JJGG: Osobně bych si skočil radši někam, kam prodávají výběrovou kávu zrnkovou a nechal bych si jí na místě namlít (nebo aspoň část). Třeba v Praze těch míst není málo (Doubleshot v Karlíně - od 350g, Pražírna na I.P. Pavlova - od 200g, Coffeesource ve Francouzské nebo v Růžové - od 50g). Když jsem byl bez mlýnku, dost jsem této možnosti využíval. V rámci zachování zdání objektivity zmíním ještě Mamacoffee, ale tam mi kafe ještě nikdy nenamleli pořádně (na espresso jsem dostával granulát, který bych si nedal ani na drip).
No a jinak e-shopy výše zmíněných pražíren + přidat požadavek na namletí na Bialetti.
Jinak v Albertu prodávají v černé plechovce Lavazza směs na espresso. Ta se celkem dá pít. Z těch dražších už namletých pak třeba v DBK na Budějovické mívaj mletou od La Boheme (ti budou mít určitě v rámci ČR víc prodejních míst).
Lokální pražírny z Moravy a Slezska jsem radši vynechal, ať v tom není pro začátek zmatek :)