• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ja tusil ze ty fotky nejsou z norska...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nevim co z toho porad mate, takhle nasnezino bylo i ted o vikendu ve Stodulkach :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: Tam vzadu to jsme prave predtim stoupali proti vetru na teto prvni hreben kopcu a foukalo malo takze jsme to tam hodne pojezdili, nakonec jsem vyjel i na vrchol kopce co tu neni videt je to jen ten stin vlevo nahore.
    PEKK
    PEKK --- ---
    hmm, ste to tam už pěkne rozmrdali:)) No pozejtří se už připojíme, to jediný mě uklidňuje, co maxi?

Ale jinak luxusni...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jeste mala davka ze vcerejsiho pojezdu

SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: Tam vzadu na konci te Urampu je krasna prehrada je to nadhernej vejlet a Pekk priprav se na luxusni vyjezdy je to tu o 300m vejskovejch ty kopce ala cervena sjezdovka fakt parada je z nich luxusni vyhled. Ale zadne starosti nikde zadna prekazka :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: tomu řikám urampa!!!....
    T_MAX: tohle nejde rozjezdit:)) to neni fyzicky možný:))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Souhlas, pro mě to je taky hodnota, kterou tady nenahraním asi dvaceti Moldavama :) Navíc v ČR nefouká za kopcem :)))

SISCO: Krutej halfpipe !!! Hele né že nám tam všechno rozjezdíte !!!
    SISCO
    SISCO --- ---
    Musel sem makat do prace takze jen 2fotky narychlo pro info jak to vypadalo

RODWY
    RODWY --- ---
    SYPFX: do posty klucííí!:D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX:
    SHEFIK:
    Po tom roce uz jsem si rikal ze SNK v cechach uplne staci, ale kdyz jsem dneska jezdim mezi tema nekonecnejma kopcema azuro prasan a tripy pres 30km jednim smerem tak si rikam ze i kdyz to je docela daleko a drahy tak to stoji za to. Neda se to s nicim srovnat.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: to je k placi... zejtra du do prace :/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: yesssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!! T-3 dny !!!

Zejtra vám tam má burácet jak kráva - 25ms je nejezditelný, tak si dáte aspoň oraz :) (a mě nebudou chodit nasrávací MMSky do práce :))) )

Co máte za 12m draky? Myslel jsem, že máte 13m Frenzy a 8m Access?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Update story pro TMAXe , Pekka a ostatni- teste se je to tu Superr (mnohem lepsi jak v loni)
    Dneska jsme na Oertenu na 12ky ze pojedeme stoupacku na Dyranut, ale vitr strasne slaby v udolich takze jsme zablbli na kopecku a popojeli autem kousek na sever.
    Tam na 12ky smer ledovec ale nemohli jsme se dostat dal jak cca 3km od silnice tak jsme stoupali na zapad k vysilaci a kdyz jsme prejeli 2 hrebeny tak vitr zesilil tak na 12-15m/s takze satna a prevlecneni na 8ky a to bylo kolem 12h takze plne slunce a najednou nas to pustilo do udoli kde predtim nebyl vitr a projizdeli jsme paradni rokliny a mega u-rampy s previsama plny prasanu, s 8kama plnej knedlik. Neveril jsem ze se da stoupat kolmo do kopce.
    Pak jsme stoupali dal a vitr lehnul, takze zase satna prevleknout na 12ky ale ani to nepomohlo takze satna a sneznice a 1km ve snehu. Je tu silene prasanu takze bez sneznic se to bori po koule a 20kroku je jak 1km.
    Pak zase knedlik z niceho nic tak na 12kach zpatky downwind pres 4 ostry hrebeny skoro za tmy k autu. To byl nejvetsi adrenalin 12ka prebouchnuta na max a preklopeni draka z leva do prava = let 10metru mezi sutrakama. (mohli jsme tam dat 8my ale uz byla tma a dneska uz byla 4x satna)
    Pojezd od 9-19h, najeli jsme jenom 70km protoze 9-12 byl slabouckej vitr a pak se vybil kite-tracker takze tam chybi cast trasy... Ale jsem z Norka uplne hotovej..

GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=ilblog_22
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: bejt ta kulicka o 3mm vetsi, bylo by to vpohode :D
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: Jestli se bavis o komorach, tak neni co resit. Land nejezdim vubec, snih letos jednou ted o vikendu. Jsem zaryty nafukovac :-) Ono, dat za draka 30 nebo 10litru je sakra rozdil. Za tech 20 mam ve dvou (i trech) 5x vikend na Rujane nebo cirka 14dni na jihu u more (jezdime dodavkou). A neni to o tom, jestli na to mam nebo ne. Jde o pomer cena/vykon. Je to stejne u draku, aut nebo telefonu.
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: To se mi dnes stalo ;)... mrcha ale vysekl jsem to do 5min.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Gopro3 nenatocilo nic ale nastesti bracha mel jeste jeden fotak, jsem KO tak jen 2fotky nejake pro inspiraci

SYPFX
    SYPFX --- ---
    Norsko nas dnesni track - kite-track http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=ilblog_21
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KADERAS: co na paty lajne nevychytali je zarazka baru, ktera je mala a bar tim proleti a pak nejde zpatky :) kamos odstrelil a pak jsme se s tim mordovali 10 minut........ :) jinak s tebou naprosto souhlasim, dulezity jsou koule!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam