• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JIKE: Čekal jsem že ho zachrání Lynn Thompson... :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Konečně!!! Je to napadlo udelat :-)


    Cold Steel Zombies!
    http://www.youtube.com/watch?v=nm3QcYTl72M
    GGG
    GGG --- ---
    Jak se vyvijel Leatherman
    Mr. Crunch - Prototypes - 10 - Leatherman Tool Group, Inc.
    http://www.leathermanlibrary.com/displayimage.php?album=44&pid=309#top_display_media

    XMEDA
    XMEDA --- ---
    GGG: Tak urcite, je to primo na te cepeli vyleptany.. maji to tak Venada, UTONy a nektery lepsi reznicky noze. Vsechno pred rokem 1990. Pouzivalo se to na uhlikovy oceli i nerezovy.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GGG: Maj to na sobě napsané
    GGG
    GGG --- ---
    XMEDA: Da se nejak poznat ktery ty mikov noze byly vyrobeny tuhle technikou Martfrost?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BLOWUP: ekonomika veci je jedna vec ale ja ohlodavam kosti jen od prasat a krav. ohlodavat kosti drubeze mi prijde uchylni. nicmene prijimam tvuj postoj a my dva si musime uvedomit, ze recepty si muzem vymenovat v poste a ne to resit tam kde se resi noze.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LEXXA: Tak jasne, kazdej ma svoje preference. Nicmene, budto kupuju ptaka celyho, potom ho celyho upecu a nasledne rozporcuju nuzkama. Vyjimka je krocan, tam porcuju i nozem ponevadz je halt velkej a dat nekomu na talir cely stehno nebo prso moc nefunguje. Vykostovat mi prijde u kurete uchylny, sorry, vznikne ti z toho takova beztvara hromada :) moje deti by udelaly vzpouru kdyby nesmely ohlodavat kosti.

    Anebo koupim uz rovnou jen ty prsa kdyz chci treba delat cinu.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BLOWUP: ok. jak se tomu rika kdyz ma ptaka a za syrova ho nakrajis? a k stehnu... bavi me to vic nez kdyz je na kosti. lepe se to marinuje. jednoduseji se pece a v neposledni rade me nebavi obirat maso z kosti na taliri.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LEXXA: Rec byla o porcovani, ne? A jinak, proc bych mel to stehno vykostovat?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BLOWUP: jak nuzkama vykostis stehno?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LEXXA: na to beru nuzky na drubez, nozu by mi bylo lito.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    KURE: spate jsem se vyjadril. mel jsem na mysli porcovani. 2x prso, 2x stehno a zbytek na vyvar.
    KURE
    KURE --- ---
    LEXXA: na kure nepotrebujes skoro zadnej nuz, natoz ho prebrusovat....

    Pepin Debone Chicken.flv
    https://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    XMEDA: Tak už jenom vzpomínkama se mi ty nože líbí, navíc oba výrobci se vrhli na dost podivný věci, mnohdy :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MANFRED: no +/- je to podobny, ale co taky na tomhle typu noze vymyslet jinyho :)

    S pouzdrem
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    XMEDA:
    škoda že se nevrhli třeba na tohle...ale to by rudej bratr neschválil :-)
    Puma Fahrtenmesser big vintage Scout-Bowie-Knife Solingen huge large couteau cuchillo Messer
    https://www.youtube.com/watch?v=ZK0D1iIeZeA
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MANFRED: uka .)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    XMEDA: A vcelku zdařile kopírovali nože od Pumy :-)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    HENNYVILLE: vyborne. dekuji.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    LEXXA: samozrejme, ze da. Ja to delam jak s nejakym funayuki 165, kdyz neni po ruce tak stejne pohodlne s gyutem 240.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam