• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    :)) Bude rád... je šedobílé stířbřitomodré srsti a modrých očí jako vzdálené hladiny norských jezer..:) mé kaluže s ním opravdu nemohou konkurovat, jen aby jim to tam nepoškrábal..:) je právě v divoké letní fázi a vídáme se jaksi zřídka..:)) nechám mu vzkaz.
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Počkej, chceš říct, že nepříjde Amálka? Tak to raději pošli Bruna;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: obávám se, že budeš zklamána drahá přítelkyně.. kruciš.. že bych za sebe poslala někoho zajímavějšího?:)))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Rot: Také se už tak rok těším, že Tě poznám;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    mně je to osobně milá Aether celkem jedno kdy, podřídím se ráda.. neboť myšlenka JÍT v této sympatické sestavě mi přišla opravdu lákavá..:)) domluvte se spíš vy dva s R. a já doklušu..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    No, já doufám, že tu ve středu nebudeme mít zase nějaký meeting, předevčírem jsem končila až po šesté a to mám pracovní dobu do tří... a to jsem měla štěstí, že to nebylo déle...
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    řekla bych, že ano, ale poptáme se..zkusím se nějak regulerně vyprostit z pracovních procesů, jinak přestřihám šňůrky v serverraumu, abych z té výstavy vůbec něco měla..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Já doufám budu moci dříve. Ta výstava je předpokládám tam nahoře, jak se tam jde tím bočním vchodem?
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Já se tedy přiženu asi kolem čtvrt na šest. dříve jednoznačně nemám šanci. najdu si vás v útrobách knihovny. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    proc ne? ;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Tak znovu: výstava kdy a v kolik? co středa? :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: :) Ja se proste vzdycky musim zacist... nekdy se to povede az treba napotreti;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Já snesu asi romantiku i ve stylu Evobraunovském i Lottegoetheovském... ačkoliv zrovna Goethe deptal chudáky jako Kleist docela slušně..:(
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    :) :)) wollte ich dir nicht direkt unterstellen...)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Mann-Recycling-Anlage? ;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether::)) dann k
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Wenn ich aber zu h
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: man muss halt ab und zu mal zusammenbeissen, aber es geht..jo, kann man..
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Wir sollten wenigstens unsere Phantasiegebilde vertuschen... indem diese auf deutsch in die Welt wie die Katze ausgelassen werden..:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    ehm... ja to pak nejak promazu...

Vcera vecer jsem se mimochodem pustila do \'Lotte in Weimar\', ale fakt nevim, jestli to zkousnu, asi po peti strankach jsem usnula...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam