• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    Je tu nejaky chciply. Takze jedna z dnesniho Darka.

RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: Ja budu na darku. Bud sobota nebo tam prespim a dam i nedeli dopo. Pak musim z5 do praglu.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Jj byl jsem tam a dojel na sprostaka az k vode. :-). Jen si uz nepamatuju spravnej smer vetru. Ale uz vim ze to je JV a zitra vyrazim.
    Rugen bohuzel nemuzu.
    SISCO
    SISCO --- ---
    RODWY: Darko je krasny, nejet s holkama tak bych mozna zustal i v CR.. :) Vitr tam vypada vpohode na oba dny nejsi-li zaryty odpurce vetsich kitu nez 10m2 ;))
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    BROMDEN:LEETO: T_MAX: Diky za info.

SYPFX: REVOLT: Nejde o vahu, tata poveze jen trapez, protoze si ho pujcuje, ale nemohl jsem ho odvezt ja autem, takze slo spis o to jestli nebudou mit problem s tim hakem v batohu. Preci jen v dnesni dobe teroristu a podobnych nesmyslu clovek nevi co mu povoli/nepovoli vzit na palubu a nechat potom nekde na letisti hak neni levna sranda.. ;)

Takze po tom co jsem to procetl to vypada, ze by s trapezem zabalenym v zavazadle splnujici vahu nemel byt problem?

P0L0US: Brana je klasicky na 2,1m, ale jde to klasicky objet kolem, protoze se obcas na plazi objevi punkaci co tam nocujou s poradnym "mrakodrapem" :D
    RODWY
    RODWY --- ---
    RODWY:sobota seč.)
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: taky to vidim na darko.)
    chtel jsem rugen ne-po,ale to pondeli uz je pryc:(
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Rugen je povinnost 22C jasno a 10m.s to je 2x za rok, pojed take ne?

Darko na JV vitr je bomba, hele ale koukam na tu predpoved na Darko a skoro neni potreba jezdit ani na Rujanu!! ten vitr je tu uplne stejne supr!!!
    Jestli jsi nebyl na Darku tak lokalove doporucujou zaparkovat u posledniho parkoviste pred zakazem vjezdu (ten zakaz ale vpoho projed jen na vylozeni vercajku u lesa) a pak peknej vejlet lesem skrz les :). Sem tam nechapal ze by tam mohlo v tom hlubokem lese vubec foukat :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    Rugen je CERVERNY POPLACH. paradni predpoved.

nicmene mi to nevyjde, tak koukam po okoli. nechystate se nekdo na vikend nekam? co treba darko? nemate k tomu nejaky info? dik
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    no pokud ho bude mit v tasce a ta bude splnovat limity tak nic rikat nebudou. i kdyz delaji problemy.
    zalezi kde asi, ale pritelkyni fotak nevzali, ovsem chteli. musi se na to s ostryma loktama.
    LEETO
    LEETO --- ---
    SOTEKCZ: Zrovna s Ryanair mam zkusenost ze to sou kurvy. holce predemnou sebrali na gatu Fotak ze muze mit jen jedno prirucni zavazadlo a kazdymu vazili jestli to nema vic jak 10kg jinak to slo jeste do nakladovyho prostoru samozrejme s tucnou prirazkou. Nikde jinde sem podobny jednani nevidel :(
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: rozdeleni vahy musi respektovat kazda aerolinka, ale plati to jen na zavazadla do podpalubi. veci do letadla sem nezazil ze by nekdo vazil, ani u nizkonakladovejch, ale ryanair to muze mit sprcialni. na co bych si daval pozor sou kovovy soucasti a pokud clovek odmontuje kovovej hak a vejde se do rozmeru, tak nemuzou rict vubec nic...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: jo, přesně ten :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: Jo to myslíš ten let, jak jsme s nima svázali oba piloty a pak dali přistání ve stoje?:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: s Ryanem jsem vezl v jednom báglu dokonce dva trapézy na palubě .. bez jedinýho problému :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Další řešení je si nechat cajk poslat po zemi přepravní službou a pak letět s těmahle vyžírkama bez nervů...po Evropě je to v klidu
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    Sotek: to rozdeleni vahy bych rek ze s Ryanair neklapne.je to nizkonakladovka se vsema voserama co k tomu patrej.mam zkusenost bratislava-trapani pred mesicem.maj u kontroly takovej dratenej kos kam se ti musi bagl vejit.pak muzou kontrolovat vahu,ale jestli vezes trapez nebo kosmodisk nikoho nezajima...jeste sem o tom teda neslysel.navic kdyz letis do destinace kde se hodne kituje tak uz to znaj.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: zkusenost nemam ale vetsinou bejva moznost vahu rozlozit mezi vice lidi. takze kdyz mas tezsi zavazadlo a kamarad lehci tak se udela prumer. Takze kdyz budes mit kolem sebe dost nekiteru tak v prumeru to muze vyjit OK.

SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: sundej hak a trapez dej okolo pasu. Tvrd ze je to kosmodisk
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    SOTEKCZ: Jo - měl jsem v příručáku trapéz i s hákem, a z boku na báglu dva bary - a nikdo ani nekvák. Lipsko - Trapani a zpět (2012).

Pak to po mně zkusil známej a údajně měl hodně velkej trabl aby vůbec odletěl - musel hodně kmitat aby ještě ten "příruční bágl" dodatečně stihl dát do normální bagáže.

Ale na 99% to bylo kvůli barům - trapéz jsem s Ryanair vezl v příručku i letos 4x a jen jednou v Lipsku se ptal týpek na rentgenu co to je, já že winsurfing gear a borec že ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam