Občas si chodíme rekreačně zaházet s nožema, je to vcelku zábava a relax. Soudě podle některejch výkonů věřim že by se vrhnutím nože něco ulovit asi dalo.
Ale když si představim situaci "lone survivora", nevím jestli by se mi chtělo riskovat že mi divá zvěř uteče i s mým nožem, jedinym kloudnym nástrojem kterej jako správnej survivalista v tu chvíli mám při sobě. Hlavně by to ale musel bejt nějakej pádnej kinžál, aspoň něco jako glock75 :)
KOUTLOSH: Čeče občas by ses divil kolik má takovej od masivní desky odraženej nůž vrženej třea z 5-7metrů energie, vrátí se ti několik metrů a ještě se mocně zapíchne do stromu co mu stojí v caste (a za nímž se v tu chvíli ukrývají všichni vydešení přihlížejíci:)
A vůbec, když vidim jak třea tadyhle imus (sory za prozrazení) z 6ti metrů (a dále) zarazí glocka do macatý fošny že mám problém ho vytáhnout... V tu chvíli o ničem nepochybuješ a jen máš respekt. A pak jsou tu i ještě větší a "drsnějsí" věci co se daj házet, třea švícarskej bajonet je hodně brutální... S oblibou např vrhám kukri z cca 6ti a pak občas z cca 12metrů (to už dá i celkem fyzicky zabrat)...dopady takovýhleho železa neni třea nijak komentovat, zas tak často ho házet nenosím, protože bych tu fošnu děsně rychle zlikvidoval...