• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Supr, a co ten track po druhe strane do geila?? Dalo by se myslis vyjet az na ty vysoke kopce?
    Myslim ten bilej kopec na sever od Haugastolu? Je to 1800mnm, coz je 800m vejskovejch odspoda
    http://goo.gl/maps/7E4uj
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: stoupali jsme od silnice, asi 1,5 km pod Orterenem - track tady: http://www.endomondo.com/workouts/166116836/1979353

Kdyby víc foukalo, bylo by to hodně dobrý, jsou tam nádherný místa, krásný výhledy, dalo by se tamtudy dojet až do Geila .. doufám, že se nám to ještě podaří :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Bomba!! kde to je? To vypada jako hrozna vejska? Nastoupali jste uz od spoda, nebo jste museli jit pesky?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Myslíš tu fotku, jak je tam proti sluníčku kite? Největší úlet je, že to jsem fotil na mobil, na lepší foťák by to bylo vidět ještě 100x líp, bylo to dva dny po sobě celej den, naprosto úchvatný :)

Navíc tam ty kruhy kolem byly dva, jeden výraznej a druhej takovej skoro neznatelnej. Pekk to myslim fotil na tu jeho vymazlenou zrcadlovku.

PEKKU nahoď fotky !!! :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: ten halo efekt slunce je mega. To je jak nekde na marsu.
    Jel bych hned zas zpet. Koukam na facebooku ze tam s vama je na baraku i Boulgakow..

Rikal Pekk ze jsi tam krute lital strasny mega polety...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: No, kluci tu byli prvně před 4 lety, já před 3 - nechal jsem se od nich ukecat hned :D

Na tom webu jsou myslim všechny roky nazpět ..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: supr fotky mate na tom webu a pekne poctenicko. Docela povedenej vejltet.
    Pozdravuj partu.
    Mozna uz jsem to psal, ale pamatuju se ze jsem cetl clanek o Norsku prave od tvejch kamosu ktery tam byli uz asi pred 5lety a ja jsem tahal kacera po nadvori..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Zdálo se mi, že to tu zbytečně tapetuju a že se to nikomu nebude chtít číst. Odkaz na Blog tady: http://dracivikend.blogspot.no/

Podařilo se mi dneska zprovoznit kameru, konečně! Byl za tim špatnej update firmware a naštěstí na to GoPro udělalo nějakej postup, jak to fixnout. Dneska jsme udělali další nowind vejlet, je tu šílená kosa, vnoci kolem -30°C a přes den sluníčko, s tím podle mě souvisí i ten nedostatek větru .. foukaly 2 - 3 ms a tak jsme udělali takovej asi 10km dlouhej vejlet tady na kopce za barákem na krásný panoramata :)

SNK Hardangervidda (NOR), Orterdalen | Kite surfing Workout | Endomondo
    http://www.endomondo.com/workouts/166116836/1979353
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: jak to slape v Norsku? Dlouho nebyl zadnej update
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHEFIK: Já se o tom nechci přít - sám o lítání jenom sním - říkám jenom to, co řekli letci profesionálové..
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    RADAK: JAKKILLER: Auto nejni problem. Ke me se vejdem tri uplne luxusne. Mam subo outback.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: Podle me taky zalezi na tom jakej loop posled. Kdyz das megaloop ala len10, tak ten propad bude vetsi ne?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    T_MAX: 5m? pred par mesici tu probehlo jiny instruktazni video, kde bylo varovani, ze jde o 20m, takze zkouset jen ve vyssich vejskach.. kdyz sem zkousel kiteloop ve skoku, tak tech 5m odpovida spis, ale skok neni kiteflying, tam bych cekal vetsi propad, protoze ti ihned vypne vztlak a nemas doprednou rychlost..
    RADAK
    RADAK --- ---
    CHARVYBURGER: Jel bych. Ale tento tyden nemam svoji karu. :-(. Takze bych se rad prisral.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    CHARVYBURGER: ja mozna, ale kam? a nemam vlastni auto.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Nejel byste nekdo predbezne ve ctrvtek? Ve stredu ma neco nakydat a na ctvrtek to zatim hlasi dobrou predpoved.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US:
    CTIRY: Murphy, Switch a další piloti kiteloop používaj. Switch mi jednou psal, že kiteloop ve vzduchu je cca 5m vejšky dolu. To video od Polouse tomu cca odpovídá.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    P0L0US: v CR neni moc lidi, ktery provozuji kiteflying....a nikdy jsem je nevidel vejsku snizovat loopem. Vetsinou se nechali snest dolu...
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    controll your flight with kiteloop. zkousel jste nekdo ? :-)
    KITEBOARDING -- About lift ACCIDENTS --KITELOOP a SAFETY PROBLEM -- HD Vlad Postelnicu - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GjrFW_yXCzY
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Byl jste nekdo dneska politat? Koukal jsem na kameru na Medenci a docela jsem litoval, ze jsem to po vcerejsim hnusu radeji odpiskal. Mohla to byt dneska nakonec celkem paradicka..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam