POHODAVOLE: s Letkou sem ani nelezte. chlapík dovalí do kavárny, vyptá se na všechno od techniky přípravy přes vodu až po to, kde sehnat dobrý kafe, pak ze sebe vyklopí, že bude otevírat kavárnu, "ale nebojte se, my to budeme mít daleko od vás u Sparty, to nebudeme přece vůbec konkurence" (jakkoli sme se na to ani neptali, dafuq?), berete to mile, páč pomáhat si je fér, a pak to za měsíc otevře dva bloky od vás...
FARFELOO: vesměs jo, nicméně jsem od téměř vroucí zase ubral krok zpátky, možná je to mlýnkem (Guatemala se starejma kamenama) ale přišla mi při tom trochu moc výrazná hořkost. u naturalu dokonce používám jen 93 °C (ale pořádně předehřívám) aby z toho tak nelezly ty mírně nafermentovaný tóny, jinak 94-95 °C. a teda už poslední čtvrtrok doma vařím jen v aeropressu, kalita wave i v60 sedej na polici.
pod 93 °C bych ale asi už nešel. leda u tmavě pražený kávy... jo, používám převážně Square Mile.