• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: doufám, že o víkendu přifoukne, jestli jo, tak to bude VELKEJ den :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dagmar Honsova hlasi ze napadne dnes/zitra 20cm snehu :) to jsem fakt zvedav.. ale drzim ji palce.
    Česko zasáhne hustá chumelenice, připadne 15 centimetrů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/290368-cesko-zasahne-husta-chumelenice-pripadne-15-centimetru.html
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Kdysi tu byla diskuse o pojisteni. Ted koukam na podminky OEAV a vyjimka na padaky je zmenena ve stylu "pojisteni neplati pro vzdusne aktivity, jako zavesne letani na padaku....". Takze kiting by se do toho mel vejit, pokud clovek neskace skaly :-)

http://www.alpenverein.cz/FileHandler.ashx?FileID=6606
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    CTIRY: francie je dál ale funguje tam super systém pronajímání chat http://en.gites-de-france.com/ , od tý doby co už nemůžem punkovat v dodávce to využíváme. Ja jezdim do bretaně na vlny, což je na neopren, ale i kolem toho středozemního je dost spotů...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOPTTIIK: paradoxne policajti v alpskejch zemich daleko lip kousnou punk v aute, nez karavan .. nekolikrat jsem zazil, jak z parkoviste vykazali karavanisty a nas tam nechali bez kecu - je rovnou smerovali na kemp.. ale je fakt, ze to byly vetsinou takovy ty privesy, ne dodavky
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: jj lefkada je v pohode taky se me tam moc libilo a je to na dojezd autem. A fouka tam porada.
    RADAK
    RADAK --- ---
    CTIRY: Asi budu za krupana, ale porad by to u me vyhrala Lefkada nez Chorvatsko nebo Italie. do Benatek to mas a par, pak trajekt, to prcci zvladnou jak nic, ubytko v agios nikitas za prd. Na spotu mraky znamejch nebo v pohode CZ&SK kajtaku.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    kdyz uz karavan tak aspon takovejhle
    SOPTTIIK
    SOPTTIIK --- ---
    T_MAX: v jakym kempu?:).. to prave pak uz do kempu vubec nemusis vzdycky se nekam zasijes ne?.. evidentne bys s tim nemel problem:)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Z pohledu postizenyho:
    (Udelal sem si vestavbu do Fiat Ducato).

(-) Cena je hodne danna tim jak daleko a na jak dlouho clovek jezdi. Kdyz najezdim 10tis v lete (1x recko/francie + 5x vikend rujana), 10tis v zime (7 vikendu v alpach), tak me to vyjde na cca 70 tisic jenom za naftu + opravy, gumy, amortizace auta... Jestli to chci porovnat se zajezdem tak i permice, jidlo a pod.
    (-) Cena za kempovani ci parkovani: 90% vyletu neplatim (loni snad jen Rujana a Nove Mlyny). Ale pokud ma nekdo klasickou obytku, tak bude obcas donuceny ten kemp navstivit bud kvuli zakazum nebo kvuli vyliti hajzliku a docerpani vody.
    (-) Omezeny akcni radius: Kdyz ma clovek auto, tak sice muze teoreticky kam chce, ale na 7dni tezko pojede na Tarifu nebo do Recka (2-3dny cesta tam). A kdyz uz mam obytku, tak se mi nechce nekam letecky a platit si ubytko. O zamorskych destinacich ani nemluvim. To resi jen delsi dovolene nebo blizsi destinace.
    (+) Spirit to ma hlavne v tom ze nemusim fakt nic planovat. I o vikendu muzu byt v so na jendom miste, v nedeli na druhem podle pocasi a nalady. Podobne je to s vetrem. To se mi na tom fakt libi....
    (+) A plusbonus - kdyz jedu do hospody, bydlim vetsinou nejbliz :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RODWY: Až tak daleko jsem to nedomyslel, máš samozřejmě pravdu :)))

Hotel Subaru Chalet ******
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX: to je 6hvezd.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Speciálně bez hry na Harfu se nenavečeřím, to je fakt :)

Preferuju 4**** hotel jako například:

a k večeři zásadně Braník Grand Reserva

SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: a pak tam nemas bazen a saunu a musis varit a kdyz jses zvyklej veceret na stribre a poslouchat zivou hru na harfu tak to pak skazi celej vejlet
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RODWY: Já nevim no .. když seženeš ubytko kolem 25 EUR se snídaní, tak se to stejně skorem nevyplatí, ne? Ale tak chápu, že je v tom určitá dávka teamspiritu :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX: v zime je to super.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Blbý je, že v tom kempu pak zaplatíš ještě jednou tolik :) Na karavanu člověk rozhodně neušetří ..
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: Někde jsem zaslechl debatu podobně postižených že se dá půjčit obytka za 1500kc/den coz = cene nejakeho ubytka a pak staci jezdit po kempech nebo na punk klidne v dansku. Je to jednoduche vic zabavy za vic penez :).
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CTIRY: Ulcinj
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    čau
    řešim dovolenou s rodinou (prcci 2 roky + 4 měsíce) tak, aby se i oni mohli bez neoprenu koupat tzn. Rugen neprojde :) Určitě károu co nejblíž. Ubytko nějaký apartmán pro 4 +2 nebo dům. Máte někdo zkušenosti s Itálií kolem Benátek (Sottomarina) v termínu srpen? Případné další tipy please
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: dneska Milicin nic extra. jen jsem projizdel, ale na ty vrstve snehu byly jeste videt stopy, koleje apod. osobne si myslim ze by to chtelo jeste 5cm.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam