• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: Podle me taky zalezi na tom jakej loop posled. Kdyz das megaloop ala len10, tak ten propad bude vetsi ne?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    T_MAX: 5m? pred par mesici tu probehlo jiny instruktazni video, kde bylo varovani, ze jde o 20m, takze zkouset jen ve vyssich vejskach.. kdyz sem zkousel kiteloop ve skoku, tak tech 5m odpovida spis, ale skok neni kiteflying, tam bych cekal vetsi propad, protoze ti ihned vypne vztlak a nemas doprednou rychlost..
    RADAK
    RADAK --- ---
    CHARVYBURGER: Jel bych. Ale tento tyden nemam svoji karu. :-(. Takze bych se rad prisral.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    CHARVYBURGER: ja mozna, ale kam? a nemam vlastni auto.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Nejel byste nekdo predbezne ve ctrvtek? Ve stredu ma neco nakydat a na ctvrtek to zatim hlasi dobrou predpoved.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US:
    CTIRY: Murphy, Switch a další piloti kiteloop používaj. Switch mi jednou psal, že kiteloop ve vzduchu je cca 5m vejšky dolu. To video od Polouse tomu cca odpovídá.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    P0L0US: v CR neni moc lidi, ktery provozuji kiteflying....a nikdy jsem je nevidel vejsku snizovat loopem. Vetsinou se nechali snest dolu...
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    controll your flight with kiteloop. zkousel jste nekdo ? :-)
    KITEBOARDING -- About lift ACCIDENTS --KITELOOP a SAFETY PROBLEM -- HD Vlad Postelnicu - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GjrFW_yXCzY
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Byl jste nekdo dneska politat? Koukal jsem na kameru na Medenci a docela jsem litoval, ze jsem to po vcerejsim hnusu radeji odpiskal. Mohla to byt dneska nakonec celkem paradicka..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: Jo, Polous na tom fakt zamakal, díky jeho tabulce se v tom dá dost jednoduše zorientovat :) Je to týmovej dříč!
    SHQ
    SHQ --- ---
    SHEFIK: jj to jsem tam taky vycetl..takze aspon jeden co sel do toho cfk :)
    T_MAX: diky - to se mi podarilo prehlednout - zvlast tadyta tabulka od [ P0L0US @ DRACI - & - PoWeRKiTinG - ] e je presne to co jsem potreboval
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ:
    SHEFIK: hoši, filtr !!! řešilo se to tu před 3 tejdnama dost dopodrobna :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHQ: hoj, tohle mam: http://www.ceskakitovafederace.cz/o-ckf/pojisteni/ ale nic se mi nestalo, tak reference nepredam :) CFK to je v cr jen "informacni zdroj", IKA je zprostredkovatel, ale pojistitel je nemecka VDWS - http://www.vdws.de/en/safetytool/ (a ty sou vlastneny axou, nebo allianz, ted nevim)

co je dobry je, ze je to na celej svet a primo na kiting, takze ti pak nebudou delat vymluvy, zes kitoval mimo sjezdovky, nebo letel uz 5 metrech, coz je paragliding apod. horsi bude jen to nahlasovani pojistny udalosti do nemecka, ale verim, ze to nebude zas tak hrozny v ramci EU...
    SHQ
    SHQ --- ---
    zdar,
    resim tedka jestli uzavrit alpenverein nebo tohle http://www.ceskakitovafederace.cz/o-ckf/pojisteni/
    u alpenverein jsem nenasel nic o odpovednosti za skodu treti strane napr. atd, tak vaham..ale potrebuju to do uterka rozlousknout.
    kdo tady co mate? vim, ze SANSCULLOT a LEETO alpenverein ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    Vypada to zitra pojedem s kamosem zkusit poradne hnusny pocasi na moldavu. 1misto pro odvazlivce. Zadnej big day to nebude. :-)
    BONGO
    BONGO --- ---
    T_MAX: ja mam par let stary Sony Ericsson J10i a ten GPS ma, stejne jako WiFi...a vydrzi mu baterka sakra dlouho (hlavne ve flight mode), protoze nemusi napajet obrovske dotykove displeje a narocne procesory chytrackych telefonu .)

SHEFIK: dikec, mrknu na to
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SHEFIK: nakonec foukalo takze nebyl duvod, ale uz se zase blizi vykys takze sance bude. obecne letos na Cabo fouka dost nahovno (tzn tak 70% a zadnej extra vichr) takze se jezdi kdyz to jen jde
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SANSCULLOT: jak to dopadlo s tahanim na lane?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    MARASAN: ke?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    BONGO: sports tracker
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam