• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Inspiroval jsem se podle toho videa od Martina a vyplatilo se to. Je to fakt peknej placek, jen se obavam, ze kdyz pripadne nejaka poctiva nadilka, kterou by stalo za to rozjezdit, tak to bude na poradnej terenak s retezama. Ted se dalo jezdit normalnim autem po cestickach co vedou po celym spotu, ale vsichni vime, jak to s tim snehem v CR vypada..
    GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=sOtekCZ_2

Na miste, kde jsme jezdili je prijemnej, mirnej kopecek, kterej je pokrytej celkem velkym "ledovcem". Pres noc napadlo cca 2cm snehu, takze trava byla poprasena a pocitove se chovala jak 10cm prasanu (na prkne nezustala jedina rejha, nebal bych se ani s lepsim prknem kdyz mrzne). Smery pujde jezdit vsechny, ale JJZ a J vypadaji nejidealneji (vitr jde pres celou louku, takze to bylo stabilni, ale to tyhle kozi prdy byvaji)

1

1

1

Galerie:
    http://unmapped.net/~sotek/img/gallery/nyx_foto/S4/Prebuz/

Nechce nekdo zitra jet?? Kdyby jo dejte vedet, rad se pridam a navedu.. ;) Je to 2hod. jizdy.. Navrat kolem 18hod..??

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Jo byla to nejvetsi parada, mel jsem sebou kamose, kterej poprvy zkousel litani, takze z tech 4hod jsem jezdil jen cast dne, ale bylo to super :) Dao by se najezdit mnohem vic. Nahodim nejaky info a fotky + prvny dojmy z Lotuse, ale musim nejdriv doma trosku porovnat veci..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: cau koukam na kitetracker ze jsi nasel super louku kde se dalo dneska kitovat.
    Tenhle placek jsem ani neznal a je to > 900mnm
    jaky to bylo dneska?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Jel by nekdo zitra?
    Přebuz - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=0XZIk1eifng&feature=youtu.be

SYPFX: Fuj snih... :D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dneska bernina super prasanek podle webkam

T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: a nebo az pristi rok naprasi na moldavii :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    a hlavně je to mikroplácek...počkám radši na Hugstanol:)
    ADIK
    ADIK --- ---
    T_MAX: uz vim co myslite,tam jsem se byl taky podivat,je to dost z kopce,ale ten J vitr by mohl byt ok.. nicmene stredem toho placu je natazeny elektricky ohradnik a na polovine maji pusteny kone :-(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ADIK: Ten mikrospot je mezi vurmovkou a rezkem napravo od silnice. Je tam odbocka do lesa na takovou cestu, tam se parkuje.. Pod spotem je dlouhej kopec k nejaky farme, to je poznavaci znameni :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: předvčírem jsem jezdil na malym plácku nad Vurmovkou(od Rezku co by kamenem dohodil) a chvílema mi přišlo že se kloužu spíš po vodě než sněhu.. a bylo ho sakra málo, dneska už tam asi nebude nic. btw. kde přesně na Rezku myslíš?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Rodwy daval do snb diskuze tak kopiruji i sem
    Alpy hlasi 150cm noveho prasanu a pozitri jeste přibude.
    High avalanche danger and PowderAlert #8
    http://wepowder.com/weblog/4864/High-avalanche-danger-and-PowderAlert-%238
    SISCO
    SISCO --- ---
    Alpy 6h autem rezek 2.5h autem
    Dneska tu snezi jak svin bílo je i v předhůří. Na 3 dny by se vyplatilo vyrazit. Problem je lavinovka=4 od rana to tu odpalujou docela rachot a o snk spoty se nikdo nestará. Takze tak za tyden az to sedne to bude sjizdne.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: ja bych klidne jel.. jezdi se tam na jv - v ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: A co zkusit Rezek? Ve Vítkovicích kolem sjezdovky sníh je, ale nevim na jaký větry se tam lítá??
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: obavam se ze pri tech 9 st. co tam venku je zachvilku pojde i ta lucni ;(
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Delux se nedela, jen lotus.

Zahlidnul nekdo nekde v CR flek, kde by se dalo sklouznout? Krome Lucni teda o ty vim, ale tam ne.. Na Bozaku pry vsechno splachnul dest :/
    SISCO
    SISCO --- ---
    Supr 15ka asi ideal. Delaj de luxe verze u s4?
    Alespon na trave to zkusis ne?
    My jsme ted v alpach ale az se vratimr doufam ze nekde neco napadne. Tady hlasej zitra metr noveho.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Zustal jsem u moji klasiky - 15ku :) Dost me lakalo si na zimu poridit 12ku, ze by byla sviznejsi a slabsi vitr by se umaval, ale protoze ho jezdim hodne i na vode, zvolil jsem nakonec zase 15ku. U S3 byl o dost rozdilnej low-end a to by mi asi pritelkyne neodpustila, protoze v kozich prdech lita nejradeji..

Jestli se nekam budete chystat, dejte vedet a muzem dat testovacku. Taky bych zkusil prolitnout ty vase novy ozouny ;) Uvazuju dost o litani 26 + 27, protoze tata dostane novej trapez a je jasny, ze ho bude muset prubnout a me uz se ted klepou ruce zkusit novyho draka. Jen teda kdyz koukam na kamery, tak jedinej snih vidim u Horsky Kvildy na Sumave a na Lucni :/
    SISCO
    SISCO --- ---
    Gratuluju co to mas za velikost?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tajemství flysurferu odhaleno, látku nahradili šprckou.. :D Lotus látka je docela hustá, na první pocit znatelně lehčí lehčí vrchlík, jak S3 v deluxu. Klouže to, leskne se to a na omak by to člověk od šprcky nerozeznal (pružný to neni). Lajny vypadají, jak od cvičňáka. Nic víc se zatím nedá zjistit, těším se na první prolétnutí...

S4 LOTUS
    ADIK
    ADIK --- ---
    tak krkonoše bída, málo sněhu, málo větru.. rád bych to zkusil někde výš, otázka je kam a hlavně jak. nevíte jak se nejlépe dostat na Luční?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    zdravim PEKKelnou bandu zubaru! 8micka vcera zarvala btw

budu ted doobednavat cajky od Airush, takze kdyby nekdo neco potreboval: platba predem = sleva jako sele
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam