo ze zblaznil. nevenovali sebemensi seriozni pohled, ze narazi na tema AI a spol., ktere zrejme bude velke tema budoucnosti, at uz si o Johnsonech myslime cokoliv. Samozrejme "roboticka kurata" byl nejcastejsi titulek tzv. "serizonich" medii

    Boris Johnson talks killer robots, limbless chickens in amusing UN speech | Business Standard News
    https://www.business-standard.com/article/pti-stories/limbless-chickens-killer-robots-uk-s-johnson-bemuses-in-un-speech-119092500257_1.html

    nevim, co si o tom jeho projevu myslet, ale je to zatim jediny naznak verejne diskuze tak nejak k jadru veci futurismu a technologicke singularity.
    GORG
    GORG --- ---
    jinak chape nekdo, proc

    https://ct24.ceskatelevize.cz/sites/default/files/2051080-iniciativa-prumysl-4-0.pdf

    1) Tenhle soubor neni predmetem __zadneho__ clanku Ceske televize, ackoliv ho maji evidentne na jejich webu

    2) Proc z nej nejde kopirovat casti textu? Nekdo evidentne zakazal u tohodle PDF kopirovat casti textu pres copy paste. Tady muselo jit o vedome rozhodnuti. (V draft verzi to kopirovat jde)
    "Z pohledu moderní teorie systémů se proto v poslední době v souvislosti se 4. průmyslovou revolucí hovoří o revoluci kyberneticko-fyzicko-sociální, způsobující dynamickou vzájemnou interakci složitých systémů kyberneticko-virtuálních, systémů fyzického světa a systémů sociálních."

    ...

    Národní iniciativa Průmysl 4.0 si klade za cíl zmobilizovat klíčové rezorty a reprezentanty průmyslové sféry k vypracování podrobných akčních plánů v oblastech politického, ekonomického a společenského života. Předpoklady a dopady 4. průmyslové revoluce jsou opravdu dalekosáhlé, proto bude nutná celospolečenská diskuse a zejména součinnost klíčových rezortů a jejich institucí – Úřadu vlády, MPO, MPSV, MŠMT, MMR, MZV, MV, TA ČR a dalších – ale i sociálních partnerů při přípravě akčních plánů k realizaci iniciativy Průmyslu 4.0.

    Proto o tom neni jediny , ani jediny clanek v masmediich?? Jeden byl onehda na CT24 po lonskem Davosu, ale asi ho smazali. Clanek se pozastavoval nad obavami, ze jde o novou komunistickou revoluci.

    Zkuste si treba najit "https://www.ceskatelevize.cz/hledani/?q=stakeholder+kapitalismus"

    "Žádné výsledky"

    Tenhle termin tam pritom urcite byl. Resili tam stakeholder kapitalismus. Neceho co ma mit dopady na vsechny oblasti lidske existence a k cemu cituji "bude nutná celospolečenská diskuse". Neni o tom diskuze vubec zadna. Jen propaganda, jak je pry Prumysl 4.0 skvely a smashing a cool.. Lidi, co nechodili, budou chodit pomoci umelych implantatu... Ano... takhle se to proda.

    Meli tam nejaky sppis skepticky clanek/sloupek, ale ten asi Ceska televize proste pro sireni pravdy smazala.

    Jakakoliv diskuze o radikalni zmene cele lidske existence nestoji za rec

    Asi dokud zas nebude nejaka krize, kde to na lidi nasadi rovcnou hotovy? Az pozvolna prejdou od mobilnich telefonu k VR/AR v dennim zivote, aniz by jim doslo, ze dochazi k naproste zmene lidske existence, o kterem nebyla naprosto zadna verejna debata, jak sezvani odbornici jim rikali, ze je bezpodminecne nutna, protoze to zasahuje do vsech oblasti lidske existence?
    GORG
    GORG --- ---
    u toho COVIDu taky podobne se vypustila z meho pohledu nova para pak valkou na Ukrajine. zvlastni teda to nacasovani, i kdyz teda invazi mel pod palcem Rus, ale kampan kolem Ruska jela uz od listopadu (ono to dost zastinilo hroutici se narativ kolem covidu)

    situace opravdu prospela USA. dolar je ted na nejvetsim vrcholu za poslednich 20 let.

    dolar index je jak se dari dolaru vuci vsem ostatnim menam. ekonomika v USA neni zrovna v nejakem mega rozkvetu.. spis naopak, ale dolar index DXY roste i proto, ze se nedari EURu. Evropa je na tom hur, a proto roste cena dolaru.

    EURO vuci dolaru je ted uz dokonce pod kurzem 1.

    ad Taiwan jsem slysel od analytiku , ze je to dost podobne jako u Krymu... tahle oblast je pro Cinu bezpecnostne dulezita ji mit pod vlastni kontrolou. Eskalace muze vest k valce.

    Alan M. Wachman, Why Taiwan? Geostrategic Rationales for China’s Territorial Integrity
    https://journals.openedition.org/chinaperspectives/4828
    Sixty years after the retreat to Taiwan of the Nationalist army, the question of Taiwan still remains important and has even, on various occasions, been defined as the only problem that could lead to direct confrontation between the great powers in the post-Cold War period. As Alan Watchman sees it, the heart of the question of Taiwan centres on what he calls the Shi Lang paradigm (p. 112), which has prevailed since the end of the seventeenth century. From this perspective, control over Taiwan seems to be necessary for mainly defensive reasons: whether as a source of rebellion, a port — and later what General Mac Arthur called “an unsinkable aircraft carrier” — in the hands of a rival power, or simply left to its own devices, the island is a constant threat to the south-eastern provinces of mainland China. To Alan Wachman, this singularity in the position of Taiwan explains the extreme rigidity of China’s position. He emphasises the unconvincing nature of the arguments linking the latter to the exacerbation of nationalist feeling on the mainland or Beijing’s attachment to territorial integrity. Quite clearly, while the categorical imperatives (p. 38) of sovereignty and national unity should have forbidden any “losing” negotiation in the range of territorial disputes involving Beijing, “China has settled fourteen of its frontier disputes peacefully, largely through offering substantial compromises to its neighbours.”1

    Je opet mozne si vsimnout, ze v clancich Tchajwanu se o tomhle vubec nemluvi. Mluvi se o suverenite, svobode jako u Ukrajina, ale jindy suverenita nevadi, takze je to dost pokrytecke.

    XMEDA
    XMEDA --- ---
    GORG: Cela politika je o vytvareni dojmu a manipulaci. Pouzivaji se k tomu davno zname manipulacni metody a cim vic medialnich moznosti existuje, tim rozsahlejsi to je.
    Obcas je jedinym vychodiskem sledovat, jak se "zpravy" po case rozporuji navzajem. Ale i to je reseny systemem parni valec, kdy se predchozi lzi proste prevalcuji novou varkou.

    Krasnym prikladem budiz svedectvi o tom, jak v Kuvajtu iracti vojaci vyhazuji nemluvnata z inkubatoru na podlahu...

    Nayirah testimony - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nayirah_testimony

    Nayirah Kuwaiti girl testimony
    https://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y


    Obdobne chemicke zbrane a jejich dlouholete marne hledani. A byly snad nejake demise? Zavirani lharu, nebo jakakoliv sebereflexe politiku i medii? Sankce vuci agresorum? Absolutne nic. Naopak je dodnes rada lidi, kteri tvrdosijne tlaci oficialni verzi.

    Ukrajina uz bezi na plne obratky, profituje z toho jen jedna jedina zeme, ktera financovala prevrat, instalaci aktualnich politickych sibru a militarizaci vedouci k eskalaci osmiletyho konfliktu do soucasne podoby, ktera ma za cil zdecimovat Rusko i EU a bude trvat treba i do posledniho Ukrajince, nebo prevratu.

    Expanze NATO je nepopiratelna a deje se bud ekonomickym natlakem, nebo i za cenu svrhavani vlad. Aktualni "zajemci" o "ochranu" NATO - Finsko a Svedsko, maji na vyber bud prijmout, nebo neprijmout, ale pak se US postara treba i o svrzeni vlady a instalaci poslusnejsi, coz aktualni politicke reprezentace vi a uz ted je videt, ze uprednostnuji vlastni koryto, pred vlastni zemi, kterou ochotne posunou z dekady stabilni do naprosto vyhrocene pozice. Uplne stejne jako se stalo na Ukrajine.

    A aktualne se pripravuje obdobna akce Taiwan, ktery je sice Cinsky, veskere staty uznavaji one-China policy, Taiwan neni samostatna zeme a nikdo ho tak neuznava ani nema nikde velvyslance, Taiwan ma v Cine nejvetsiho obchodniho partnera, velka cast na pevninske Cine pracuje a mraky cinanu tam naopak travi treba i dovolene. Ale media a servilni politici pod tlakem z US vytvari uplne prekroucenou verzi, ve ktere se Cina nemuze dockat, az to tam cely vyhladi, ale US tomu bude hrdinne branit dodavkama vojenskyho materialu, cestama politiku (ktery pouze eskaluji situaci, aktualne treba tim, ze Cina porada namorni vojenske cviceni v oblasti, takze nastalo omezeni namorni i letecke prepravy, coz vytvari ekonomickou facku Taiwanu. A US to bude nejspis zkouset eskalovat az do faze, kdy nejaky typ obsazeni Taiwanu vyvolaji.

    Zarazejici ale je, ze to lidi zaslepene porad zerou.



    U Covidu mi jen prijde, ze se na nepopiratelny problem vyzadujici radu opatreni jeste navlikla cela rada ekonomickych a politickych klicek, ktery to zneuzily.
    GORG
    GORG --- ---
    XMEDA: jo ze pak i cloveka napadne, jestli je lhani modus operandi o vsem :-)
    resp. ze tentokrat v nejake nove veci XY rikaji pro zmenu pravdu pravdouci.

    Scott Ritter: "Kdyby nebylo expanze NATO, nebyl by konflikt na Ukrajině." (1. část)
    https://www.youtube.com/watch?v=-VYZGuaqT5Y
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    GORG: Covid uplne neposoudim, ale o akcich NATO se lze velice vydatne.
    GORG
    GORG --- ---
    Jako ja bych taky jako velka cast lidi proste radeji veril, ze alespon nekdy vladni urady a media nesiri naproste lzi... zpocatku jsem to tak mel s tim covidem, ze jsem tomu veril, a tvrzeni, zze koronavirus az tak nebezpecny neni, mi prisly ttrochu hloupe.

    Ostatne podobne jsem to mel s 11. zari utoky na WTC... konspiracni teorie kolem toho utoku mi prisly smesny... a tto jsem v konspiracich, reptilianech, MK ULTRA a spol. jel na stredni skole predtim, takze pro me to nebylo, ze bych mel z principu s konspiracnimi teoriemi nejaky problem.
    Ale proste mi to prislo smesny, ze se hned pak vyrojily ty ruzny konspiracni teorie hnedd o tom utoku

    ( a to jsem dokonce zapomnel, ze jsem nekdy v roce 1998 utok na WTC predikoval na svych prvnich webstranach. jeste si presne pamatuju, jak si rikam, ze pokud by se podarilo n ekomu zautocitt takhle uprostred New Yorku , ze "uz by pak bylo mozny vsechno". proste mi prislo nepravdepodobny.. a pak 11. zari 2001 si ani nevzpomel, ze jsem to tam mel. ze bude teroristicky utok na WTC po kterem bude nasledovat valka proti terorismu... .ja si to tehdy nevymyslel. jen prelozil nektere texty od Miltona W. Coopera do cestiny )

    Lidi co nemaji absolultni o mne rozhlasuji ruzny blbosti, jak zeru kazdou konspiraci, co najdu. .. jen jsem ochotnej o vecech premyslet mimo stanovene mantinely mainstreamu. ale spis mam tendence skeptika :)

    prvni cca mesic , jak zacala doba COVIDova v tom breznu 2020 , jsem ffakt veril tomu, co rikala media, a byl jsem celkem rad, ze konecne aspon muzu byt soucasti davu.. stada, protoze to je uzasnej pocit byt soucastti davu, pocity sounalezitosti, spolecneho cile.. spolecnyho i strachu a spolecnyho drzeni si palcu.

    To jak lidi sili rousky, protoze v 21. stoleti nahle byl vubec problem, aby je dodal nejen lidem ale i zdravotnikum... jakoze zdravotnici normalne chodili i v odpadkovych pytlich... jimave reportaze ukazovaaly z NY.
    Ale to jak se lidi teda jali , ze budou sitt rousky, tak to bylo hezky.. z toho sveta te sounalezittosti...

    Bohuzel pak jsem nasel vv te COVIDove tteorii trhliny kolem tech jejich cisel.

    Ale sice jsem v roce 2010 hodne neveril tem pohadkam o praseci chripce. V CR se tehdy resila povinna vakcinace cele populace, pak snad jen zdravotniku a statnich uredniku, a nakonec mozna ani to ne, protoze Vaclav Klaus byl proti te povinne vakcinaci.
    Ti kteri se ve Svedsku vakcinovali proti praseci chripce odbornici v mediich priznali, ze to pravdepodobne rade tisicu mladych Svedu zpusobilo narkolepsii... slo prevazne jen o mlade lidi ve vveku 16-20 let... vakcina jim doslova znicila cely zivott. Narkolepsie zpusobuje samovolne usinani, coz cloveka vyradi prakticky skoro ze vsech lidskych aktivit.

    Verili statu a zaplatili za to zivotem. Ani v mainstream mediich nejsou moc pochyby, ze to zpusobila vakcina Pandemrix. To je jedno, ze na pocet ockovani slo spis o minoritu lidi ty tisice.
    Tady v CR se nikdo neockoval. Praseci chripka vymizela tak nebo tak.

    V konspiracnim reviru na ruznych Alex Jones apod. se resilo, ze praseci chripka je zrejme jakysi typ cviceni na nejakou velkou celosvetovou manii v budoucnu.

    Presto ze tentokrat jsem si pamattoval, co se delo za debility kolem praseci chripky, kterym jsem neveril, tak COVIDu jsem veril.

    A byl to prijemny pocit.. byt soucasti komunity.... nebo nekdo by rekl stada.

    Nevim jestli se konspiracni teorie stavaji nejakou kompenzaci , ale jak ja rad bych proste veril jen tomu, co mi rikaj.. byt soucasti toho kmenoveho ohne...

    Ale kdyz ta oficialni pravda jsou cim dal vetsi sracky? :-)

    Neni tomu snadny verit.

    Jakoze vakcina prospiva tim, ze ten clovek onemocni, a bude doma lezet, narozdil od nevakcinovaneho, kteremu zradne nic nebude?

    Vzdyt to je uplna hovadina a tech je kolem toho mraky. Tezko se temhle hovadinam veri. Proc kurva ten mainstream nevymysli neco, cemu se da verit? Ja tomu budu rad verit :)

    Oni maji kolem COVIDu ruzny teorie o asymptomatickym prenosu, dlouhym COVIDu, tichym COVIDu, poskozeni mozku, snizeni IQ, deprese, uzkosti... a vsechno tohle dle #science zpusobuje COVID. I covidove palce a zivani. Ona to muze byt klidne i treba pravda, ale neni to zrovna snadno prokazatelny, a vsichni se tvari, ze par studii jeste teplych uz neco rovnou prokazuje. Tak se to rozvna dava jako vyhlasky a narizeni statu. A cenzuruje se, kdo rika neco jineho.

    Takze to ma pak vsechny znaky toho, cemu mam tendenci neverit. Nejen ten obsah, ale prave i zpusob, jak je to prosazovano, jak je umlcovan jiny nazor. Ano presne jako na zacatku nacismu kolem tzv. Zmocnovaciho zakona.

    Proste ja nekdy v tom breznu se taky podivoval, kdyz v TV ukazovali skupinky liidi sediciich na trave na Parukarce. Zmrdi sedici na trave a popijejici pivo. I ja jsem zazil to, co se pak stalo a je dodnes modou takove lidi znechucene odsoudit jako nezodpovedne. Jel jsem v te psychoze taky.

    Rozhodne si nemyslim, ze verit mainstreamu je nejaka mega prace. Nebo vyzadujici nejake vyssi iq nebo vzdelani.
    Staci jen prijmout nejaky tvrzeni a nepremyslet o nem sam za sebe. A pak to jde samo.

    Samozrejmme konspiracni teorie v tomhle muzou byt podobne zradny.. Clovek imho musii vzdy myslet sam za sebe a umet pochybovat o vsem.

    Ale proste zazil jsem to, jak jsem si do obchodu daval na ruce pytliky nebo kdyz lezl do taxiku... nosil nahubek vzorne.. onehda jednou takhle cestou z obchodu mijim nejakou pani s nekym debatujici.. z fragmentu o cem polemizovala vyznivalo, ze mainstream verzi neveri a opatreni zpochybnuje. taky jsem mel pocit, ze je spis nezodpovedna.

    Ja v tom par tydnu jel tedy taky, takze urcitou predstavu mam, co se tak asi honi lidem hlavou, a j ak si moralne obhajuji svoje asocialni sociopaticky chovani.

    Taky me pak nalomilo, kdyz jsem si na nyxu vsiml, ze tam lidi meli od urcite chvili tendenci odmitat pozitivni zpravy. Vylozene je az nasiraly. Pozitivni zpravy se zacaly podobat zlehcovani asi.

    A popravde je se ke COVIDu ani zpocatku nikde verejne nevyjadroval. Vim, ze na nyxech ty debaty uz jeli od prvniho dne.. Ja kdyz neco s jistotou nevim, tak radeji drzim hubu.

    Koukam prvni muj clanek na blogu byl 11.4.2020

    Cenzura Milana Calábka na údajný příkaz ministerstva vnitra a jak je to s úmrtností na vir - Blog iDNES.cz
    https://mika.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748811

    Jak mě koronavirus přestal zajímat - Blog iDNES.cz
    https://mika.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750550

    a tady uz rezignace. "Prestal zajimat" bylo mysleno tak, ze jsem investoval desitky hodin vyzkumu ruznych zdroju informaci. Dospel tak k nejakym presvedcenim a vzhledem k tomu, ze mi doslo, jak neni mozna svobodna debata, tak ze ji me jedno, co buded kdo o koronaviru bekat... sanci o tom polemizovat meli mi to vyvratit. Dal uz jsem to bral jako totalitni tyranii, kde uz vic casu tomu nechtel venovat. I kdyz to se mi zrovna nepovedlo :) Ta propaganda okolo je fakt hodne rafinovana a vicevrstva...

    Ale proste bych radsi veril ofiko verzi.. je to prijemne svym zpusobem. I to poskytuje nejakou nadeji do budoucna (vakciny, vymizeni/oslabeni viru) nez presvedceni o zamerne otaceni sveta smerem k totalite, coz samo nezmizi jen tak.
    GORG
    GORG --- ---
    ADM:
    NEW - German Health Minister Lauterbach says vaccination limits the COVID pandemic because vaccinated people develop symptoms quickly and stay home, while unvaccinated people develop symptoms more slowly.

    Ctu tam spravne, ze vakciny pomahaji k tomu, aby byl clovek nemocny, a tedy zustal s nemoci doma, a nenakazi tim chozenim venku lidi, zatimco nevakcinovani smejdi jsou asymptoticti, takze "nemaji priznaky" (nic jim subjektivne neni), ale dle covidoveho vedeckeho nabozenstvi ale siri netusene nemoc v okoli? :-)
    ADM
    ADM --- ---
    On Wednesday, August 24, New Normal Germany’s Bundestag rubber stamped the government’s latest revision to the so-called “Infection Protection Act” (i.e., New Normal Germany’s new Enabling Act), authorizing the continued persecution of “the Unvaccinated” (i.e., New Normal Germany’s new official Untermenschen), the mandatory wearing of medical-looking masks (i.e., the ideological-compliance symbol of the New Normal Reich throughout the world), the banning of protests against the New Normal (i.e., the new official ideology of Germany), and assorted other “emergency measures.”

    New Normal Germany’s Geisterfahrer Geist – Consent Factory, Inc.
    https://consentfactory.org/2022/08/26/new-normal-germanys-geisterfahrer-geist/
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Pfizer Vaccine Whistleblower Responds To Motion To Dismiss False Claims Suit | ZeroHedge
    https://www.zerohedge.com/political/pfizer-vaccine-whistleblower-responds-motion-dismiss-false-claims-suit
    KALOUSEK
    KALOUSEK --- ---
    UPDATE2: On his esotheric far-right esotericweb-page "Arctogaea" Alexandr Dugin literally had a huge article about the ancient mystical tradition to sacrifice children, including a case of a father sacrificing his daughter's life: : http://arcto.ru/article/1655
    https://twitter.com/sumlenny/status/1561334515490082817
    GORG
    GORG --- ---
    PRAASHEK: Možná nekompetentní ale má kompetence.. jako ministr.. aj doktor profesor ..

    Jen tak pro pořádek... podle jakého klíče se pozná jaká autorita je skutečně autorita? Confirmation bias?

    Za mě je to kokot taky , ale jen si tu zaevidujme, co říkal...třeba bude v budoucnu poplatnejsi...
    Ono bylo i hezky, co schytal Blatny a Prymula, když "zlehcoval" doktrínu.

    Jinak Kubek oponoval Valkovi, že podzimní vln může být ta letní teď.
    Letní vlna? Kde? Ona byla letní vlna? :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GORG: válek je nekompetentní kokot
    GORG
    GORG --- ---
    do toho ministr Valek si jen tak rekne, ze drakonicka opatreni byla vice mene k nicemu krom toho, ze prej znicily ekonomiku, hospodarstvi

    presne to, co rikali konspiracni teoretici celou dobu, ze ty opatreni nefunguji... tak on si to jen tak rekne. Oni jasne a rezolutne tvrdili, ze opatreni funguji tehda. Ze to k necemu je na zaklade vedeckych studii. A ted najednou vime, ze to bylo k nicemu? A panove "novinari" nejsou schopni opet zadne relevantni otazky k tomu. Jakoze tak 2 roky tady jste tvrdili, ze jsou NUTNA... ne ze ted jsme zjistili , ze to vlastne bylo k nicemu, ale ze prej virus byl novy, tak jsme nevedeli, co vime ted.

    Valek doslova prohlasil na tiskovce, ze drakonicka opatreni nemela zadny markantni efekt. A ze tedy vedome znicili ekonomiku na pristi desitky let ... bez jakehokoliv duvodu. A zadny novinar se nezepta proc. A jestli s tim chtej prestat. Valek tvrdil, ze uz je znovu delat nebudou. Jako rikali i vloni ze.. no uvidime.

    Proticovidová opatření byla podle Válka brutální a nepomáhala. Byla extrémně účinná, oponuje Kubek — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/specialy/koronavirus/3522533-proticovidova-opatreni-byla-podle-valka-brutalni-a-nepomahala-extremne
    Drakonická opatření zaváděná v minulosti v Česku kvůli šíření epidemie koronaviru byla podle ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09) neúčinná. V pondělních Událostech, komentářích se o tom přel s prezidentem České lékařské komory Milanem Kubkem. Ten se naopak domnívá, že resort zdravotnictví by měl v případě zhoršení situace upustit od pouhých doporučení a zavést například povinnou ochranu dýchacích cest.

    ..

    Válek na pondělní tiskové konferenci uvedl, že ministerstvo nebude zavádět drakonická opatření, což v Událostech, komentářích zopakoval. Stojí si za tím, že v minulosti byla neúčinná. Odkázal se přitom na německou studii. „U nás ta opatření byla jedna z nejbrutálnějších,“ uvedl ministr a připomněl zavřené školy či okresy.

    Kdo má pravdu. Ježíš? Nebo Mohamed? Extrémně účinná nebo naprosto zbytečná a je v tom rozdíl? A zajímá to někoho?
    GORG
    GORG --- ---
    jakoze ze zakona musi media sirit tyhle alerty , ale ten framing, ze jakoze easily check your alerts v mobilu...krasa :) asi nepocitaji s tim, ze jeste nekdo kouka na televizi, tak aby jim neco neuniklo

    ted jsem cetl v novinach, ze v Cine se objevil virus nebezpecnejsi mozna nez koronavirus... prej uz maji 5 nakazenych! to je i na Cinu hodne.

    Čína hlásí desítky případů nákazy nově objeveným virem - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-cina-hlasi-desitky-pripadu-nakazy-nove-objevenym-virem-211292

    tak uz desitky... pozor na symptomy unavy a kasle.. jaka to nahoda ze? zrovna nedavno jsme uz jeden virus docela resili
    Vědci v Číně pozorně sledují nově identifikovaný virus Lang-ja. Dosud zaznamenali desítky případů nákazy. Předpokládá se, že virus, mezi jehož příznaky patří horečka, únava, kašel a bolesti svalů, se přenesl na lidi ze zvířat.

    #Believe #Science
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: aha, to ma byt vynucebt update systemu androidu/iOS ? tyjo... zajimave,ze vlada naridila tvurcum OS , co to ma delat.a z dani si zaplatili kampan.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam