úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
NOŽE -
JIKE
---
---
9:52:19 18.11.2015
2 odpovědi
+2
WOJTYLA
: tradiční tvar, nerez, micarta -tradiční černá
jak byla akce v tom albertu, tak jsem koupil Sambonet sekáček, až na vrchní hranu, která není zaoblená se s tím krájí super, už chápu ty asiaty, jak s tím makají v kuchyni :-)
XMEDA
---
---
23:34:07 17.11.2015
+20
MANFRED
:
MANFRED
---
---
23:31:43 17.11.2015
1 odpověď
+1
STEPNI_VLK
: A po projetí expesu "Madrid-Paříž-Berlín-Horní Malešice" to vypadalo jak?
STEPNI_VLK
---
---
22:50:59 17.11.2015
1 odpověď
+5
XMEDA
---
---
22:47:05 17.11.2015
HENNYVILLE
: neresim, vis :) Nase rusky, italsky a cesky kastroly taky nic nechytaji. Ani patinu :) Leda je to ocuzeny plynem.
HENNYVILLE
---
---
22:45:35 17.11.2015
1 odpověď
+1
XMEDA
: No vidis, ja umeju svy nadobi horkou vodou a houbou taky, jen bez jaru. Patinovany nadobi lisku nechyta, vis? :-)
STEPNI_VLK
---
---
22:34:17 17.11.2015
+10
XMEDA
---
---
22:31:32 17.11.2015
1 odpověď
HENNYVILLE
: Me staci panvicka, kterou umeju houbou horkou vodou s jarem a necham uschnout na odkapavaci aniz by mela lisku.. nuz kterej udela svoje, snadno se umeje a uschne aniz ho smrdlam uterkou a nechavam na nem plno vlaken.. atd. Na hrani mam fotak.
Chapu ze mas svuj oblibenej zpusob, vsak nic proti.. ale tezko to naroubujes na vsechny.
STEPNI_VLK
---
---
22:28:52 17.11.2015
+1
VACA
---
---
21:59:10 17.11.2015
Když tohle jsou takový účelový výroky... Někdo třea vydělá a zainvestuje raději do něčeho s čím si nemusí dělat tolik starostí, a vytěženej čas věnuje jinejm jemu bližším aktivitám...
Ale to jsme v jiný diskuzi. sry.
HENNYVILLE
---
---
21:38:37 17.11.2015
1 odpověď
+4
XMEDA
: ty se nestaras o veci za ktery si utratil penize ktery jsi vydelal ? ja teda jo. a rad.
XMEDA
---
---
21:09:41 17.11.2015
1 odpověď
HENNYVILLE
: ale nic proti kdyz mas cas a chut se o to nadobi starat..
šrade je uhlikovka, ta by v mycce zaplakala.. CS tantu je myti u zadku.
MANFRED
---
---
20:55:35 17.11.2015
+1
KOUTLOSH
: Já takovej rád používám v kuchyni i do lesa na houby, navíc za tu cenu je mi jedno, když ho ztratim...tudíž sem nikdy nůž neztratil :-)
KOUTLOSH
---
---
20:39:58 17.11.2015
1 odpověď
MANFRED
: Jj, jsem fanda uhlíkovek, ale občas se fakt hodí prostě použít nůž, někde ho odložit a nic neřešit třeba týden :D
HENNYVILLE
---
---
19:46:49 17.11.2015
1 odpověď
+2
XMEDA
: Ja teda varim na litine, ocelovych panvich bez teflonu a nemuzu si stezovat. Nejde o zadny stary veci po babicce. Copak nerez je v necem lepsi nez litina?
A co koldstyl a šráde, ty taky davas do mycky? S lestidlem?
XMEDA
---
---
19:25:13 17.11.2015
1 odpověď
STU
: doba pokrocila, uz nemame litinovy nadobi a do kuchyni se prodral nerez ;)
STU
---
---
19:12:45 17.11.2015
1 odpověď
+3
odkapavac, mycka, umyvadlo...? to jsem jedinej kdo po pouziti nuz ihned oplachne, otre do sucha a vrati do stojanu?
MANFRED
---
---
19:07:37 17.11.2015
1 odpověď
+1
XMEDA
: Tak jo, proč to komplikovat, pokud není vaření s supernožem záliba, proč nepořídit něco, čim se nekomplikujou procesy. Já taky ocenim, když to švihnu do umyvadla a nemusim se o to starat :-).
XMEDA
---
---
17:46:49 17.11.2015
1 odpověď
+2
WITTGENSTEIN
: Kdyby to bylo z Thissen Krupp 4116, tak by to bylo super
HENNYVILLE
: v domacnosti s nepoucitelnyma lidma musi kudla preckat i mycku nebo schnout v odkapavaci..
MANFRED
---
---
15:52:17 17.11.2015
+7
Já jsem teda zastáncem tvrzení, že spíš než na noži záleží na uživateli:-)
WOJTYLA
---
---
15:44:35 17.11.2015
HENNYVILLE
: fotky budu rozhodne rad.
XMEDA
: moc peknej tvar. Osobne uplne neverim na integraly pac jsou tezky. Jakou s tim mas v tomdle smeri zkusenost??
WITTGENSTEIN
---
---
15:20:31 17.11.2015
1 odpověď
+1
XMEDA
: A udělaný z oceli AUS-8, aby to bylo levný.
HENNYVILLE
---
---
14:56:24 17.11.2015
1 odpověď
+2
XMEDA
: Jde to dat do mycky?
XMEDA
---
---
14:30:52 17.11.2015
3 odpovědi
+2
WOJTYLA
: me se tvarove libi tenhle styl, celkova delka 26-28cm, u hrbetu 3mm silny, nerez a rukojet z materialu naprosto imunniho vuci vode a mycim prostredkum.
HENNYVILLE
---
---
13:25:06 17.11.2015
1 odpověď
+1
WOJTYLA
: Ja bych se urcite na vyvoji rad podilel. :-) mam rad a preferuju lehce oversized 210ky (215mm) a 240ky (243-246mm) jako jeden z nejfunkcnejsich profilu jsem shledal Machalikovo Konosuke, ktery je naprosto klasickyho evropskyho ale funkcniho profilu. Pak my dva asi nejpouzivanejsi noze, opet japonce, ale jsou to zase Gyuto styl noze. Cili western style kudly. Klidne ti poslu fotky. Rukojet? Urcite drevo. Cepel? Uhlikovky v prve rade, klidne damasek, v sendvici s nerezem super, R2 (SG-2) skvelej nerez.
Co dal ? :-)
WOJTYLA
---
---
10:57:32 17.11.2015
3 odpovědi
Kluci mám seriozní dotaz na místní odborníky na kuchynáky... (jde mi o evropskej/panamerickej styl kuchynáků)
jakej tvar preferujete, jako velikost, co na materiál na ručcce, jakej materiál na čepeli (nere/uhlík/sendvič/dašek)
a tak? líběj se spíš tradiční tvary, nebo i trochu designu moderního...?
čim víc se rozepíšete tim budu raději.
Chtěl by se někdo z vás podílet na vývojí kuchynskýho nože?
WOJTYLA
---
---
10:48:09 17.11.2015
JIKE
: LOL kudla za 60 tisíc:-DDD cive ten plácá ten Brixi...
JIKE
---
---
21:07:49 16.11.2015
VXP
: 2013 a nova. spíš z toho řetězu motorové pily
VXP
---
---
20:55:54 16.11.2015
1 odpověď
JIKE
: méně než 10 nožířů v ČR? :)
JIKE
---
---
19:00:50 16.11.2015
2 odpovědi
Jak vykovat nůž z řetězu motorové pily
http://www.youtube.com/watch?v=n5lu9WOeZgA
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam