SNORRY: A cp je celej trh? Evidentne se dokazes fundovane vyjadrovat o kapslich, klasickem espressu, moka, dzezvach, ice drippingu, dripu a buhvi co jeste.
LUKAS87 ma zaber jeste vetsi (a to vubec nemam tuseni, co znamena " Gaggia New Espresso Dose")
Nicmene informace o tom co nekupovat v uplne jinem oboru, pro jine pouziti ad. je naprosto irelevantni, kdyz se nekdo pta, co kupovat. Mne vytaci nen snobismus na nejvyssi vysi.
Pri otazce nejlepsi cena/vykon s pripade, ze davas jedno presso tejdne, vzdycky musis dojit ke kapslim. Pokud ne, napis argumenty proc.
Instantni kafe je pro leckoho skvely - u jen, ze v pradsi si proste nemuze dovolit srat 10 lidi kolem zvukem mlynku. vim to z vlastni zkusenosti, mam v praci aeropress a mlynek hario a krom toho, ze mi priprava kafe sebere kurva moc pracovni doby, tak se s tim prakticky neda pracovat.
kazdej ma jiny chute a v kazdy zemi pod pojmem kafe si predstavi neco jinyho. viz americky turky baleny v cajovejch pytlikach, je to nakonec tolik odlisny od french pressu?