• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dneska supr pojezd vyjeli jsme mnohem vejs nez minule.
    Nas cil byl vrchol na fotve vpravo ale od pulky sileny turbulence. Ale i tak 200m prevyseni dneska padlo..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Jel jsem na Adolfov nekolikrat i na horsi predpoved a vzdycky jsem si zajezdil, takze to risknu i tentokrat. Pres tyden to nedavam, tak je to jedina moznost.. Ale je to jak na WG tak na Medardu, takze to snad klapne :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: aaha, sem koukal na wg-mapu a CR je tam na vikend v takovym bilym nowind oku. Tak to snad dopadne, taky bych rad vyjel...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: No podle WG v sobotu na Adolfove 4-6m/s. Klasicka "Teplicka termika", co vic si prat..? Kdyby byl nejakej mordor, tak tam zbyde jen led.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: kukame na stejne predpovedi ? na wg. moc vetru nevidim ba naopak.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PEKK: jj podle predpovedi to vypada, ze by mohlo jeste neco pripadnout a vitr na vikend nevypada taky spatne, tak snad to vyjde.. :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Nekam chceme v sobotu vyrazit. Zatim sme 3 do multaka. 2 mista na pohodu, nekdo? Asi moldava nebo i kamkoliv jinam
    PEKK
    PEKK --- ---
    Podle aktualnich informaci Adolfov hlasi 10cm zmrzlej a 10cm novej...má kydat...víkend by mohl klapnout
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nevite jak to vypada na severu se snehem? Moldava, Adolfov, Husky hill?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Ještě jsem neměl tu čest ve větším větru, takže krom prvního ježdění, kdy jsme byli s Pekkem na Moldavě, jsem ten problém nezpozoroval, tak se právě pídím po tom, jak to kdo dělá :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Jaky mas ty postup?
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: No nejlepsi postup se mi zda:
    1. draka pristat
    2. povolit brzdu a nechat ho nafouknout aby se pripadne sklopene usi narovnaly (nechat skoro jako skoro zvletnout)
    3. opatrne zase zabrzdit..
    Pak drzi drak jakoby celej roztazenej a nehrozi ze se otoci.
    BISCUIT: Zkus zajit do firmy http://www.pegas2000.cz/ nebo tam zavolej, oni umej opravit lecos i udelaj novou snuru s tema uzlikama na konci.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    BISCUIT: snury si muzes i koupit na dylku kterou potrebujes. dylku imho zjistis nekde na webu u specifikaci draka. pak uz chybi jen bar. u ccka je to imho takhle jednoduchy...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Už jste s bráchou vykoumali, jak parkovat draka, aby netancoval a nemotal se všude okolo?
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    cau, snanim snury k draku Best Grunt 7m? Je to Ccko, mohly by tam jit snury i z jinyho kita? mate nekdo podobny snury? kita muzu mit za par kacek, ale musel bych sehnat ty lajny.
    Diky za vase rady!
    SISCO
    SISCO --- ---
    Jo dik, ona se mi take zlomila tycka co pouzivam jako stativ takze po 1h jezdeni sem mohl tocit leda tak z helmy a to jsou zabery na nic (a ke vsemu sem mel kameru porad co cumela do zeme ;)). Spis sem to udelal jako report jak na snk ve svajcu. V tech horach je to trochu o necem jinem, mozna jak jsem byl poprve, ale jezdi se pomalejc z kopce to je hodne rychle a do kopce zase hrozne pomale a vic sem tam resil vitr. Dole foukalo 7m.s a nahore na Bernine kam jsme nedojeli foukalo narazy 18m takze jsem celou cestu cekal kdy to prijde :)). Neprislo, vitr ok ale bal sem se ;).
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Na strih nemusis vubec brat zretel, kdyz mas tak paradni zabery. Palec nahoru
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Parádní počasí !!! Zase jste to vychytali :) Hele jeli jste tam jenom na otočku na jeden den?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Vcera jsem strihnul rychlostrihem video ze swajcu (za 2h prace takze je to videt)
    V clanku zde je i cela story
    Bernina backcountry west 3.2.2013 by Stejnaci&Ivo | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/Bernina-backcountry-west-3-2-2013
    jinak video zde
    Swiss Bernina 3.2.2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rc6tAlL6ufo

T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Myslim, že sněžnice, nebo pásy tam řešej každej problém, ne? Neni to taková dálka a když se něc posere (vypnou vítr, přijde mlha), tak tam ani neni moc možnost zabloudit.. ale možná se mýlim, jak jsem říkal, nikdy jsem tam nebyl ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam