• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    HASSSLI
    HASSSLI --- ---
    a co U Kohouta?;) příjemná hospoda, hodně piv, speciály, kuchyň šla teď nahoru...naopak knihomol šel poslední roky hrozně dolů a irituje mě placená voda z kohutku..
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    RESTINPEACE: Zkoušel jsi někdy polívku v Duranu v Kopečku? Chodím tam na gulášovku, ideálně před zavíračkou, tolik masa se jen tak nevidí a chuťově celkem slušná. Ideální žrádlo před chlastačkou. A strochou štěstí si i sedneš:)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    RESTINPEACE: Ja, tak. Nejak tyhle "duchodcovske slevy" nesleduju ;-)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    NINE_OF_NINE: ano, jen nazev se zmenil, dnes se jim rika Tesco a fronty tam jsou stejny
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    RESTINPEACE: Nucene vyseky jeste existuji?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    tak kdyz uz tu jedou ty gastropecky:
    - parek v rohliku v reznictvi naproti nadru, super, je to sice na stojaka, ale za ty prachy a je to pravy maso, soju nezeru
    - bistro skalican - nejlepsi hovezi polivka s jatrovou ryzi, lepsi v Hradci nenajdete, taky na stojaka, u plastovyho stolu jen kdyz mate stesti, tocity schody davaji tomu mistu zvlastni atmosferu
    - kebab jedine v byvalym Old Englandu, maji ho nejkrupavejsi a nenatahnou vas kdyz uz jim zbejvaj jenom drobky
    - mlecny bar na Ulrichaci - super na snidani, teply kakao, jahodovej koktejl, velkej vyber chlebicku, chleba se smazenym vejcem (kdyz poprosite primaznou horcici), ja si tam chodim namacet loupak do kakaa a nikdo na me blbe necumi
    - Bazalka a jeji svetoznama celozrna pizza se zelno-fazolovym zakladem (misto krupaveho testa a passata di pomodoro) posypana eidamem + ingredience navic, nejlepsi je s ancovickou

Bonus:
    v patky sezenete v nucenym vyseku natrzenou slezinu s 50% slevou
    W_2
    W_2 --- ---
    hele sesumírujte někdo ty reference do tabulky :)))
    FOXY
    FOXY --- ---
    indická restaurace na bývalý starý poště- šílenost- objednali jsme si 30 obědů, den předem jsme dali seznam jídel, každý dělali jako minutku, což je sice super, jenže jídlo jsem dostala za 45 minut (měla jsem jednoduchý zeleninový salát- měli jsme ho objednaný 3x- přinesli nám ho v rozmezí 10 minut- ten můj byl první), objednanou placku jsem dostala po připomínkách za dalších 20 minut, roznos pití dělal malej indiánek- tak 5 let, syn majitele?- to je sice roztomilý, ale vodu! jsem dostala za 25 min po příchodu...
    oběd se díky tomu protáhl na 3,5 hodiny... číšník nedovedl rozlišit sladký a slaný lassi a furt nám střídavě něco bral a zase dával zpět- chaos total... pět stejných polívek nosili 5x10 minut po sobě... sory, na tom nemám čas
    no a salát měl takovej nasládlej indickej dresing nebo něco, co tam nebylo napsaný, tudíž mi to moc nejelo
    rýži se zeleninou a nějaký "rizita" měli dobrý, ale za ty prachy ...
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    DANKLAR: Vsak ja jsem psal, ze to je hodne subjektivni nazor a spouste lidem se tam libi. - Proste me serou hospody, kde sedis na proklate vysokejch zidlickach, ani nedosahnes nohama na zem, cele prostredi ma snobsky nadech a okoli je vetsinou plny (pro me) divnych lidi - randici pary, metro/gey skupinky uzivajici si radostne chvilky (samozrejme ne vsichni jsou taci, a navic jsem tam uz dlouho nebyl). Na obhajobu kuracka a nekuracka cast hospody je supr. K tomu pivu: Staropramen mi obecne nechutna, byt ten jejich patri jeste k lepsim. V kazdem pripade, pokud si chci zajit na dobry pivo, tak jdu do Salandy/Lva/na Hrad.

DOCKINEZ: Leffe a Hoegaarden jsem tam nikdy nepil, nicmene tyto piva nemam rad.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, ja si teda na točený Leffe ani na Hoegaardena stezovat nemuzu, naopak. A nic jinyho tam stejne nepiju.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    DANKLAR: mě tam taky pivo nechutná...jediná vyjímka byla nefiltrovaný Staráč, ten se dal...

DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    SOLDIERSNIPER: Potrefena husa je divna hospoda s nedobrym pivem

Tak pod tohle bych se podepsat nemohl, co jsi tam pil za pivo?
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    dnes jsem byl u durana na svickove a opet parada.

jinak Hrad ma silene vykyvy v kvalite, nekdy je jidlo dobre a jindy je to zas knihomol level. z techto duvodu tam radeji nejim, plzen maji ale nejlepsi v HK.

u lva jsem mel jidlo dvakrat a pokazde spatny

jeste me napadla restaurace "ulita", je to u kavciho placku za malym namestim. Mel jsem tam nekolikrat ruzne druhy steaku a pokazde jsem byl spokojeny, myslim ze jsem za jidlo platil kolem 150.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Mne nakonec jeste kamos doporucil Satchmo, rozhodovala jsem se mezi nim a Inflagranti a po hodu korunou vyhralo Satchmo:)

Vsem jeste jednou vrely diky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinak teda pokud jde o restauraci, vrele doporucuju Primatorku

Dobrej servis, velice dobry pivo (weizen je skvost), solidni jidlo a prostredi, ktery neurazi.

Restaurace Hradec Králové | RESTAURACE POD TERASAMI HRADEC KRÁLOVÉ
    http://www.podterasami.cz/
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    ZDN58: Podle mapy je tohle jina indicka restaurace, nez myslis.

Co se tyce Knihomola, tak potvrzuji negativni zkusenost z posledni doby. Meli jsme tam v 5ti lidech tatarak a trem bylo nasledne blbe (vcetne me).

Staroceska na namesti je opravdu nic moc, nebyl jsem z toho nikdy nastvanej, ale jidlo tam chutna jako kdybych si ho uvaril doma sam... :)

Sport Bar sveho casu delal pizzu "meat lovers" na kterou jsem rad chodil, i pres sileny prostredi plny metrosexualnich cisniku. Pak mi ji myslim zrusili, nebo uz nebyla tak dobra a nic me tam nadale nedrzelo.

Cina na namesti v posledni dobe udajne neni spatna (dle reference meho spolubydliciho).

U Lva je to vylozene neochuceny zradlo, co nestoji za zlamanou gresli, 2* jsem tam jedl a nikdy vice.

U Ferdinanda se najite vcelku dobre, nicmene stale je to hospoda kde strihaji ubrousky (me osobni meritko kvality, kde se setri na vsem co jde - proste ubrousky jsou prestrihany na pul, aby usetrily. Jak to pak asi vypada s jidlem.) Ovsem Ferda je cestna vyjimka a nikdy jsem se nespalil. :)

Potrefena husa je divna hospoda s nedobrym pivem, kde me prostredi vzdy donutilo nejist, nejak se mi to tam proste nelibi (hodne subjektivni nazor, spousta lidi je tam spokojena)

Duran = svickova, steaky, zebra, ... cajk

Mexita = taky jsem vcelku spokojen i pres doslovnou debilitu cisnic. Jednou nas tam okradli asi o 70Kc a vylozene o tom vedeli. Po druhe na nas vylili pivo (primo na pritelkyni) a stezi se ta krava omluvila (revanzovala se ubrouskem a pivem, ktere jsme si nasledne zaplatili). Nicmene kuchar je fakt borec, protoze i pres tyhle neprijemnosti se tam vracim. Miluju jejich chilli polevku a vsechno co obsahuje maso je proste skvele (bezmasa jidla nezeru). Pro jistotu si vzdy zkontrolujte ucty.

Pod namestim je jeste Caffe Popular - dobra pizza, vcelku drahe a sedi se tam jako "ve vyloze"

Smerem k vlakovemu nadrazi je hospoda Salanda - prostredi prvorepublikove, hodne dobre levne tankove krusovice (12° - 25,-), zradlo hnus (obcas jako ve skolni jidelne).

Dvur = osvedcena klasika

Hrad = nikdy jsem nedostal nic spatneho, ale je pravda, ze tam moc nechodim

cina Avion (smer vlakac) = giganticke porce vcelku dobreho cinskeho jidla za bezkonkurencni ceny. Jako u vetsiny cinskych hospod jsem nemel koule na to, dat si pivo, nicmene v nabidce je i tocena kofola a ta se da.

hospoda Danup naproti Lvovi = docela to jde, ale nevzpominate na to jako na kulinarsky zazitek, vetsinou maji vyber ruznych piv z vice pivovaru. Jidlo tak 120 a maji poledni menu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SCHWITA: Mas sajnu, kde bejvala na starym meste posta? Tak tam presne to je.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BASTOCH: což mi připomíná, do kolika maj ty kebaby na adalu?
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    třeba v praze občas do podobný restaurace zajdu a špatnou zkušenost s nima ještě nemám -
    ikdyž z těhle indickejch restauraček mám stejně nejradši ty jejich fasfoodový smažený samosy, kofty apod, což bych si imho večer ve městě dal mnohem radši než smažák v kopečku, nebo nějakou seschlou pizzu
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    BASTOCH: napiš potom jaký to tam bylo...moje přítelkyně by tam totiž moc chtěla a mě se to vůbec nezamlouvá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam