• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SISCO
    SISCO --- ---
    vikend: zatim to vypada ze vitr bude jen v nedeli
    a) Mushow 7-10m.s SZ http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=3&sty=m_menu
    b) Eurosee 6m.s http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=59670&sty=m_menu
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MIXXX: No, říkal :) ale nějak jsem změnil názor a navíc - zkusit se má všechno, žejo :)

SISCO: Jsem tu s Honzou (černá komboška Norona na Haugastolu)

SISCO: No, to ještě hodně vody odteče, než se naučim tohle :)))) To nemá vůbec nic společnýho s mým ježděním v kopcích na sněhu :D

LOJZAK: Dneska fouká 15, v nárazech 18 ms a mám tu jen velikánský vrata a 10m kite .. nevim nevim, jak to dneska půjde :) Ale z toho, jak to popisujete už vím několik chyb, co jsem včera dělal - zkusim to zapracovat, díky !!!

Co mě ale celkově nejvíc vadí na vodě jsou ty kvanta lidí, tohle ze zimy vůbec neznám :(
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Pamatuju si jak rikal ze do vody nepujde nikdy ;) No tak super ze k tomu doslo. Drzim palce at to jde kupredu co nejlepe, treba se nekdy nekde spolecne svezem.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SISCO: rad bych byl u more :(
    SISCO
    SISCO --- ---
    LOJZAK: jojo ses tam s TMAXEM?? TMAX je velmi dobrej snowkiter takze kdyz se bude chovat stejne jako na snowkitu bez strachu plnej kotel tak je vpohode a jede hned :). Jen musi dost foukat.. V lowwindu je do dost tezky se ucit.
    SISCO
    SISCO --- ---
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    T_MAX: predni noha napnuta(ne zas moc) a zadni pokrcena v koleni (ne zas moc) a lechce prikrcenej celej clovek :) ale jak tu rikaj , kdyz dva dny foukne tak v patek davas triky :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    todle je dobrej transitioon take :)
    Front Roll trans from toeside with a Nose Grab - Kitesurfing Trick Technique - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RkKmQ2mDLhg
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: vpohode, obvykle to chce 2dny nez to dostanes do krve!. Hlavne aby vam foukalo kazdej den :)). Na prkne obvykle staci zaujmout takovej ten spravnej postoj (predni noha natazena zadni skrcena) a kdyz fouka dost pritahni bar pockej az se to rozjede a zacni vcas povolovat.

Nejaka inspirace na ruzne otocky!! :)
    Trick Wheel - Transitions - Inspiration for Kitesurfing Tricks - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MfbNHYNIUC0
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: to je skvely prirovnani! :D presne takovej z toho mam pocit! backroll nevim, ale treba se naucim zmenit smer, aniz bych se vymachal (jsme tu jen na 4 dny, nesmim to prehanet) :D No mam se hodne co ucit, prijdu si jak kopyto po tom dnesku :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LOJZAK: problem je ze nemam pod kontrolou to prkno, jsem lyzar :) ale asi to je o zvyku, musi to jit, kdyz to zvladaj vsichni!
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: supr!! :)) rada c.2.. Kdyz uz to jede tak uber trochu drive nez mas pocit ze je to hodne.. Je to jak na parniku vsechno s predstihem ;)))...Ale to das den+1 jezdis jak vteklej a koncem tyden skaces backroll :)) posli fotky!!!
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    T_MAX: kdyz se to rozjede moc, tak uber bar, draka vejs nad sebe.Nebo nech vse jak je a hran vic prknem(tak budes nastoupavat :) )
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Jojo, prvne na vode :) mam dutiny proplachly jak po tejdnu v solnejch laznich :D Jak je tu melko, tak je to vpohode - rozjel jsem se po pul hodine, ale mam problem s tim, ze kdyz se mi to moc rozjede, tak uz nevim co s tim :) Pak opoustim prkno a hazu prdelace :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Bomba! Poprve na vode?? Jak to jde?? Vitr tam nejakej je jak koukam.. Uz ses rozjel?
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: fuuj. za mesic tam jedem karou. tak hodne chlastej, at se to zlepsi!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Posílám pozdravy ze slunné Sicílie, kde momentálně chčije a je 15°C ........... .)

SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: No to je fakt :) to nezlomis. A nemyslim si ze by mezi 2011 a 2013 byl propastnej rozdil :). Asi bude 2013 lepsi ale 2011 bude uz dost dobry!! :).. Dobra akce..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: No bylo mi receno, ze to tak funguje. Zlomis 2011 v zaruce a dostanes uz 2013. Nikdy jsem takovou reklamaci neresil, ale verim, ze to tak muze byt. Zazil jsem takovej pripad treba u monitoru k PC. Ono je druha vec, jaka je sance tu desku zlomit..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: radsi pockej nez se uplne vyprodaji aby kvuli tobe neudelali vyjimku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam