• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    KURE
    KURE --- ---
    SWIST: imho picovina. jasne ta kyselina v kole udela svoje, ale zaroven to budes mit omatlany od jinejch prisad. esli chces testovat kyseliny, tak na to nalej normalni kvasnej ocet.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Co Coca cola a vzít houbičkou na nádobí jak ukazují na různých videí? Zkoušeli jste to někdy někdo?
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Potvrzuju, ocelovou vlnou to vyleští do lesku.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    UBU: další vec je ocelová vlna.,.. kup Nulku a jemnoučce to s tim pod volejem zkus vzít... ale bojim se že ta tlatá a ta matná pujde dopiče...
    UBU
    UBU --- ---
    WOJTYLA: Díky, vyzkoušim to jako první možnost. Ono je jasné že asi nebude úplně bez chybičky, už také není žádná mladice.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    UBU: ne pasta ne... pasta ti to sundá taky... jedině olej nebo zubní pasta... a flanel a spousta času a smíření se s tím že patina tomu zustane.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    UBU: tak nejak.
    UBU
    UBU --- ---
    Jelikož nyx ví vše, tak tu mám jeden téměřkudlodotaz - dostala se ke mě jedna moc zajímavá břitva, ale má trošku lišáka. Klasické leštění jemným smirkem by zničilo zdobení. Nějaké doporučení? Pasta/flanel a sousta času?

    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Kdyby nekdo nevedel co dat babicce na vanoce, davam inspiracni link :-) http://www.kitchenknifeforums.com/showthread.php/11820-Konosuke-Honyaki-Gyuto-240mm boucham prescasy a setrim :-) toto musim mit.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak seznam na Pražskou je na knifu, sem Vám to asi cpát nebudu.
    A za tu dobu, co se kolem toho motám, tak máme prvně vyhlášenej stop stav - bude to narvaný až po okraj. A jo, mám z toho radost.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Chris Reeve Sebenza 21 VS Cold Steel Code 4
    http://www.youtube.com/watch?v=T4DNRn-sK-c
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    HENNYVILLE: event. hodně vtipná věc je výroba ruček :)
    Sakai Takayuki making Magnolia wood handle of Japanese type kichen knife
    https://www.youtube.com/watch?v=NXYjKKCK8g0
    GGG
    GGG --- ---
    WOJTYLA: myslim neco kapesnejsiho :)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Jeden z nejuznavanejsich brusicu v JP. Spekuluje se, ze je to jeden z tech lidi, o kterych sem psal predvcerem.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KURE: tak zrovna Cut Brooklyn delá super kudly... má je skvele promyšlený a designově skvělý.... 500babek je možná hodně nicméně je třeba si uvedomit že z ruky udělat takovejdle výbrus.... to neni žádná prdel... jsem fanoušek tohodle chlápka...
    GGG
    GGG --- ---
    Nevedel by nekdo jakej je oblibenej australskej nuz? Neco jako nemci maji Mercator od solingenu, francouzi Laguiole a Douk Douk.......
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Tenhle chlapík je krutor, jak se nesere s tim broušením, ale věřím, že každej tah bude zkušenej ;)
    Sakai Takayuki give an edge to a Japanese sashimi knife made by Norikatsu Nisimura
    https://www.youtube.com/watch?v=CmOykBxlicA
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    KURE: Jo, chapu to "ale", me to taky neni zrovna stokrat sympaticky :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    XMEDA: cive dedku odkdy ty mas vkus na kudly?:-)) moc pekna!
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KURE: No kupuje to po celejch plackách, kdežto třeba já po kouskách, což je pochopitelný, když to seká ve velkym..teda proti mě. Já na tom nevidim nic vyjímečnýho, teda mimo toho že to dělá z americkejch pérovek, 1095 a AEB L (13C26 ?).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam