• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MECHTILD: ten fan web už není, takže těžko zjistíme, co pana Millera tolik popudilo. Je dost možné, že fanweb doplatil na to, že Millerova krtečka se snaží využít nejeden vypečený podnikatel a ilustrátorovi prostě došly nervy.
    MECHTILD
    MECHTILD --- ---
    (pro ty, co jim to připadá smutné, je tam petice...)
    a nevim, jak je to s tim právem - byl to podle všeho fan-web, jakejch je spousta, nějak se mi to nezdá...
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    JESSIEATREIDES: No jo, ale je to smutny :(
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MARKOVKA:
    AETHER: Neznám konkrétní důvody pana Millera, nicméně má na takové jednání právo...

Krteček byl vysílán v řadě dalších zemí.
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    AETHER: presne tak jsem nad tim premyslela, dyt fansite neni nic spatnyho a dela tomu jeste propagaci dalo by se rict zadarmo. Pan Miler tak nemusi za reklamu ani platit ;) Pokud chtel krtecka jen pro Cechy, tak proc dovolil vysilani v Nemecku ;)
    AETHER
    AETHER --- ---
    JESSIEATREIDES: no ja nevim, mne to prijde tak trosku dvojsecne, pokud jde o tu prezentaci na internetu - ruzne potterovske funziny taky neplati Rowlingove nejake desatky za to, ze si Pottera pouzivaji, kdyz ma nekdo stranky o nejakem zpevakovi nebo herci, taky je dotycny spis rad, nez ze by to zakazoval a je otazka, jestli by v takovem pripade vubec uspel... nechci nijak popirat Millerova autorska prava, ale podle me jejich hranici posunul trochu ad absurdum
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MARKOVKA: jasně, za slátaninu harry potter vysolí lidi s klidem několik set, stejně tak solí za veškeré merchandise produkty s potterem, když chce ale miller chránit to, co jeho jest, je z toho poprask... co si to vlastně dovoluje, český lůzr...
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    http://www.krtek.de Zdenek Miler je fakt zlej...zakazal jim ty stranky. Nevite proc? Jsou z toho smutni. Svymu chudackovi na utechu aspon daruju triko s Maulwurfem.
    NECECH
    NECECH --- ---
    VTG-
    verkehrstechnische Genossenschaft
    vollzählige Tauchgemeinschaft
    Verein der traurigen Gewerkschafter
    viel Taschengeld
    ...
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: :)) a pak mi nema jit hlava kolem!
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    AETHER: vždycky potřebuji něco pustit do aetheru, abych si to srovnala...:)))
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: vzdyt vis, prvni arbitr je kontext;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    AETHER: aha, pročetla jsem si to dopředu, ale jelikož se jedná o směrnice AG vlastnící dcery, nechám asi první verzi. :) děkuju Aether
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Improvizovaně smolím směrnice, myslíte, že zkratka VTG může být prachobyčejná Vertriebstochtergesellschaft?:))
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    dalo by se to přeložit i jako že to něčemu dává "náboj".... podle kontextu
    AETHER
    AETHER --- ---
    //coz znamena, ze mi za 18 minut zacina vikend, coz jest pozitivni:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: ale rozhodne tu s tim nehodlam byt prescas...
    VINKI
    VINKI --- ---
    ROTWEIN: Nie je na tom nič podivné. TV nakúpila hromadu nemeckých a maďarských šotov pre nový denný formát. Treba ich preložiť, prestrihať, niektoré kompletne prekopať.
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    AETHER: nebohá Aether, takhle v pátek tě mučit...to by mělo být trestné:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam