• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Teď skončil jižní foehn který nakydal nemravny hory prašanu a na jižní alpy a podle předpovědi by měl teď přijít zase severní který by mohl něco privat i se do našich krajů. Zasloužili bychom pořádnej kydanec
    Lots of snow in 2014?
    http://wepowder.com/weblog/4876/Lots-of-snow-in-2014%3F

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Jo byla to nejvetsi parada, mel jsem sebou kamose, kterej poprvy zkousel litani, takze z tech 4hod jsem jezdil jen cast dne, ale bylo to super :) Dao by se najezdit mnohem vic. Nahodim nejaky info a fotky + prvny dojmy z Lotuse, ale musim nejdriv doma trosku porovnat veci..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: cau koukam na kitetracker ze jsi nasel super louku kde se dalo dneska kitovat.
    Tenhle placek jsem ani neznal a je to > 900mnm
    jaky to bylo dneska?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Jel by nekdo zitra?
    Přebuz - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=0XZIk1eifng&feature=youtu.be

SYPFX: Fuj snih... :D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dneska bernina super prasanek podle webkam

T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: a nebo az pristi rok naprasi na moldavii :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    a hlavně je to mikroplácek...počkám radši na Hugstanol:)
    ADIK
    ADIK --- ---
    T_MAX: uz vim co myslite,tam jsem se byl taky podivat,je to dost z kopce,ale ten J vitr by mohl byt ok.. nicmene stredem toho placu je natazeny elektricky ohradnik a na polovine maji pusteny kone :-(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ADIK: Ten mikrospot je mezi vurmovkou a rezkem napravo od silnice. Je tam odbocka do lesa na takovou cestu, tam se parkuje.. Pod spotem je dlouhej kopec k nejaky farme, to je poznavaci znameni :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: předvčírem jsem jezdil na malym plácku nad Vurmovkou(od Rezku co by kamenem dohodil) a chvílema mi přišlo že se kloužu spíš po vodě než sněhu.. a bylo ho sakra málo, dneska už tam asi nebude nic. btw. kde přesně na Rezku myslíš?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Rodwy daval do snb diskuze tak kopiruji i sem
    Alpy hlasi 150cm noveho prasanu a pozitri jeste přibude.
    High avalanche danger and PowderAlert #8
    http://wepowder.com/weblog/4864/High-avalanche-danger-and-PowderAlert-%238
    SISCO
    SISCO --- ---
    Alpy 6h autem rezek 2.5h autem
    Dneska tu snezi jak svin bílo je i v předhůří. Na 3 dny by se vyplatilo vyrazit. Problem je lavinovka=4 od rana to tu odpalujou docela rachot a o snk spoty se nikdo nestará. Takze tak za tyden az to sedne to bude sjizdne.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: ja bych klidne jel.. jezdi se tam na jv - v ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: A co zkusit Rezek? Ve Vítkovicích kolem sjezdovky sníh je, ale nevim na jaký větry se tam lítá??
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: obavam se ze pri tech 9 st. co tam venku je zachvilku pojde i ta lucni ;(
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Delux se nedela, jen lotus.

Zahlidnul nekdo nekde v CR flek, kde by se dalo sklouznout? Krome Lucni teda o ty vim, ale tam ne.. Na Bozaku pry vsechno splachnul dest :/
    SISCO
    SISCO --- ---
    Supr 15ka asi ideal. Delaj de luxe verze u s4?
    Alespon na trave to zkusis ne?
    My jsme ted v alpach ale az se vratimr doufam ze nekde neco napadne. Tady hlasej zitra metr noveho.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Zustal jsem u moji klasiky - 15ku :) Dost me lakalo si na zimu poridit 12ku, ze by byla sviznejsi a slabsi vitr by se umaval, ale protoze ho jezdim hodne i na vode, zvolil jsem nakonec zase 15ku. U S3 byl o dost rozdilnej low-end a to by mi asi pritelkyne neodpustila, protoze v kozich prdech lita nejradeji..

Jestli se nekam budete chystat, dejte vedet a muzem dat testovacku. Taky bych zkusil prolitnout ty vase novy ozouny ;) Uvazuju dost o litani 26 + 27, protoze tata dostane novej trapez a je jasny, ze ho bude muset prubnout a me uz se ted klepou ruce zkusit novyho draka. Jen teda kdyz koukam na kamery, tak jedinej snih vidim u Horsky Kvildy na Sumave a na Lucni :/
    SISCO
    SISCO --- ---
    Gratuluju co to mas za velikost?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tajemství flysurferu odhaleno, látku nahradili šprckou.. :D Lotus látka je docela hustá, na první pocit znatelně lehčí lehčí vrchlík, jak S3 v deluxu. Klouže to, leskne se to a na omak by to člověk od šprcky nerozeznal (pružný to neni). Lajny vypadají, jak od cvičňáka. Nic víc se zatím nedá zjistit, těším se na první prolétnutí...

S4 LOTUS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam