• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    KAZAAM_32
    KAZAAM_32 --- ---
    ANDY_WARHOL: jestli máš Iphone/Ipod touch, tak sosni app iNěmčina
    JENNE
    JENNE --- ---
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ahojte, nevite jestli existuje nejaka sluzba na internetu, ktera mi kazdy den posle mejlem nejaka nemecka slovicka na nauceni se ? pokud mozno s ceskym nebo anglickym prekladem techto slovicek.
    dekuji
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    HAAALA: jj to je ono diky :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    SKAUTIK: to je tarotová karta, "eso pohárů". Správně by to bylo "As der Kelche".
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Prosim vedel by nekdo jak prelozit "as der kelche" ?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    NINGEBAT: To bys řekla správně.
    TONDAFANDA
    TONDAFANDA --- ---
    NINGEBAT:
    MSM: dekuju, googlila jsem ale projedu jeste wiki poradne,)
    MSM
    MSM --- ---
    TONDAFANDA: Takovéto temíny stojí za to prohlédnout ve Wikipedii. Jazykové verze jsou prolinkované, pokud článek existuje v dalších jazycích.
    NINGEBAT
    NINGEBAT --- ---
    TONDAFANDA: řekla bych, že "rondel"
    TONDAFANDA
    TONDAFANDA --- ---
    prosim!! nevite jak prelozit "Kreisgrabenanlage" ... neoliticke staveni nebo neco na ten zpusob, dekuju!!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JUNIOR: tak toho google taky nezná. Nakonec je nalezeno jedno německé řeznictví, co je vyrábí, ale podle všeho jde vážně o česko-slovenské zjevení shrnutí dostavadního výzkumu zde [ ZUZKAOU @ Spolek přátel Mistra Babici aneb čvachtající manžové, vegetové bydlenky a možná přijde i salámista ]
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ZUZKAOU: Was Österreicher, das Salammännchen !
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    OTAKAR_KUBIN: a vida - to je von. Tak ty obludonsti vážně nejsou jen českého původu!
    OTAKAR_KUBIN
    OTAKAR_KUBIN --- ---
    ZUZKAOU: Wurstmännchen?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    wurst mensch/mann to není.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    jak by se německy říkalo žertovným (umm) postavám vyrobeným z uzenin? Příklad zde. Mezi českými virtuálními matkami je to velmi oblíbený vtipný dar - salámista (googlit jen na vlastní nebezpečí, povětšinou je centrem humoru velká klobása v rozkroku). No a moc nevěřím tomu, že se to fakt vyrábí jen v oblasti bývalého československa. Jen tedy jaksi je otázkou, jak by tomu němci říkali, kdyby to taky páchali...
    TONDAFANDA
    TONDAFANDA --- ---
    cauko ma nekdo zkusenost s prekladanim pro nemeckou agenturu? nj - cj myslim...zajimaly by me ceny a jakej je treba zajem a tak (ziju v nemecku)...pro srovnani s agenturama ceskyma...diky!!!! ,)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    RAFIGA: Já tam jdu na zkoušku teď na podzim, ale na kurzy jsem v Praze nikdy nechodil.
    IRMA
    IRMA --- ---
    RAFIGA: já chodím, něco tam potřebuješ? :-)
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    chodíte někdo do goethe institutu?
    AETHER
    AETHER --- ---
    GIZD: myslim, ze na tohle muzes pouzit trziste, ale hlavne uved, kde by to melo byt, jinak se Ti neozve nikdo, pochybuji, ze by se kvuli polovicnimu uvazku nekdo chtel stehovat z Ostravy do Kotehulek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam