NOISEGATE: mlýnek dobrej, ale na espresso to bude asi dost náročný. leda bys nebyl zklamanej z toho, že místo espressa děláš lungo / café crema (já bych byl spokojenej).
jinak kafe dělá mlejnek. místo silvie raděj išetři na pořádnej mlejnek, třeba na Mazzer Mini-E nebo použitej Super Jolly. cokoli levnějšího (vyjma Eureky Mignon a MD-50) asi nemá smysl a často jsou to spíš šmejdy. až budeš mít skvělej mlejnek, pak bude dávat smysl koupit lepší kávovar, protože posun mezi gagií color a silvií bude minimální, zatímco změna mlejnku posune tvoje kafe minimálně o level jinam.
tamper co odkazuješ je totální neergonomická mrdka nahovno. nejlevněji seženeš asi Motta tamper s dřevěnou rukojetí, lepší nabídku pak má třeba firma Bunacafé, dělaj to v ČR a na zakázku.
kdybys chtěl knockbox, tak se mi doma povaluje jeden červenej Cafelat, minimálně používanej, určitě bych ti ho nechal levněji (pošta kdyžtak)... jak teď nemám kávovar tak je mi trochu k ničemu a ještě se mi pořád nechce do něj zasadit kávovník (i když by to asi bylo stylový).