• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HENNYVILLE: Me staci panvicka, kterou umeju houbou horkou vodou s jarem a necham uschnout na odkapavaci aniz by mela lisku.. nuz kterej udela svoje, snadno se umeje a uschne aniz ho smrdlam uterkou a nechavam na nem plno vlaken.. atd. Na hrani mam fotak.

    Chapu ze mas svuj oblibenej zpusob, vsak nic proti.. ale tezko to naroubujes na vsechny.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VACA
    VACA --- ---
    Když tohle jsou takový účelový výroky... Někdo třea vydělá a zainvestuje raději do něčeho s čím si nemusí dělat tolik starostí, a vytěženej čas věnuje jinejm jemu bližším aktivitám...
    Ale to jsme v jiný diskuzi. sry.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    XMEDA: ty se nestaras o veci za ktery si utratil penize ktery jsi vydelal ? ja teda jo. a rad.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HENNYVILLE: ale nic proti kdyz mas cas a chut se o to nadobi starat..

    šrade je uhlikovka, ta by v mycce zaplakala.. CS tantu je myti u zadku.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KOUTLOSH: Já takovej rád používám v kuchyni i do lesa na houby, navíc za tu cenu je mi jedno, když ho ztratim...tudíž sem nikdy nůž neztratil :-)
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    MANFRED: Jj, jsem fanda uhlíkovek, ale občas se fakt hodí prostě použít nůž, někde ho odložit a nic neřešit třeba týden :D
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    XMEDA: Ja teda varim na litine, ocelovych panvich bez teflonu a nemuzu si stezovat. Nejde o zadny stary veci po babicce. Copak nerez je v necem lepsi nez litina?
    A co koldstyl a šráde, ty taky davas do mycky? S lestidlem?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STU: doba pokrocila, uz nemame litinovy nadobi a do kuchyni se prodral nerez ;)
    STU
    STU --- ---
    odkapavac, mycka, umyvadlo...? to jsem jedinej kdo po pouziti nuz ihned oplachne, otre do sucha a vrati do stojanu?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    XMEDA: Tak jo, proč to komplikovat, pokud není vaření s supernožem záliba, proč nepořídit něco, čim se nekomplikujou procesy. Já taky ocenim, když to švihnu do umyvadla a nemusim se o to starat :-).
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    WITTGENSTEIN: Kdyby to bylo z Thissen Krupp 4116, tak by to bylo super
    HENNYVILLE: v domacnosti s nepoucitelnyma lidma musi kudla preckat i mycku nebo schnout v odkapavaci..
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Já jsem teda zastáncem tvrzení, že spíš než na noži záleží na uživateli:-)

    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HENNYVILLE: fotky budu rozhodne rad.


    XMEDA: moc peknej tvar. Osobne uplne neverim na integraly pac jsou tezky. Jakou s tim mas v tomdle smeri zkusenost??
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    XMEDA: A udělaný z oceli AUS-8, aby to bylo levný.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    XMEDA: Jde to dat do mycky?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    WOJTYLA: me se tvarove libi tenhle styl, celkova delka 26-28cm, u hrbetu 3mm silny, nerez a rukojet z materialu naprosto imunniho vuci vode a mycim prostredkum.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    WOJTYLA: Ja bych se urcite na vyvoji rad podilel. :-) mam rad a preferuju lehce oversized 210ky (215mm) a 240ky (243-246mm) jako jeden z nejfunkcnejsich profilu jsem shledal Machalikovo Konosuke, ktery je naprosto klasickyho evropskyho ale funkcniho profilu. Pak my dva asi nejpouzivanejsi noze, opet japonce, ale jsou to zase Gyuto styl noze. Cili western style kudly. Klidne ti poslu fotky. Rukojet? Urcite drevo. Cepel? Uhlikovky v prve rade, klidne damasek, v sendvici s nerezem super, R2 (SG-2) skvelej nerez.
    Co dal ? :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Kluci mám seriozní dotaz na místní odborníky na kuchynáky... (jde mi o evropskej/panamerickej styl kuchynáků)

    jakej tvar preferujete, jako velikost, co na materiál na ručcce, jakej materiál na čepeli (nere/uhlík/sendvič/dašek)

    a tak? líběj se spíš tradiční tvary, nebo i trochu designu moderního...?

    čim víc se rozepíšete tim budu raději.

    Chtěl by se někdo z vás podílet na vývojí kuchynskýho nože?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam