P0L0US: Nechci nijak prudit, ale mit hromadu starych a levnych draku mi prijde jako kravina. Nevim jak sikovny mas ruce nebo jak je na tom pritelkyne, ale neprijde mi, ze by byla vyhoda mit hromadu draku, co nic nevydrzi. Novy draci jsou preci jen materialove vyspelejsi, takze se po prvnim padu nerozpadnou a neco vydrzi. Je to, ale samozrejme spotrebni zbozi, takze kazdej drak ma svoji zivotnost.
Kolikrat starsi draci prezijou x let, ale je treba brat ohled taky na bezpecnost, pozitek z jizdy,letovy vlastnosti, velikost depoweru, atd.. A to bohuzel u starsich levnejsich draku moc nemas. Zrovna ta bezpecnost by mela byt vzdy na prvnim miste, protoze at s drakem umis sebevic, stale je to vec ovlivnena vetrem a ten bude vzdycky nevyzpytatelenej. Dva kvalitni draci ti pokrejou co 5starych kramu se kteryma se clovek zbytecne trapi a o tom, ze musis tahat hromadu baglu ani nema cenu mluvit.
Tim jsem nechtel rict at nakoupis novou vybavu za 100k a kazdou sezonu obmenujes, ale kolikrat takovy ty zapalenci co nevi kam vrazit penize zjisti po prvnim litani, ze je to nebavi a prodavaji vybavu za super ceny, takze nemusis porizovat vic levnych kramu, ale treba jen dva poradny, se kteryma si uzijes mnohem vic.
Jinak 9;10,5; 12; 16 pokrejes bez problemu jednim 15m speedem. Akorad si jeste k boardu na blbnuti poridis za 3-4k vrata a pak nejakou 7-8ku foukacku do busaku na cesky podminky a jsi vysmatej..