• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: Ja jsem posilal svoji jedinou opravu co jsem resil u Speeda do Nemecka, protoze to byla zarucni oprava, ale jinak jsem vsechny svoje zniceny komory nechaval sit v Pegas 2000 u Vltavsky. Pan opravuje moc pekne a nebal bych se tam dat na opravu ani drazsiho draka. Skoc tam s tim a pobav se s nim o materialu a zpusobu opravy. Pripadne mi vzdycky aspon nastrelil kolik mam predpokladat cenu cely opravy. Kdyz jsem mel jeste Pulse II., tak jsem ho u nej nechaval taky opravovat a rovnou mi i vyrabel par novych vyvazu + ty specialni FS lajny a udelal to paradne.
    Hlavne to neposilej opravovat k Harakiri. Maji sice velkej servis, ale Tomex me kdysi odkazoval prave na zminenej Pegas 2000 s tim, ze u Harakiri umi opravovat foukacky, ale komoru by jim vzivote do rukou nesveril.. ;)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    P0L0US: vyzkouším. Díkes.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: o-ou, cos dělal?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Sotek: Hele kdo mi nejlíp zašije Flysurfera? Skoba velikosti palce a ukazováku rozevřenýho do pravýho úhle...
    LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    KADERAS: způsob, jak udělat magne traction bez žaloby? :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    LEETO: nn brutalne nevypadal. to mas recht. nechapu ze to kruplo. asi jak jsem sel celou vahou na ruku
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    LEETO: ne, problem je, ze proste uchazi, uz asi netesni takze potrebuju novej. Ok snowbordel nemam daleko. dik
    LEETO
    LEETO --- ---
    JAKKILLER:na Evropsky v snowbordelu koupis nalepovaci ventilky ale ta cena je cca 300 za jeden :(
    pokud se ti jen odlepil a nerozerval tak si kup lepidlo na pruzny plasty (JA pouzivam Vinilceys) a prilep ho zpet. navod jak nato najdes na YT

RADAK: Fakt pekny a ten pad nevypadal ani nak brutalne :(
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: super video, byl to fakt skvělej den, bohužel se špatnym koncem, ale to jak zjišťuju k tomuhle sportu patří :(
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: nevim jak ted, ale pred tema 4ma rokama znicil nejakou nahradni sprcku a vystrih z toho ventylek, proto prej ta cena.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SYPFX: Jo jo, sobota byla paradni. Postestil se nam nejstabilnejsi vitr co sem v CR zazil (wg psal 6 narazy 8m a daleko od pravdy to nebylo). Jezdeni parada, slunicko. O trochu prasanu vic a mohl byt RealBigDay.

RADAK: To by ale znamenalo, ze by v karline mohli i ten ventilek prodavat :-) JAKKILLER: Bestaci maji njake ena webu. Nejsou v Praze, ale treba by to nekdo privezl nebo holt posta.
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: to ti neporadim. jednou jsem si nechal menit v karline ventylek za 800 :-(. tak jsem se to radsi naucil. Ventylky jsem menil jen na cestach, takze jsem jeden koupil v maroku a 2 na Tarife.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: kdes vzal klasickej? respektive nejakej kamenej shop v praze napr?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: dobrej napad - budem muset stahnout after effects, zatim jsem rad ze jsem ovladl trosku premiere pro cs6 .. Je za tim videt velkej kus prace a premejslen . Ale vysledek stoji za to. za to by se nestydel ani bulgakow ..
    Uz jsme zacinali usinat na vavrinech tak mame zas inspiraci co se da vsechno vylepsovat. ;-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Dik. Zraneni se lepsi. Nastesti mi utekli tak max 3,4 posledni dny sezony.
    Ten effect jsem mel v hlave od minulyho videa, kdy jsem pouzil zrychlovacku a libilo se mi jak se kajt honi po obloze, ale je moc rychlej. Takze stopa za nim byla jasna volba. Delal jsem to v affter effects. To svetlo se emituje pluginem trapcode particular. Je na to par tutorialu na netu. Ale nejvetsi voser je rucne trackovat pohyb kajta. Takze 20s zaber jsem trackoval snimek po snimku hodinu. Celkove ty 3 zabery jsem delal dneska treba 8 hodin. Ale ja mam ted more casu :-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Diky. Na snowkiting to hodim zitra az budu na pc.
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Co te zajima? Menil jsem klasickej i sroubovaci u novyho ozouna.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: hhhhusteee. Dobreee. Kvalita nad kvalitu. Mooc pekny paradni strih..
    Ten efekt s tim cervenou psycho lajnou za kajtem je mazackej. ;-) jak jsi to delal - super napad, jeste jsem to nikde nevidel a je to hoodne dobry .. supr napad.

Film dej urcite jak pise bracha na snowkiting - to je velmi velmi povedene dilo.. Bigday..
    Nakonci auau zraneni - teda preju brzke uzdraveni... sis to vybral akorat na konec sezony tak do zacatku vodni sezony snad budes OK. - drzim palec
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    cau, nemate nekdo zkusenosti s vymenou nafukovaciho ventilu bananu u nafukovacek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam