no vida. ja se totalne ritualne udrzuju na jednom mokavaru (pro 3-4 salky) denne. teda obsah konvicky si posvatne naleju do sveho 1/4 litraku a pak s nim zacinam skutecne fungovat na sirem svete... (a jeste predtm pustim elektrickej mlynek na kafe, kterej sousedi asi jiz dobre znaji, a kterej nastartuje uplne skvelou vuni po byte) vetsinou vic nez tohle nedavam, ale zda se mi, ze mi to bohate staci - zadny pozitivni efetky, krome chutovejch, nepozoruju az na to, ze kdyz delsi dobu vynechavam, tak zacnu bejt kolem poledne ospalej...
vetsich mnozstvi se uz od "adolescence" bojim, protoze to jsem byl tak jednou vecer sam doma a dostal chut na kafe. toz jsem si nechal prekapat jednu litr a 1/4 konev docela silnyho dryjaku (nechci rikat, ze byl dobrej), jakoze na dobrou noc. kdyz jsem jeste v sedm rano lezel v posteli, oci vytresteny a v hlave dva skritci mlatici kladivama do kovadlinek, tak jsem si rekl, ze to asi nebyl uplne nejlepsi napad (i kdyz vono to tehda bylo spis jen dobre nacasovany do obdobi, kd jsem mel dost zasadni trable s nespavosti)
ale jinak jsem rozhodne toleratni a nezavislej...
CROPPCA: tohle mam, kdyz me nejak extra stve prace, v beznem skolnim a pracovnim procesu tim netrpim