• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    MISERY
    MISERY --- ---
    ADAM: Tohle si kupujeme my, když zrovna nemáme doma žádnou výběrovku a nebo když mám chuť kafe si osladit/omlíkovat a podobný zhůvěřilosti, případně pro návštěvy, který stejně nepoznaj rozdíl :-D A jako za tu cenu je dobrá, zatím jsem nenašla v poměru cena/chuť (kvalitu soudit si netroufám) lepší.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Espirella | Jak se praží káva?
    https://www.youtube.com/watch?v=2LrMzElLKdI&t=41s

Hledáme milovníky kávy do rodinné pražírny v Říčanech u Prahy.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Servis rekl at to zahodim, ze tam odchazi elektronika a nahradni uz nemaj. Presto diky.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Kdyby se nekdo objevil v Budapesti, tak doporucuji kavu zde. Prazi si sami, vse vazi a vypada to i chutna dost dobre.

https://cs-cz.facebook.com/brewbrothersbudapest/
    KOLU
    KOLU --- ---
    BLACK_ONYX: si myslím že to má malej DC motorek...
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Nemá to rozbehový kondenzátor?
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    EXAGE: jo, tak skoncil i ten muj, obehal se tam nejakej plastovej dil v motorku.. ja se teda nepokousel o servis, kdyz to concept dovazel z ciny a uz ho roky neprodava, ale rozmontoval jsem si ho (destrukcne) doma sam
    pak jsem koupil ten stejny Wilfa
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    El. mlynek od Conceptu se mi podelal, pri stisknuti zapnout se otoci asi o milimetr a to ani ne vzdy, dal ani prd. Rozebral a vycistil jsem co slo, bohuzel nezabralo. Neresil nekdo neco podobneho? Pripadne se asi zeptam v servisu, zda ma cenu to resit nebo ho utratit. Diky.
    GEEK
    GEEK --- ---
    KOLU: Díky, ještě na to mrknu, jestli to vůbec rozšroubuju. Jsem zrovna nedávno kupoval těsnění ke hlavě z Itálie. Škoda, že jsem nebyl prozíravější :)
    KOLU
    KOLU --- ---
    GEEK: vymenit tesneni, komplet.
    GEEK
    GEEK --- ---
    Ahoj, během odvápňování La Pavoni Puccino mi začal bojler propouštět vodu spárou, kde je sešroubován. Asi se vyčistilo něco, co němělo :) Zkoušel jsem to dotáhnou, ale to je utažený, že to víc nejde.
    Nemáte prosím někdo zkušenosti/tip s podobným problémem, co s tím? Připadně někoho, kdo by to opravil? Díky
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    UMIAKI: Já jsem ho dneska viděl i v Tescu, akorát ne za 129,- ale za 199,-. Což ovšem pořád není špatný.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Pro mě hodně inspirativní rozhovor s Larsem z Johan & Nyström. Největší pražírny specialty v Evropě - 2000 tun ročně.
    Coffee and Cachaça with Lars Pilengrim, an episode from doubleshot on Spotify
    https://open.spotify.com/episode/5oBmfaZr1yLdyC56tY830v?si=JISB3MtjSpCzEKAga0NtfA
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    hereze!
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    VOZKA: Přesně tyhle testy mám rád, dík!
    Tu Marillu mají myslím nastálo v Kauflandu.
    PETATA
    PETATA --- ---
    ADAM: to si kupujeme domu, z jejich nabidky nam chutna nejvic

jinak Marillu maji v beznem sortimentu v Bille a videla jsem ho min tyden v akci, tusim v Penny
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    VOZKA: od Marily cafe delicado delaji jeste mix 80%arabica 20%robusta a to me osobne chutna vic, nez ta cista arabica. Testni ;)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    ADAM: tohle občas kupujem do práce do frenčpresu a přijde mi docela na pohodu
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    ADAM: Nezkoušel a aktuálně mám doma asi dvě kila kafe, takže další už kupovat nechci, ale pokud to v krámě uvidíš tak mi cvakni pytel (v našem Lidlu jsem si toho zatím nevšiml) a zkusím příště
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam