• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: Ani ne, koukni se na kameru na Slalomáku a vpravo podle sjezdovky je vidět trochu hlína .. Oni jí maj tu kameru na HS pěkně debilně natočenou, takže tam vlastně neni nic vidět :) Dřív tam byla taková cesta, podle který se dalo poznat kolik tam je sněhu ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: To vypada docela "neco dost" ne? :)
    CTIRY: Asi nekam pofrcime, ale zalezi jak se vyvine pocasi.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    CTIRY: taky by me zajimalo, chtel jsem nekam do krusnejch nebo podobne, ale nevim jestli tam neco zbylo.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SISCO: jo v aute.Tady se nic neplati,nic za parking.Do Dakhly je to 20km , tam se nakoupi vsechno co porebujes.Je tady i termal s teplou vodou na myti a prani.
    Nafta za 15Kc voda pitna 5l 25Kc .
    P0L0US: doporucuju privest hodne alkoholu,nakoupit Ceute levnou whisky nebo vodku , dobe se to tu prodava(v Maroku se to normalne neprodava , nebo hodne draze)
    Cesta autem v poho.doporucuju mit v aute zasobu vody a okopirovany pasy pro policajty(aspon 10kopii na cestu do dakhly)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Jak to vypadá se sněhem přátelé? Někdo v neděli někam?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Jenom aby sisco a sypfx opět nevychytali ty nejlepší bigdaye a my pak neměli 14 dní mlhu, to by bylo typický :)))

SALUSA_SECUNDUS: Okey, budem Hardě přezdívat familiérně "Stodůlky" - taky začínáš panikařit před odjezdem? Já abysolutně nic nestíham tyvole ....
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Straslivy orgie, pristi rok to budu muset asi taky poplanovat. Vypada to hodne pohadkove.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ja tusil ze ty fotky nejsou z norska...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nevim co z toho porad mate, takhle nasnezino bylo i ted o vikendu ve Stodulkach :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: Tam vzadu to jsme prave predtim stoupali proti vetru na teto prvni hreben kopcu a foukalo malo takze jsme to tam hodne pojezdili, nakonec jsem vyjel i na vrchol kopce co tu neni videt je to jen ten stin vlevo nahore.
    PEKK
    PEKK --- ---
    hmm, ste to tam už pěkne rozmrdali:)) No pozejtří se už připojíme, to jediný mě uklidňuje, co maxi?

Ale jinak luxusni...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jeste mala davka ze vcerejsiho pojezdu

SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: Tam vzadu na konci te Urampu je krasna prehrada je to nadhernej vejlet a Pekk priprav se na luxusni vyjezdy je to tu o 300m vejskovejch ty kopce ala cervena sjezdovka fakt parada je z nich luxusni vyhled. Ale zadne starosti nikde zadna prekazka :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: tomu řikám urampa!!!....
    T_MAX: tohle nejde rozjezdit:)) to neni fyzicky možný:))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Souhlas, pro mě to je taky hodnota, kterou tady nenahraním asi dvaceti Moldavama :) Navíc v ČR nefouká za kopcem :)))

SISCO: Krutej halfpipe !!! Hele né že nám tam všechno rozjezdíte !!!
    SISCO
    SISCO --- ---
    Musel sem makat do prace takze jen 2fotky narychlo pro info jak to vypadalo

RODWY
    RODWY --- ---
    SYPFX: do posty klucííí!:D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX:
    SHEFIK:
    Po tom roce uz jsem si rikal ze SNK v cechach uplne staci, ale kdyz jsem dneska jezdim mezi tema nekonecnejma kopcema azuro prasan a tripy pres 30km jednim smerem tak si rikam ze i kdyz to je docela daleko a drahy tak to stoji za to. Neda se to s nicim srovnat.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: to je k placi... zejtra du do prace :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam