• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KURE: ja uz nejakou dobu vozim ten samej ale jeste s tou pilkou https://www.alza.cz/sport/victorinox-huntsman-d129122.htm?o=3
    a pouzival jsem ji uz opravdu hodnekrat (az me to prekvapilo co se sni da vsechno vklidu uriznout

    k tomu bych vzal neco jako tohle http://www.noze-nuz.com/bark_river/BA007MBC.php
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: no abych byl konkretni tak ja bych si vzal tohle http://victorinoxcz.cz/kapesni-noze-91-mm/climber

    proc? nuzky, sidlo, vyvrtka. to jsou nastroje ktery se blbe improvizujou, a abych predesel vyctu alternativnich metod na otevreni vina... jet do francie a spanelska bez vyvrtky je pitomost :)
    druha cepel, je dobry ji setrit a nechat ziletkove ostrou, co kdyby.

    BLOWUP: misto vetsiho pevneho noze bych bral skladaci pilku, ale to uz je o preferencich a o tom jak ten vejlet hodla pojmout.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    RANDOM_NIGHT: Na prakticky ucely na cestu bych osobne bral noze dva. Jeden pevnej, kterej bude zabalenej v batohu a kterej se da pouzit i na hrubsi veci. A jeden zavirak do kapsy, kterej musi vyhovet legislative tech zemi. Takze se nesmi dat otevrit jednou rukou a musi mit cepel kratsi nez 9cm. Ten vetsi svycarak neni tak blbej napad.
    Branit se nozem naopak je imho blbej napad, krome situace kdy ti fakt pujde o zivot.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KURE: Už jsem se nožem dvakrát ubránila, ani v jednom z případů jsem útočníka nezabila a v obou případech utekl. Jako obranný prostředek poslední volby za mě ok.
    KURE: V podstatě ano, původní cíl měl být "konec světa" – Fisterra, ale nakonec jsem se rozhodla protáhnout si to až do Porta.
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: sorry za dvojpost ale kdyz ctu ty staty,
    to je cesta "z cech az na konec sveta"? :) uprimne zavidim.
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: branit? jako ze nekoho pobodat a porezat? nuz je nejblbejsi zbran na sebeobranu co existuje. nepomuze v obrane (kryt utoky?) a spatne se s nim zrani/odstrasi tak aby byl vysledek politicky presentovan. (pobodej nekoho a razem se stanes z obeti znasilneni maniakalni vrazedkyne)
    navic spousta krve = infekcni riziko.
    porid si kasr a hul.

    na to ostatni je nejlepsi svicarak. legislativne dobry a hlavne nepusobi agresivne. a v neposledni rade otevre konzervu, lahev a i ta blba pilka se muze hodit na uriznuti ty hulky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WSCBPB Wild Steer Wildsteer
    http://www.youtube.com/watch?v=G9ffoPqvGTw
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Čaune. Chystám se na půlroční cestu pěšky po Evropě a ráda bych začala pořizovat vybavení, tak jdu poprosit o radu. Potřebovala bych nůž na krájení jablek, kuchání ryb, vyřezávání lodiček a podobné radosti (kdyby se s ním dalo v případě potřeby aspoň trochu bránit, asi bych se nezlobila, ale chápu, že možnosti budou značně omezené) – a měl by obstát před legislativou Německa, Švýcarska, Francie, Španělska a Portugalska. Dá se mi něco doporučit?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    LUCKYBSD: No jak to tak vidím, tak mě ztráta jednoho nože bude stát zase pěknej balík, protože ho jedním nenahradím :-D Kabar sem měl už dlouho vyhlédnutej a nakonec to bude i Avispa v D2
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    DRIZDIK: toho mas vic, ale otazka jak to bude splnovat tve naroky: izula I (II je o neco vetsi), enzo necker, crkt folts serie, crkt ritter, buck packlite serie, schrade schf16, atd. :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    DRIZDIK: Kabar Dozier
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    KURE: Já právě koukám, jen jestli mě někdo nasměruje k něčemu co jsem přehlédnul a má to podobný vlastnosti. Plochej, bitelnej, relativně levnej a dělaj ho v hnědý :-D
    KURE
    KURE --- ---
    DRIZDIK: to je otazka kterou si musis odpovedet sam. ale ja bych to bral jako prilezitost k revizi a kouknul se na nejaky noze :D
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Fuuuu ztratil jsem svou oblíbenou ESEE Avispa. Má cenu koukat po něčem jiném nebo rovnou objednám znovu Avispu? Peměr cena/výkon zatím nejlepší co jsem měl.
    FINSON
    FINSON --- ---
    LUCKYBSD: OK, chápu, díky.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    FINSON: tak ten muj woodlore ma vytazenej scandi vybrus, takze to fakt krasne reze, ale nechci s tim rezat napr. u staveni stagi na IPSC nejaky zasteny nebo pacit sponky a tak, tohle je precijen takovej napul pracovni nuz, kde se toho nebojim, kor kdyz ta uhlikovka jde nabrousit za chvilicku oproti ty RWL-34
    FINSON
    FINSON --- ---
    LUCKYBSD: Co si představuješ pod takovým pojmem prasárny? :-)
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    FINSON: jako jsem z toho, kor za ty prachy, unesenej, protoze je to fakt povedena kudla, neni idealni, ale idealni je snad jen ten muj woodlore od norize za 3x tolik :D a s tim zas nechci delat prasarny, kterejch se u tohohle nebojim delat
    FINSON
    FINSON --- ---
    LUCKYBSD: Auč! Ale ten CS vypadá dobře... tak dobře, že bych se snad kousnul, zavřel obě oči, zacpal obě uši a za ty prachy to uhlíkový SRK pořídil.
    KURE
    KURE --- ---
    JIKE: chapete nekdo ty kudly? me pripadaji nepouzitelne humpolacky. prehledl jsem neco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam