JIKE: J, ja ji tam prave taky mel cca 1mm.. Uz tam neni, cepele se o sebe oprou presne v moment kdy se setkaj celisti.
Takze si rikam jestli to ustoupi jeste o dalsi mm, tak ty celisti nepujdou naplno zavrit..
Kdyz jse to ted ale podrobne zkoumal, nikde jsem nenasel zadny viditelny poskozeni.
Snad jenom v tom miste kde se celisti klesti opiraji o ten plech co je na hrbetu rukojeti..
Mobilem se mi to nedari poradne zachytit, ale ted koukam na to ze ta stycna plocha na klestich neni rovna. Je na ni nejakej vystupek, a ten se trochu zakousl do toho plechu. Zda se. I na tom plechu je trochu videt drobna vlnka v tom miste...
Ted je vlastne otazkou, zda-li je toto u charge tti resene stejne. Jestli ano, tak titanove strenky nehrajou zadnou roli. Cely to stoji na tom plechu uvnitr o kterej se to opira..
Ale tak ted uz to snad dal nikam neustoupi, jestli je to tim nerovnym povrchem klesti, tak se to proste neopiralo celou plochou. Coz teda jestli se ten plech vytvaroval podle toho, tak uz by ted mohlo..
Jako jo, LM pouzivam naplno, ale zase s nim neutahuju kola u nakladaku, jestli mi rozumite. Zadna extreme brutalni sila ala Hulk. :D