• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    DVS
    DVS --- ---
    SANSCULLOT: hele nevim.... Jestli je ted oznaceni V5 tak tipuju ze je to oznaceni pate serie. Kazdopadne kamos rika, ze ji kupoval nejpozdeji 2009, uz si to tak prej nepamatuje.
    Kazdopadne drak je zatim u me v Praglu k nahlidnuti :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    DVS: Kahoona se vyrabela od roku 2010...
    DVS
    DVS --- ---
    Zdar, kámoš prodává draka:
    Kahoona 2008, 9,5m, dva roky lítána, pak leží, stav velmi dobrý, nikdy nepíchlý ani roztrhnutý, cena 9 000,-
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    čau
    byl by zájem o GoPro3 Black edition z USA za 8000,-?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Daruji dalnicni znamku do Rakouska - platnost od Nedele 23.06 do 03.07.2013. Ja jen kdyby ste se nekdo chystal...
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    jed do Dakhly..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Marrakech, ale pak to svihnu bud do Dakhly nebo Essaourie.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    JAKKILLER: Essaouria, Dakhla, Oualidia jsou s pujcovnama
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Kam letis?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    letim do maroka, ale nemuzu si sebou vzit kajta, nemate nekdo zkusenosti s pujcovanim tam?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Tak konečně...Zitra v pul 4 já, sisco, sypfx a ještě mnoho dalších, odlet směr kite paradajz v Marmari/Kos/Řecko...pokusíme se sem občas dát nějakou ošklivou fotku...:)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: I tak dal Paje jednu zadaco :-) o bilym subaru pak vypravel a taky o kajterovy co si vyrabi vlastni pivo. Hned bych tam jel znova...

TOM: tak tak, nejlepsi ceskej spot na uceni je Wiek :-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    TOM: jed na Rujanu do Wieku do kempu. nejlepsi misto na potkani spriznenych dusi a hlavne mega melka voda, kde se muzes placat do haleluja
    TOM
    TOM --- ---
    RADAK: díky za super tip! :)
    ptám se dopředu, 22. - 28. července si beru volno a razím s přítelkyní kamkoli ke kajtovacímu moři = podle počasí
    a protože jsem na tom nikdy nestál, tak asi hlavně i podle lidí (=vás :))
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: jjj to je von. jeste ses ho mel zeptat na white subaru a mel bys ty kladky zadarmo :-)
    tady ta oblast je plna paradnich spotu. nikdo tam nejezdi. jen par blbcu jak my a mushowaci :-) http://goo.gl/maps/CBY4W
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: tam jsme byly jeste pred drepanem - prst do mapy "tady to bude dobry". Jeli sme skr kravy a policka az na nejaky misto naproti drepanu. Do delty sme si nastoupali a pak jeli prima downwind zpatky v ty melky flat vode (foukalo nastesti od mostu). Nabuseny 12m draci.

Johny to je ten tlustej ? Kupoval sem od neho kladky na SLE lajny a vypravel mi ze zna naky kajtery z cech, ukazal mi dokonce facebook fotky, ale zejo ... co ja si pamatuju :-D
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: super. V drepanu se zname s Johnym. majitelem shopu a kaficka nahore na krizovatce. super placek. obcas busi az moc :-) skoda ze ste to nevzali na flatland. ten je na druhy strane drepana v delte reky. pul metru vody a pisek jak v karibiku. pro priste :-)
    na pristi rok me prave laka ta cerna hora. kamos tam byl kousek odtud ale nebyl s kajtovou bandou a nechtelo se mi kazdej den jezdit samotnymu. ale prej dobrej spot. Albanie me laka, ale jak jsem psal, prej spinavy plaze i voda a spina obecne vsude.

TOM: byl jsem tam poprvy. domluvil to kamos pres bandicku kajtaku z Teplic. chatky stali 5e/osoba/noc, ale prej stejna cena neni mozna v cervenci/srpnu. ze tam bejva plno. kdyz tam dojedes na slepo, hledej zenskou s cernym SUV chevrolet a odkaz se na Erika Milera. a da ti super cenu. tohle by mel bejt jejich web. http://www.moevenort.de/ a je to tady: http://goo.gl/maps/StaFb
    TOM
    TOM --- ---
    RADAK: u chatky? kde tam bydlíváte?
    + ceny a tak? díky..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: albanii sem jen koukal v noci u Durres, ale nejezdil jsem pac nebylo svetlo ani vitr. Pry je plaz u Vlore s termikou, ale netestoval jsem. Jestli pojedu priste, urcite bych se tam zastavil. Meli sme uz malo casu, tak sme mastili z recka rovnou do monte negro. Tam sme zajezdili u Ulcinj, pry snad i funguje termika (ja jezdil 12m draka, kocka si foukla 16ctku rebela). Dalsi den jsem daval Ploce v HR, tam sem jezdil Zephyra spolecne s kolegy na Flysurferech. Dvakrat za odpoledne fouklo na dvanactky a devitky dycky tak na 40minut. Sem do ty doby netusil co Zephyr umi za lety :-) Oba spoty celkem safe, bar i dalsi sluzby. V sezone by mohli chtit nejaky poplatek, ja neplatil nic.

V recku u Thessaloniky, smer kus vychod, jen na predpoved. Zazemi nic moc, plaze v pohode. Jezdil se Zephyr a to jen chvili. Moc nam tam vitr nevysel. Raches v recku, spotik celkem v pohode, kosicka ktera poskytuje offshore flat a onshore chop. V poledne to vypne a vitr se otaci na druhou stranu. Zazemi nulove. Dalsi spot byla pak kosicka Drepano. Vlastne to samy jen jinde. Je tam kite skola a shop, takze se da sehnat i clun kdyz se na offshore flatu neco posere (stoji 20Eur) - doporucuju se stavit ve skole a vzit si cislo :-) Pak sem byl na lefkade, kdo nezna at se zepta. A methony na jihu. Tam nefoukalo, zkurvila to nejaka bourka, takze sme dali naky pamatky a frceli zpet. Pry na jihu fouka spis kdyz jde vitr od vychodu. Nam sla fronta ze severo-zapadu. A obcas tam ve finikunde je termika. Kazdopadne v recku je jeste par dalsich spotu kolem Athen, ktere jsem neprozkoumal a urcite by staly za to... asi se tam budu muset jeste vratit.
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: hezky pekne. recko znam. ale co albanie a cerna hora? kamosi byli v albanii a prej hnus plaze. bordel. foukalo? a cerna hora? fouklo? mas nekde fotky? napises treba rozsahlejsi report a info o spotech?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: ja se dneska vratil z tyhle vypravy: http://goo.gl/maps/DBgzS Kazdopadne italii mam taky v merku. Mozna pristi rok ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam