Jinak bych vás rád poprosil o možnost navštívit vaše provozy(snad stihnu i jednotlivé z vás nicméně pochybuji že se poznáme, že, ale já vám můžu celkem přesně říct jak budu například oblečen pokud chcete vědět jestli už tam ten čmuchal byl nebo teprv přijde, v podstatě co by jsme si taky povídali, skoro se neznáme a jde hlavně o kafe, ne?) Pokud mi to tedy dovolíte a napíšete kde vás najdu, v prosinci totiž pracovně navštívím z větších měst třeba Mar. Lázně, Opavu, Ostravu, Brno a v neposlední řadě třeba Prahu, tak bych rád okusil něco z vašeho šálku.
Možná by to za to stálo, na nástěnku (už si připadám jako nějaké třídní blbeček s tou nástěnkou, napíšu zdejší vyšší instanci aby se taky činila..) připíchnout kdo kde z vás dělá. Já osobně když zavítám do nějakého města tak ,po splnění pracovních povinností, první věc co dělám je že hledám kavárnu kde se můžu usmát na baristu a dát mu s klidným svědomím odpovídající částku a dýško za jeho osobní výrobek na který on naopak může být hrdý.
Abych se tedy přiznal, chci se i poučit co to znamená dobrý espresso, když to tu tak často slýchám a tak často mám zpochybněno jestli opravdu vim o co jde. A jelikož toho dost takhle projezdim tak bych pak na základě získaných informací udělal i takovej soukromej kdy sem kde byl a za co to stálo..
Ano, v podstě se dá říct že opravdu čmuchám.