MR_DAN: Tvoje nařčení z coffee nacismu neberu, jednak mi lidi, který se sami takhle označujou přijdou k smíchu, a jednak jsem tady myslím neprosazoval nějaký extrémní názory, ale abych tak řekl "minimální standard", pod který podle mého prostě není rozumné jít.
AETHER: Sposta lidí si taky kupuje aro "džus", který nemá s ovocem nic společného a kdyby se někdo ptal v diskuzi o odšťavňování ovoce, jestli kupovat takový nebo makový koncentrát (nebo spíš sirup nebo co to je), tak bych mu také doporučil pít vodu a za ušetřené peníze si občas koupit klasický džus (odšťavněné ovoce).
MAUGLI: Analogie mi přijde zcela na místě, ačkoliv do hospod nechodím, jsem přesvědčený o tom, že ve většině hospod/barů si také nevaří vlastní pivo.. Nejde o to vaření, jde o to, co piješ, ja ten nápoj vznikl, nehledě na to, jestli si to vaříš sám.
MAUGLI: Jinak nemyslím, že je toto dohadování nesmyslný, naopak, tale diskuze sem rozhodně patří.
MR_DAN: imho to směr vzhůru není. O tom se tě akorát snaží přesvědčit ty korporace, co to prodávaj.
KURE: souhlas
LUKAS87: Taky mám na krajíčku, ale zamáčkněme slzu a zkusme "kapsláče" ubít argumenty.
Bohužel nedokážu pochopit, proč se někdo rozhodne pro kapsle a pak ve světle nových informací, který tady získá, si raději pořád jede tu svou písničku o kapslích za každou cenu. Holt měl pravdu Mark Twain: "It is easier to fool people than to convince them they were fooled"