MAJA: Já používám reverzní osmózu, akorát nevím jestli si to pořizovat kvůli kávovaru trochu kanón na vrabce, já si to pořizoval kvůli mořskýmu akvárku a akorát mám vyvedený kohoutek před dočišťovacím DI filtrem
MESKALITO: To je nesmysl, domácí kávovar je dělaný na to, aby ti v max krátkém čase byl schopný udělat jednotky káv v kuse, profi je dělaný, aby byl schopný dělat vyšší desítky až stovky káv denně.
Samozřejmě nemyslím kávovary na espresso za 3k, ale pokud člověk nedělá mléčné kafe, tak cca od 10k se můžeš vejít, pokud chceš udělat víc mléčných kafí, tak abych jich mohl udělat víc najednou po sobě, tak už je potřeba buď dual boiler nebo HX, ale stejně to není záležitost 100k, ale cca 30k. Věřím, že na např HX rocketu pokud člověk má skill, tak připraví naprosto srovnatelný kafe jako na jakýmkoli velkým profi kávovaru.