• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    FOXY
    FOXY --- ---
    indická restaurace na bývalý starý poště- šílenost- objednali jsme si 30 obědů, den předem jsme dali seznam jídel, každý dělali jako minutku, což je sice super, jenže jídlo jsem dostala za 45 minut (měla jsem jednoduchý zeleninový salát- měli jsme ho objednaný 3x- přinesli nám ho v rozmezí 10 minut- ten můj byl první), objednanou placku jsem dostala po připomínkách za dalších 20 minut, roznos pití dělal malej indiánek- tak 5 let, syn majitele?- to je sice roztomilý, ale vodu! jsem dostala za 25 min po příchodu...
    oběd se díky tomu protáhl na 3,5 hodiny... číšník nedovedl rozlišit sladký a slaný lassi a furt nám střídavě něco bral a zase dával zpět- chaos total... pět stejných polívek nosili 5x10 minut po sobě... sory, na tom nemám čas
    no a salát měl takovej nasládlej indickej dresing nebo něco, co tam nebylo napsaný, tudíž mi to moc nejelo
    rýži se zeleninou a nějaký "rizita" měli dobrý, ale za ty prachy ...
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    DANKLAR: Vsak ja jsem psal, ze to je hodne subjektivni nazor a spouste lidem se tam libi. - Proste me serou hospody, kde sedis na proklate vysokejch zidlickach, ani nedosahnes nohama na zem, cele prostredi ma snobsky nadech a okoli je vetsinou plny (pro me) divnych lidi - randici pary, metro/gey skupinky uzivajici si radostne chvilky (samozrejme ne vsichni jsou taci, a navic jsem tam uz dlouho nebyl). Na obhajobu kuracka a nekuracka cast hospody je supr. K tomu pivu: Staropramen mi obecne nechutna, byt ten jejich patri jeste k lepsim. V kazdem pripade, pokud si chci zajit na dobry pivo, tak jdu do Salandy/Lva/na Hrad.


    DOCKINEZ: Leffe a Hoegaarden jsem tam nikdy nepil, nicmene tyto piva nemam rad.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, ja si teda na točený Leffe ani na Hoegaardena stezovat nemuzu, naopak. A nic jinyho tam stejne nepiju.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    DANKLAR: mě tam taky pivo nechutná...jediná vyjímka byla nefiltrovaný Staráč, ten se dal...

    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    SOLDIERSNIPER: Potrefena husa je divna hospoda s nedobrym pivem

    Tak pod tohle bych se podepsat nemohl, co jsi tam pil za pivo?
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    dnes jsem byl u durana na svickove a opet parada.

    jinak Hrad ma silene vykyvy v kvalite, nekdy je jidlo dobre a jindy je to zas knihomol level. z techto duvodu tam radeji nejim, plzen maji ale nejlepsi v HK.

    u lva jsem mel jidlo dvakrat a pokazde spatny

    jeste me napadla restaurace "ulita", je to u kavciho placku za malym namestim. Mel jsem tam nekolikrat ruzne druhy steaku a pokazde jsem byl spokojeny, myslim ze jsem za jidlo platil kolem 150.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Mne nakonec jeste kamos doporucil Satchmo, rozhodovala jsem se mezi nim a Inflagranti a po hodu korunou vyhralo Satchmo:)

    Vsem jeste jednou vrely diky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinak teda pokud jde o restauraci, vrele doporucuju Primatorku

    Dobrej servis, velice dobry pivo (weizen je skvost), solidni jidlo a prostredi, ktery neurazi.

    Restaurace Hradec Králové | RESTAURACE POD TERASAMI HRADEC KRÁLOVÉ
    http://www.podterasami.cz/
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    ZDN58: Podle mapy je tohle jina indicka restaurace, nez myslis.

    Co se tyce Knihomola, tak potvrzuji negativni zkusenost z posledni doby. Meli jsme tam v 5ti lidech tatarak a trem bylo nasledne blbe (vcetne me).

    Staroceska na namesti je opravdu nic moc, nebyl jsem z toho nikdy nastvanej, ale jidlo tam chutna jako kdybych si ho uvaril doma sam... :)

    Sport Bar sveho casu delal pizzu "meat lovers" na kterou jsem rad chodil, i pres sileny prostredi plny metrosexualnich cisniku. Pak mi ji myslim zrusili, nebo uz nebyla tak dobra a nic me tam nadale nedrzelo.

    Cina na namesti v posledni dobe udajne neni spatna (dle reference meho spolubydliciho).

    U Lva je to vylozene neochuceny zradlo, co nestoji za zlamanou gresli, 2* jsem tam jedl a nikdy vice.

    U Ferdinanda se najite vcelku dobre, nicmene stale je to hospoda kde strihaji ubrousky (me osobni meritko kvality, kde se setri na vsem co jde - proste ubrousky jsou prestrihany na pul, aby usetrily. Jak to pak asi vypada s jidlem.) Ovsem Ferda je cestna vyjimka a nikdy jsem se nespalil. :)

    Potrefena husa je divna hospoda s nedobrym pivem, kde me prostredi vzdy donutilo nejist, nejak se mi to tam proste nelibi (hodne subjektivni nazor, spousta lidi je tam spokojena)

    Duran = svickova, steaky, zebra, ... cajk

    Mexita = taky jsem vcelku spokojen i pres doslovnou debilitu cisnic. Jednou nas tam okradli asi o 70Kc a vylozene o tom vedeli. Po druhe na nas vylili pivo (primo na pritelkyni) a stezi se ta krava omluvila (revanzovala se ubrouskem a pivem, ktere jsme si nasledne zaplatili). Nicmene kuchar je fakt borec, protoze i pres tyhle neprijemnosti se tam vracim. Miluju jejich chilli polevku a vsechno co obsahuje maso je proste skvele (bezmasa jidla nezeru). Pro jistotu si vzdy zkontrolujte ucty.

    Pod namestim je jeste Caffe Popular - dobra pizza, vcelku drahe a sedi se tam jako "ve vyloze"

    Smerem k vlakovemu nadrazi je hospoda Salanda - prostredi prvorepublikove, hodne dobre levne tankove krusovice (12° - 25,-), zradlo hnus (obcas jako ve skolni jidelne).

    Dvur = osvedcena klasika

    Hrad = nikdy jsem nedostal nic spatneho, ale je pravda, ze tam moc nechodim

    cina Avion (smer vlakac) = giganticke porce vcelku dobreho cinskeho jidla za bezkonkurencni ceny. Jako u vetsiny cinskych hospod jsem nemel koule na to, dat si pivo, nicmene v nabidce je i tocena kofola a ta se da.

    hospoda Danup naproti Lvovi = docela to jde, ale nevzpominate na to jako na kulinarsky zazitek, vetsinou maji vyber ruznych piv z vice pivovaru. Jidlo tak 120 a maji poledni menu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SCHWITA: Mas sajnu, kde bejvala na starym meste posta? Tak tam presne to je.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BASTOCH: což mi připomíná, do kolika maj ty kebaby na adalu?
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    třeba v praze občas do podobný restaurace zajdu a špatnou zkušenost s nima ještě nemám -
    ikdyž z těhle indickejch restauraček mám stejně nejradši ty jejich fasfoodový smažený samosy, kofty apod, což bych si imho večer ve městě dal mnohem radši než smažák v kopečku, nebo nějakou seschlou pizzu
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    BASTOCH: napiš potom jaký to tam bylo...moje přítelkyně by tam totiž moc chtěla a mě se to vůbec nezamlouvá
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    SCHWITA: jestli se nepletu, tak v klicperově - prosklenej rohovej prostor..
    a pokud se pletu, tak je to někde hodně blízko v těch uličkách směrem na velký
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    MATHEA: ferdinanda je pro mě asi nej z levnějších restauraček okolo centra, pak jsem byl nedávno náhodou v restauraci u městský tržnice, nevim jak se to tam jmenuje, ale jídlo mi přišlo ok.. myslim, že jsem měl nějakou rybinu. a lidi co si dali tataráka, nebo domácí tlačenku tak byli taky spokojení. je to tam takový menší relativně příjemný - kde se mi to moc nelíbilo (poměr cena - výkon, obsluha) tak je u lva,

    v blízký době si plánuju ozkoušet ty indy u náměstí.. jsem jenom pospíchal okolo, ale vypadalo to slibně
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    DOCKINEZ: kde je ten nepál, mistře?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ZDN58: Ja v Knihomolovi nebyla vic jak rok, takze rozhodne dekuju za info.

    Dvur znam a sama tam obcas zajdu na jidlo rada, nikdy me tam nic vylozene nezklamalo, ale pro tuhle prilezitost to fakt neni to, co potrebuju.

    QUBASS:
    Diky za obsahlost, zvlaste prsata servirka me v kontextu hodne pobavila:))
    Ve Starocesky jsme nedovna nekolikrat byly, jidlo neni vyslovene spatny, ale casto je presoleny, nebo je v nem neco, co tam bejt puvodne nemelo.

    Okresni dum.. tam jsme byla dvakrat, kdysi po jedny svatbe a byla to ohromna zabava, pak s kamaradama pres voucher na zebirkach a tam uz proste v zivote nechci.

    Takze mi z toho tak nejak vyplyva U Ferdinanda, nebo Inflagranti, pripadne Mexita. Dikes moc jeste jednou:)
    AMADITA
    AMADITA --- ---
    ahoj lidi! na Nyxu jsem dlouho nebyla, takže mě těší, že je tu i skupina mého aktuálního města ;-) pokud se můžu připojit do diskuse, tak v Ozzies jsem byla na otvíračce a možná to bylo trochu nahonem otevřené, protože je tam dost nedostatků a věcí k dalšímu řešení a tvoření, podle informací se na tom bude postupně pracovat, takže potenciál tam určitě je, jen si nejsem jistá, jestli to lidi spíš neodradí a Ozzies v plně funkčním stavu pak nebude poloprázdný... a co se jídla týká, tak Mexita je můj aktuální favorit (hlavně jejich rajčatová polívka) :-)
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    QUBASS: Já tam nebyl asi rok no..
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    MATHEA: v tomhle směru sem docela vzdělanej...

    Knihomol je příjemná restaurace, ale po obměně jídelního lístku (asi před 4 měsíci) se těžko vybírá jídlo, který by splnilo očekávání převládájí těstoviny, noky atp. pořádný kus masa nedoporučuju objednávat zde. Cana za jídlo +/- do kila

    Hrad...od doby co se změnil majitel a je tam komplet nová obsluha, tak hrůza největší...tudle hospodu mám pod prdelí a chodim tam na pivo (špička) ale jídlo a obsluha je příšerná. byl sem tam v pátek a objednávka zněla tatarák, česnečku a šopák a čekal sem 45 minut (v hospodě bylo 10 lidí a 4 měli objednané jídlo předemnou) a o topinky k tataráků sem musel poprosit extra a navíc jedna z nich byla udělaná jenom z jedný strany - fail !!! ale meníčka tam sou v klidu, česká kuchyně, občas mívaj exotičtější masa (v neděli byla konina) cena +/- 80 vočí

    Černý kůň - zase nový majitel, plánuje se tam velká rekonstrukce, ale za současnýho stavu, kdy i přinést meníčko jim trvá 40 minut a jídlo není nic extra a nechají si za něj zaplatit 80 vočí...hrůza

    Sportbar - stejnej majitel jako černý kůň a tady sem byl jenom jednou na zahrádce, ale už nikdy v životě !!! víc radši psát nebudu.

    Mexita - menší restaurace ve sklepě, podle názvu je to mexicko-italská restaurace a za sebe dávám deset z deseti. Kuchař je kámoš a je svolnej udělat cokoliv. Takže když si nevyberete z jídeláku a nebo bude konkrétní přání např. jak upravit maso, tak vždy, ochotně vše udělá k naprostý spokojenosti. cena jídla tak 150,- Kč

    Staročeská (vedle mexity) - nikdy sem nebyl, ale z vyprávění kamarádů je tam poměr cena/množství/chuť dost nepříznivá. Ale vaří tam moje bejvalá sousedka a nevěřim, že by jídlo bylo vyloženě špatný.

    Čínská restaurace na náměstí - nebudu říkat nic...nejsem příznivce této kuchyně.

    Pod radnicí (nebo pod věží, nemůžu si vzpomenout) - příjemná obsluha (servírka měla veliké prsa!!) cena tak 120 korun, ale jídlo neurazí, ale ani nijak nenadchne, ale mám z toho dojem takové tiché restaurace, kam moc lidí nechodí

    Okresní dům - je to u grandu směrem k muzeu. Ještě sem tam nebyl, ale dva týdny tam vaří můj dobrej kámoš a podle meníček se to rísuje jako trochu snobská restaurace (meníčka od 99,- do 119,-). I tak nějak to tam vypadá. Pokaždý když jdu kolem tak je tam prázdno

    Duran je stará klasika...deset z deseti, tady se nedá nic vytknout. Leda to, že není v centru (a i to je myslim nakonec výhoda)

    Potrefená husa - všechno tam musí být perfektní, pivo, jídlo. Maj tam na to pravidla (vedoucí tam dělá jak jinak než kamarád), ale osobně mě tam pivo nechutná, a jídla tam sou na mě takový nicneříkající. Nedokážu si kloudně vybrat. Ale maj tam nejlepší naloženej hermelín co sem zatím v HK měl. cena jídel tak 120 vočí

    U Lva - moc tam nechodím, ale jídlo sem tam dával třikrát a pokaždý s výhradama. Tatarák mě přinesli jenom s vajíčkem, cibulí, pepřem, solí a červenou paprikou...o zbytek sem musel prosit až v kuchyni (servírka nechápala co chci), pivo je tam dobrý.

    U ferdinanda - je to vedle schodiště na náměstí, dřív fortna. Na mě né moc dobře působící restaurace (chodil sem tam jako mladej soploš na pivo), ceny za jídla +/- 100 kč, ale jídlo chutnalo.

    Inflagranti - příjemná restaurace s příjemnou obsluhou. Krásný prostředí. Tady doporučuju si dát maso !!! Mají krásný způsob servírování, např. medailonky napíchnuté na jehle, která visí na jakési šibenici a pod ní kalíšek s alkoholem, který před vámi zapálí a koukáte jak se ta panenka dodělává před váma. Sem mě maminka vzala když sem udělal maturitu :o) cena jídel tak 150,- Kč, ale opravdu to stojí za to.

    napadá mě ještě víc hospod a restaurací, ale nebudu to tady zasírat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam