• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KURE: Už jsem se nožem dvakrát ubránila, ani v jednom z případů jsem útočníka nezabila a v obou případech utekl. Jako obranný prostředek poslední volby za mě ok.
    KURE: V podstatě ano, původní cíl měl být "konec světa" – Fisterra, ale nakonec jsem se rozhodla protáhnout si to až do Porta.
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: sorry za dvojpost ale kdyz ctu ty staty,
    to je cesta "z cech az na konec sveta"? :) uprimne zavidim.
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: branit? jako ze nekoho pobodat a porezat? nuz je nejblbejsi zbran na sebeobranu co existuje. nepomuze v obrane (kryt utoky?) a spatne se s nim zrani/odstrasi tak aby byl vysledek politicky presentovan. (pobodej nekoho a razem se stanes z obeti znasilneni maniakalni vrazedkyne)
    navic spousta krve = infekcni riziko.
    porid si kasr a hul.

    na to ostatni je nejlepsi svicarak. legislativne dobry a hlavne nepusobi agresivne. a v neposledni rade otevre konzervu, lahev a i ta blba pilka se muze hodit na uriznuti ty hulky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WSCBPB Wild Steer Wildsteer
    http://www.youtube.com/watch?v=G9ffoPqvGTw
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Čaune. Chystám se na půlroční cestu pěšky po Evropě a ráda bych začala pořizovat vybavení, tak jdu poprosit o radu. Potřebovala bych nůž na krájení jablek, kuchání ryb, vyřezávání lodiček a podobné radosti (kdyby se s ním dalo v případě potřeby aspoň trochu bránit, asi bych se nezlobila, ale chápu, že možnosti budou značně omezené) – a měl by obstát před legislativou Německa, Švýcarska, Francie, Španělska a Portugalska. Dá se mi něco doporučit?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    LUCKYBSD: No jak to tak vidím, tak mě ztráta jednoho nože bude stát zase pěknej balík, protože ho jedním nenahradím :-D Kabar sem měl už dlouho vyhlédnutej a nakonec to bude i Avispa v D2
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    DRIZDIK: toho mas vic, ale otazka jak to bude splnovat tve naroky: izula I (II je o neco vetsi), enzo necker, crkt folts serie, crkt ritter, buck packlite serie, schrade schf16, atd. :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    DRIZDIK: Kabar Dozier
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    KURE: Já právě koukám, jen jestli mě někdo nasměruje k něčemu co jsem přehlédnul a má to podobný vlastnosti. Plochej, bitelnej, relativně levnej a dělaj ho v hnědý :-D
    KURE
    KURE --- ---
    DRIZDIK: to je otazka kterou si musis odpovedet sam. ale ja bych to bral jako prilezitost k revizi a kouknul se na nejaky noze :D
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Fuuuu ztratil jsem svou oblíbenou ESEE Avispa. Má cenu koukat po něčem jiném nebo rovnou objednám znovu Avispu? Peměr cena/výkon zatím nejlepší co jsem měl.
    FINSON
    FINSON --- ---
    LUCKYBSD: OK, chápu, díky.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    FINSON: tak ten muj woodlore ma vytazenej scandi vybrus, takze to fakt krasne reze, ale nechci s tim rezat napr. u staveni stagi na IPSC nejaky zasteny nebo pacit sponky a tak, tohle je precijen takovej napul pracovni nuz, kde se toho nebojim, kor kdyz ta uhlikovka jde nabrousit za chvilicku oproti ty RWL-34
    FINSON
    FINSON --- ---
    LUCKYBSD: Co si představuješ pod takovým pojmem prasárny? :-)
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    FINSON: jako jsem z toho, kor za ty prachy, unesenej, protoze je to fakt povedena kudla, neni idealni, ale idealni je snad jen ten muj woodlore od norize za 3x tolik :D a s tim zas nechci delat prasarny, kterejch se u tohohle nebojim delat
    FINSON
    FINSON --- ---
    LUCKYBSD: Auč! Ale ten CS vypadá dobře... tak dobře, že bych se snad kousnul, zavřel obě oči, zacpal obě uši a za ty prachy to uhlíkový SRK pořídil.
    KURE
    KURE --- ---
    JIKE: chapete nekdo ty kudly? me pripadaji nepouzitelne humpolacky. prehledl jsem neco?
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    tak uz mi prisel ten Cold Steel SRK SK-5, nechci sahat napriklad klukum z Konolu do svedomi, ale jestli na Taiwanu umi kluci udelat 100% soumernej vybrus a takhle ostrej nuz uz z vyroby za 42$+shipping, tak bych sel delat jinou profesi, protoze to co jsem od nich mel v ruce me moc nepresvedcilo a cena vic nez dvojnasobna. Rucka sedi super do ruky, upravili trochu design, ze to ma ostri vic k rucce oproti puvodnimu SRK a podle me lehce tenci spicku, takze pro me necekane vylepseni puvodniho designu a navic uhlikovka, takze jsem nadsenej kor za 50$ shipped :)

    Cold Steel SRK in SK-5 Carbon Steel - Take my money please!
    https://www.youtube.com/watch?v=aBNs1gT8TFM
    JIKE
    JIKE --- ---
    New Medford Knives Only At Blade HQ | The Knife Table Ep. 3
    http://www.youtube.com/watch?v=QXlUEJ3CPB0
    FINSON
    FINSON --- ---
    NGR: :-) Díky.
    NGR
    NGR --- ---
    FINSON:
    NGR:
    NGR:
    takze vysvetleni zde
    "Haoyu Chen: Dear friend
    Thanks your attention to us
    It has frame loc. and we are sorry that we are not allowed to post the photos with loc. on the website
    hope you can understand us
    our products have highly quality and you deserve to buy them
    we are looking forward to make business with you
    if you have any question you can contact us
    have a nice day
    kind regards
    /:000/:000"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam